Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 42. rész

Szavazás átlaga: 5.55 pont (20 szavazat)
Megjelenés: 2020. január 2.
Hossz: 15 595 karakter
Elolvasva: 335 alkalommal
A világos esti ég alatt, Lorena egy padon ülve a gondolataiba mélyedt. Azon töprengett, hogy a közelmúltban történő kalandjaiból, hogyan kerekítsen minél ütősebb posztot.

Először a múlt hét szombati izgalmakat élte újra. Délelőtt egy kevert magának, majd kiment a forró udvarra napozni, illetve a nagyobb méretű, felfújható medencébe fürdeni. Délután készülődni kezdett, aztán a barátnőivel találkozott. Vásároltak egy két literes Fantát, valamint egy kisebb üveg , melyeknek a felét megitták. A vonaton összekeverték a maradékot, amit a hosszú út közben elfogyasztottak.
Ezúttal egy vidéki városba utaztak, ahol egy nem mindennapi, strandon tartott bulin vettek részt. Lorena mellei a sok edzésnek meg a hozzá szedett vitaminnak köszönhetően teltebbek lettek, így bátran vette fel fekete fürdőruháját, amelyben jól is mutattak keblei. A party az elektronikus zenéknek és a látványeffekteknek köszönhetően, lenyűgöző hangulatot árasztott. A lányok kedvence a lézer show, illetve az UV-fény volt, ami lélegzetállítóan világította meg a vizet, továbbá az emberek testét.
Éjjeli két óra magasságában, Lorena összegabalyodott egy fiatal sráccal, akinek hagyta, hogy meghívja az aznap esti, sokadik citromos . Műanyagpoharaikkal a kezükben félrevonultak smárolni, majd a fiú a szabad kezével a nő melleit kezdte fogdosni, utána a nyelvcsatát fel nem függesztve, a punciját simogatta a bikini alsón keresztül. A csaj válaszul a férfi farkát markolászta, ám amikor az a bugyijába csúsztatta tenyerét, akkor Ő is a fürdőnadrágba nyúlt. A srác a nedves szeméremajkakat izgatta, a lány pedig az előhalászott péniszen húzogatta a bőrt. A fiú hamar egy, nem sokkal később két ujjal nyúlt fel a forró lyukba. A félreeső sarokban egyre hevesebben kényeztették egymást, így egy perc elteltével, a szűk hüvely pulzálva a benne munkálkodó ujjakra szorult, a szerszám meg még jobban megkeményedve, az előtte álló nő hasára spriccelte tartalmát. Lorena kifújta magát, azzal poharával a kezében, elbúcsúzott partnerétől.
Ezután a csütörtökre terelte gondolatait. Ez a nap még izgalmasabban telt, ugyanis korán reggel, barátnőivel együtt vonatra szállt, hogy a Vivi által intézett belépők társaságában, célba vegyék Sopront, pontosabban a [i]VOLT Fesztivál[/i]t. Ott is gyümölcsös , valamint fröccsöt iszogattak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.55 pont (20 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. május 12. 13:07
#6
Lehet, hogy tűrhetőbb, de rövid lett
1
cscsu50
2020. január 3. 12:10
#5
kissé tűrhetőbb
1
sunyilo
2020. január 2. 18:59
#4
Mintha újra élet költözött volna a történetbe...
1
Andreas6
2020. január 2. 13:05
#3
Egy fokkal jobb, mint az eddigiek. Az ilyen balesetek miatt érdemes gyógyszert használni. Az írás szerintem továbbra is csak gyenge közepes.
1
a
A57L
2020. január 2. 11:52
#2
Majdnem 6 pontos.
1
T
Törté-Net
2020. január 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1