A+ A-

Szingli pörgés 6. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Közeledett a május 1-je. Mivel Lorena beosztásának köszönhetően nem tudta élvezni a hosszú hétvége teljes egészét, ezért tartalmasan akarta kihasználni ezt a napot, amit kizárólag barátnőivel, és némi bulizással tervezett eltölteni. Bosszantotta, hogy nem kapott több szabadnapot, mint sok más ismerőse és munkatársa, de ami még jobban beárnyékolta a jó kedvét, az az éppen meglévő havibaja volt.
A lányok egyetértettek abban, hogy a legutóbbi szórakozóhely lesz ismét a tökéletes választás.
A várakozó villamoson ülve, Vivi elővarázsolt a táskájából egy üveg otthonról hozott vörösbort. Szinte mindig minden helyzetre jó előre fel volt készülve, így ezáltal egy dugóhúzót is tartott magánál. Beszélgetés közben bontotta ki az italt, amit nem sokkal később körbe is adott.
Vivi és Timi hamar izgalmas dolgok felé terelték a témát: részletes élménybeszámolót tartottak múltkori kalandjaikról. Ezután korábbi tapasztalataikat, és imádott szexuális szokásaikat kezdték el ecsetelni. Szerették magánéletüket egymás előtt, tabumentesen nagy dobra verni. Ez volt az a pont, ahol Lorena folyton zavarba jött és mély hallgatásba burkolózott. Zavarta, hogy még nincsen annyi gyakorlata, mint a két sokkal nyitottabb lánynak. Irigyelte Őket sikereikért, illetve azért amiért társaságban olyan lazán tudtak beszélni a szexről. Régebben sem értette hogyan lehetséges az, hogy pont két ennyire szabadelvű és szabad szájú csaj lett a két legjobb barátnője. Viviék külön-külön sem, de ha együtt voltak akkor meg végképp nem fogták vissza magukat, a szexről pedig kifejezetten mocskosan és durván szerettek társalogni.
Párbeszédük során rég nem látott közös ismerőseik is szóba kerültek.
– Te mikor ismerted meg Ricsit? – kérdezte Vivi.
– Amikor kibasztam a pasimat – felelte mosolyogva Timi.
– Melyiket?
– Na, vajon melyiket? Mintha olyan sok lett volna – mondta Timi még mindig mosolyogva.
– Ja igen...Mindegy. De azért nem semmi, hogy mind a ketten basztunk vele. Kicsi a világ – örvendezett Vivi, majd Timivel együtt felnevetett.
– Hát ja. Mondjuk én tényleg csak baszni akartam vele, hiába volt kurva jó pasi.
– Ki gondolta volna? – kérdezte szemöldökét felhúzva Vivi. – Nyugi én sem akartam tőle mást. De várjál, Te kúrtál az egyik haverjával is, nem? Tominak hívták azt hiszem.
– Nem. Azt csak leszoptam – válaszolta Timi egyre kacérabb vigyorral az arcán.
– Ja...értem. Összehozhatnánk Lorenával is. Mármint Ricsit. Lehet megint élvezne egy nagyot a csaj – kötözködött Vivi, majd a két lány még hangosabb nevetésben tört ki.
– Nem tudom kiről beszéltek – mondta fejcsóválva Lorena, aztán kinézett a villamos ablakán. Megállapította, hogy pár másodpercen belül jelezniük kell.
– Nem baj az. Elég, ha mi ismerjük. Tudjuk, hogy jól néz ki, és hogy jól kefél. Ennyi nem elég? – Nekünk csak elhiheted, mivel már mind a ketten leteszteltük – magyarázta Timi sejtelmes tekintettel. – Amúgy meg még az is lehet, hogy Te is ismered.
– Hát ezaz! Mondtam már, hogy vannak szabályok. Az egyik az, hogy megpróbálok nem kavarni ismerősökkel és munkatársakkal, mivel az csak bonyolítaná a dolgokat – dühöngött halkan Lorena, miközben leszálltak a szerelvényről.
– Egy egyszeri baszás mégis mit tudna bonyolítani? – kérdezte értetlenkedve Vivi.
– Sok mindent! Azt hittem azért bulizunk, és nézünk meg több helyet, hogy idegenekkel keveredjünk kalandba. És se ismerősökkel, se ismerősök előtt nem csináljuk. Szóval nem érdekel és kész. Így nem! Ha ti ismeritek, akkor tuti akadnak más közös ismerősök is.
– Aha, vagyis attól félsz kiderül, hogy egy kis könnyűvérű csajszi lettél. Mondtam már, hogy ne görcsölj ezen annyira! Amúgy meg, nem hiszem, hogy bárkinek elmondaná.
– Könnyűvérű? – Lorena arcára a meglepődöttség, a felháborodás, és az öröm keveréke ült ki.
– Igen. És hidd el nagyon jól áll neked. Sokkal másabb csaj vagy, mint azelőtt.
– Tényleg? – hüledezett Lorena.
– Igen – fordult oda menet közben Timi, és sokat sejtetően Lorenára nézett. – Ezerszer érdekesebb és izgalmasabb csajszi lettél.
Lorena pár pillanatig csendben maga elé nézett, majd halkan megkérdezte:
– Régebben nem voltam az?
Szóváltásukat a klub elé való megérkezésük, és a sorban állók zajongása szakította félbe. Lorenában még kavarogtak barátnői mondatai, illetve a saját gondolatai is. Nem tudta, hogy sértésnek vagy bóknak kéne-e vennie tőlük a „könnyűvérű” jelzőt. Másfelől zavarta, hogy nem fogják fel, hogy még kihívást jelent neki megszokni az új életmódját. Azt sem értette, miért ajánlgatják annyira az ismerőseiket, amikor Ők is próbálnak ügyelni a hírnevükre, annak ellenére, hogy lazábban fogják fel az életet, és nem aggódnak annyit a szex miatt.
Előrébb haladva a lány ismét jobb kedvre derült a hely látványától, valamint a kiáramló zenétől. Világos, kora este volt, melyhez meleg tavaszi idő társult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 08. 12. péntek 08:09
Gyenge.
#8 veteran 2016. 08. 4. csütörtök 16:04
Közepes.
#7 sunyilo 2016. 07. 22. péntek 23:07
Egynek elmegy.
#6 vakon53 2016. 07. 21. csütörtök 14:22
Várjuk feleségemmel a következőrészt.
#5 cscsu50 2016. 07. 21. csütörtök 04:33
tűrhető
#4 listike 2016. 07. 20. szerda 06:37
Az egész sorozat semmit nem ée.
#3 feherfabia 2016. 07. 20. szerda 05:58
Egész jó!
#2 A57L 2016. 07. 20. szerda 03:52
Kellemes kis írás.
#1 Törté-Net 2016. 07. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?