A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 22. rész

Lorena az égbe emelt lábakkal, eltorzult arccal nyögdécselt a fotelben, miközben Sanyi ruha nélkül, előtte térdelve nyalta a pináját. A szintén meztelen nő a két alsó lábszárán tartotta a tenyereit, és partnere izgató nyelvmunkáját figyelte. Lejjebb engedte végtagjait, majd a kezébe vett lábfejeivel élvezte, hogy a srác hol alulról fölfele haladva végignyalja a szeméremajkait, hol ide-oda pöckölgeti a megkeményedett csiklóját. Sanyi a szájába véve szívogatni kezdte a borsót, aztán egészen addig el sem engedte, amíg Lorena remegve, illetve hangosan nyögve a csúcsra nem ért.
Helyet cseréltek, így a fiú ült bele a fotelbe, a lány pedig elé térdelve, a combjai közé hajtotta a fejét. Megragadta a péniszt, hosszan kidugta nyelvét, és lassú tempóban a tövétől a makkig, többször végighúzta rajta. Körbenyalta az egyre duzzadtabb makkot, utána az ajkai közé véve szopogatta egy ideig. Mikor megérezte a szájában az előváladékot, akkor óvatosan mélyebbre engedte a szerszámot. Határozottan fel-le bólogatott rajta, közben néha partnere arcára pillantott. Pihenésképpen kéjesen sóhajtozva, hevesen nyalogatta a golyókat, amelyeket külön-külön be is kapott, hogy megszívja őket. Visszatért a rúdhoz, amelyet gyorsan, megállás nélkül, valamint hangosan kényeztetett. Eszébe jutott, hogy Sanyi farkát valamiért még soha nem kapta be tövig, így nem is habozott, hanem lassan, de határozottan a torkára engedte a faszt. A srác felnyögött és feljebb emelte csípőjét, ezért a lány kivette a szájából a péniszt.
– Váó… ezt hol tanultad? – kérdezte meglepődve a fiú.
– Sok pornót nézek – felelte egy vállrándítással Lorena, aki nem akarta elárulni a teljes igazságot, miszerint több különböző dákón gyakorolta már a mélytorok művészetét. Újra ajkai közé helyezte a szerszámot, párat bólintott rajta, aztán megint eltüntette az egészet, mire Sanyi hangosan sóhajtozni kezdett.
A srác felállt, hogy óvszerért induljon, a lány pedig elfoglalta előző helyét és széttárta a lábait. A fiú felgumizott farokkal visszatért, partnere fölé hajolt, a hüvelyéhez illesztette a péniszét, majd szép lassan betolta. Gyengéden mozgatta előre-hátra a csípőjét, közben a nő melleit, később a nyakát, illetve az ajkait csókolgatta. Lorena összekulcsolta lábait a srác derekán, a kezeivel meg a hátát simogatta.
Miután mindketten felálltak, Sanyi beleült a fotelbe, a lány pedig a partnerének hátat fordítva, beleült a farkába. Egy ideg lábait a földön, szorosan a fiúé mellett tartva fel-le mozgott a rúdon, aztán teljesen a mellkasának dőlve, kezével átölelve a nyakát, egyik lábfejét felrakta a jobb, a másikat meg a bal combjára. Körbe-körbe tekerte a csípőjét, utána Sanyi előrehajolva nyalogatni kezdte a jobb oldali, hegyes mellbimbót, majd a szájába véve meg is szívogatta. Lorena hol előre-hátra lökdöste alfelét, hol fel-le mozgott aprókat, miközben oldalra fordulva, kidugott nyelvvel lesmárolta a srácot. Sanyi egyik kezével megmarkolta a nő bal mellét, a jobbal pedig a lábai közé nyúlva, ingerelte a nedves szeméremajkait, illetve a csiklóját. Lorena a pináját ért izgatástól nyögdécselésbe váltott át, és egyre gyorsabban kavart a csípőjével. Többször partnere felé fordította az arcát, hogy hevesen megcsókolja, majd hangosan nyögve, szaporán ugrált a férfi ölében. Sanyi megragadta a derekát, előrébb tolta, így a nő a srác két vállába kapaszkodva, talpait továbbra is a combjain tartva, fel-le liftezve, ütemes kefélésbe kezdett. Kis idő elteltével, feneke folyamatosan és zajosan a fiú lágyékához csapódott, a lány pedig nagyokat nyögött.
Lorena leszállt Sanyi farkáról, majd a lábai közé térdelve párat bólintott rajta. Ismét az ölébe ült, de ezúttal partnerével szemben helyezkedett el. Magába csúsztatta a dákót és újra lovagolt rajta. Mikor lelassított, akkor körbe-körbe tekergette a csípőjét, utána folytatta a tempós vágtatást. Ez idő alatt a srác a nő fenekét erősen markolászta. Lorena minden eddiginél hevesebb iramban ugrált a faszon, aztán hangosan felnyögött. Összeszorította szemeit, utána a fiú vállára hajtotta a fejét, és remegve elélvezett.
Mikor magához tért, akkor Sanyi még mindig harcra kész volt, ugyanis keményen álló péniszével lassan dugta a lány hüvelyét. Lorena egy rövid ideig lovagolt, majd felpattanva újból a férfi lábai közé térdelt. Levette az óvszert és gyorsan szopni kezdte a hímvesszőt. Hozzáérintette a makkot a hegyes bimbóihoz, aztán a mellei közé rakta a szerszámot. Összenyomta kebleit, utána szaporán fel-le húzogatta őket rajta. Mikor látta, ahogy Sanyi párszor megmozdítja a csípőjét, akkor két kezével, valamint ikreivel szorosan közrefogta a köztük lévő dákót, és hagyta, hogy a srác megkúrja vele őket. A fiú szaporán dugta a farkát körülölelő melleket, aztán hirtelen hangosan felnyögött. Lorena szinte azonnal rámarkolt a szerszámra, amit ütemesen verni kezdett egészen addig, amíg az teljesen megkeményedve, rá nem lőtt több adagot a melleire, a bimbóira, illetve két domb közötti területre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.34 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 zsuzsika
2019. 02. 9. szombat 11:47
Borzalmasan unalmas. Válaszolok rá!
#17 JakeAmazing
2018. 08. 24. péntek 11:08
Sok történet van még hátra. Ìrtam, hogy a tagsàgért mindenki fizet. Válaszolok rá!
#16 listike
2018. 08. 24. péntek 07:22
Már csak dacból sem fogja abbahagyni, Őt csak a saját véleménye érdekli, a fizető olvasókat le se tojja. Válaszolok rá!
#15 Kampó
2018. 08. 23. csütörtök 09:48
smile )))) Válaszolok rá!
#14 cscsu50
2018. 08. 23. csütörtök 08:44
Tudni kéne abbahagyni!! Válaszolok rá!
#13 JakeAmazing
2018. 08. 22. szerda 22:27
Kampò! Ha figyelmesen olvasnàl, akkor tudnàd, hogy nem a kritikàra vàgtam vissza. Ilyen felkészültséggel jobb is, hogy nem értékeltél. Válaszolok rá!
#12 Kampó
2018. 08. 22. szerda 14:49
Kedves Jake Amazing! Jó ideje már, hogy nem olvastam a sorozatba bele, most megtettem. Háááááát... Szóval esetleg nem visszavágni kell a kritikára, hanem elgondolkodni rajta... nem értékelem, mert nullást nem lehet adni... Válaszolok rá!
#11 sunyilo
2018. 08. 22. szerda 14:05
A szappanoperák között akad érdekesebb... Válaszolok rá!
#10 JakeAmazing
2018. 08. 22. szerda 13:28
Nem,a történetek sokàig készülnek. A tagsàgért ìgy vagy úgy, de mindenki fizet. Te meg azt gondolhatod, hogy a tagsàg miatt minden sztorit el kell olvasnod, vagy pedig mazochista vagy. Válaszolok rá!
#9 Andreas6
2018. 08. 22. szerda 13:09
Arra gyanakszom, hogy az író időnként sebesen összecsap egy új részt, hogy ne kelljen fizetni a tagságért... Válaszolok rá!
#8 Sierra
2018. 08. 22. szerda 11:06
Szerintem is nagyon gyenge, a többi részét nem olvastam, de ez nem jó. A WC papíros részlet meg kimondottan illúzióromboló. Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 08. 22. szerda 08:14
Ezt már ideje lenne elfeledni. Borzasztó unalmas. 1 pont mert 0 át nem adhatok. Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 08. 22. szerda 08:05
Szerintem is unalmas, egy kaptafára készült mindegyik rész. Egyébként: Ha már ekkora kurva, miért nem engedi, hogy a fiúk a szájába élvezzenek? Érzésben ez a legjobb, neki meg nincs gondja a nyomok eltüntetésével... Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 08. 22. szerda 07:20
Ennél unalmasabb sorozat, még a tv-ben sincs. 1pont. Kár, hogy nem lehet 0-át adni. Válaszolok rá!
#4 gyuri0926
2018. 08. 22. szerda 07:17
Tudni kell abbahagyni ..... Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 08. 22. szerda 06:27
Kezd lapos lenni! 6P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 22. szerda 04:29
A sorozat hosszú is és kifulladt is. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!