Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 35. rész

Szavazás átlaga: 6.32 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2019. augusztus 27.
Hossz: 9 288 karakter
Elolvasva: 311 alkalommal
Péntek

Lorena és Sanyi az egyik budapesti buszpályaudvarhoz közeli lakótelep valamelyik padján ültek, egy nagy méretű fa alatt, kettesben a sötétben. A két fiatal épp moziban volt, és nem sietett sehova. A lány a műanyagpoharának szívószálát a szájához emelte, amelyen keresztül inni kezdte megmaradt kóláját. Közben szeme sarkából az előre tekintő fiúra nézett, majd egy huncut mosoly ült ki az arcára, ugyanis meglehetősen pajzán gondolata támadt.
Maga mellé rakta poharát, aztán közel hajolva lekapta az éppen felé forduló partnerét. Érzékien ízlelgette a szintén kólaízű ajkakat, illetve nyelvet, utána hevesebb smárolásra váltott át. Jobb kezével a srác hasát simogatta egy ideig, később fokozatosan egyre lejjebb haladt vele. Már a combjának belsejét masszírozta, amikor cuppogva csókolták egymást. Áttért a megduzzadt szerszámra, amit farmeron keresztül izgatóan markolászott. Lassan kicsatolta az övet, kigombolta a nadrágot, majd tenyerét alá csúsztatta.
– Mit csinálsz? – kérdezte halkan Sanyi. Lorena válasz helyett a bokszerbe nyúlt, azzal mosolyogva, óvatosan húzogatta a dákót. Előhalászta és vigyorogva ráhajolt.
Szájába véve, a hajtincseit félresöpörve bólogatott rajta. Minél mélyebben engedte magába, annál sikamlósabb hangokat hallatott. Kivette, megnyalogatta a makkot, valamint nyelvével benedvesítette a pénisz tövét, utána megint bekapta. Fel-le húzogatta rajta puha ajkait, melynek hatására partnere a sötét ég felé emelve arcát, szenvedéllyel sóhajtozott. Összeszorított szájjal gyorsabban, valamint erőteljesebben szopta. Eleinte enyhe, később egyre határozottabb szívásokkal kényeztette. Egy perc múlva már olyan intenzíven szivattyúzta a dorongot, hogy az egész még jobban megkeményedett, gazdája pedig remegő lábakkal, fel-felnyögve a forró szájüregbe élvezett.
Lorena felemelkedett, bal tenyerét a férfi combjára nyomta, és kissé előrébb dőlt. Egy kézzel összefogta sötétbarna haját, majd kényesen ügyelve rá, hogy a tincsein kívül se a fekete bőrdzsekijét, se a fekete-fehér, pár centis cipőjét ne maszatolja össze, lassan kiengedte ajkai közül a nem rég belelőtt, meleg spermát. Az utolsó cseppig kifolyatta, azután visszaült helyére, újra keresztbe tette lábait, megragadta kóláját, azzal megint beleivott, hogy kiűzze szájából az ondó ízét. Az ital szívása közben, arca egyik oldalát kielégült partnere felé fordította, egy újabb huncut, cinkos mosoly kíséretében.

Szombat

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.32 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2022. február 24. 08:15
#8
Ez a rész tetszett.
1
sunyilo
2019. augusztus 27. 20:46
#7
Szappanopera..
1
Andreas6
2019. augusztus 27. 07:37
#4
Ez a kurva annyit szexel, mégis képtelen arra, hogy lenyelje az anyagot? Lehangoló.
1
veteran
2019. augusztus 27. 05:06
#3
Már megint ez.
1
a
A57L
2019. augusztus 27. 04:31
#2
5 pontot megérdemel.mert nem rossz.
1
T
Törté-Net
2019. augusztus 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1