A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 13. rész

Lorena a kemény szexnek és az orgazmusoknak köszönhetően feldobottnak, illetve merészebbnek érezte magát, ezért csörgette meg olyan lazán a srácot. Mikor Csaba felvette a telefont, akkor a lány egyik lábát felhúzva, a másikat kinyújtva feküdt az hátán. Kielégülten, búgó hangon beszélgetett, és sokat nevetve viccelődött a fiúval. A mellette fekvő és cigiző Szabi hamar rájött, hogy az ágyában lévő meztelen, szétdugott nő, egy másik pasival tervezgeti a randiját. A srác benyálazta ujjait, majd Lorena lábai közé nyúlt velük. A lány összezárta a combjait, de elkésett, mert a fiú könnyedén tudta izgatni a szeméremajkakat meg a csiklót. Lorena bármennyire koncentrált, nem bírta sóhajtozás nélkül hallgatni Csaba mondandóját. Szabi ujjai kellően erősen, és gyorsan dörzsölték a csiklóját, így újra közel került a csúcshoz. A vonal túlsó végén lévő srácnak gyanúsak lettek a hangok, ezért megkérdezte a lánytól, hogy mit csinál. Lorena érezte, hogy testében megindulnak a kéjhullámok, nem sokkal később pedig teljesen elöntötte az orgazmus: remegni kezdett, válasz helyett szájára téve a kezét, elfojtottan, hosszan belenyögött a telefonba.
– Mi folyik ott? – kérdezte nevetve Csaba.
– Bocs... – mondta lihegve Lorena.
– Mit csinálsz? Úgy hangzik, mintha...
– Igen. Masztiztam – vágta rá hirtelen a lány. Ittasan, beindulva és kielégülten szókimondóbb mint máskor, de annyi lélekjelenléte azért volt, hogy ne árulja el a teljes igazságot, vagyis hogy egy másik pasi juttatta a csúcsra az ujjaival, akinek épp meztelenül fekszik az ágyában.
Csaba a nő szavaitól először meglepődött, de aztán még többet nevetve folytatták tovább a párbeszédet. Végül abban állapodtak meg, hogy szombat este olyan helyen találkoznak, ami mindkettejüknek hazai terep, azaz szórakozóhelyen.
– Csak nem az egyik pasid volt az? – kérdezte Szabi, miután Lorena lerakta a telefont.
– Nem. Csak bejön. De mi van akkor ha vele is kavarok? Ennyire fáj?
– Nyugi! Tudod, hogy felőlem azzal jössz össze akivel akarsz, de ha az ágyamban szervezed le a randijaidat, akkor ne csodálkozz, ha a lábad közé nyúlok – mondta ismét a lány combjai közé nyúlva a srác. Lorena újra összezárta a lábait, és mindketten elnevették magukat – De akkor kefélsz vele szombaton, nem? – kérdezte Szabi.
– Szerinted miket gondol rólam a srác, meg mire fog hajtani, ha azt hiszi, hogy telefonálgatás közben maszturbálok? – kérdezte felháborodva Lorena.
– Te mondtad ezt neki – jegyezte meg vigyorogva Szabi.
– Mégis mit kellett volna mondanom? Azt mégsem vallhatom be, hogy egy pasi elégített ki, akivel épp az előbb keféltem. Neked köszönhetően rendesen leírtam magamat előtte, pedig vele nem akartam elsietni semmit...
********************
Szombat délután, Lorena az esti bulira készülődött. Barátnőit korábban lerázta azzal az indokkal, hogy aznap egy pasival megy szórakozni. A lány lezuhanyzott, hajat mosott, fazonra igazította a punciját, majd szolidan kisminkelte magát. Nem akart túl kihívó lenni, ezért sötétkék farmert, fekete felsőt, vékony, fekete kardigánt, a lábaira pedig a szintén fekete bokacsizmáját választotta magának. Nyakába kötötte csinos kendőjét, felvette sötét színű, szőrmés kapucnis kabátját, aztán otthonról elindulva nekivágott az estének.
Hiába laktak egy városban, Budapest külvárosának egyik terére szervezték a találkozót. Csaba időben a megbeszélt helyen tartózkodott és várta a lányt. A srác még mindig ugyanúgy tetszett neki, mint akkor, amikor októberben szemezni kezdett vele a buszon. Ahányszor a barna szemeibe nézett, testét kellemes bizsergés járta át, és továbbra is lenyűgözte a laza, közvetlen, humoros stílusa.
Út közben megálltak egy boltban, hogy italt vegyenek maguknak. Kisebb méretű pezsgőre esett a választásuk, amelyből fejenként kettőt vásároltak. Az utolsó cseppeket a Symbol közelében itták meg, aztán beléptek a szórakozóhely területére.
Az italpultnál folytatták a pezsgőzést, közben Lorena egy percre sem unatkozott, mert a srác szüntelenül beszélt hozzá, illetve többször megnevettette. Meglepődött, hogy táncolni is Ő hívta, és nem pedig fordítva. A tánctér közepén állva, egymással szemben elhelyezkedve mozogtak a zene ritmusára. Később Csaba közelebb húzta magához a lányt, majd összesimulva táncoltak tovább.
Fél óra elteltével Lorena a bárszéken ült, miközben egy újabb pezsgőspoharat szorongatott a kezében. Jókedvűen, de azért mégis csábítóan mosolygott a mellette álló fiúra. Időnként hangosan felnevetett az Őt fűző srác szavaitól. Csaba beszéd közben többször hozzáért, aztán egyik kezét ráhelyezte a lány combjára.
– Ma is masztiztál rám gondolva? – kérdezte szemtelenül a srác, miközben tenyerét lassan fel-le kezdte járatni a nő lábán.
– Nem. Honnan veszed? – kérdezte tettetett meglepődöttséggel Lorena.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 10. 27. péntek 07:59
elmegy és jöhet a folytatás... 8p
#6 A57L 2017. 08. 28. hétfő 04:41
Jó a folytatás is.
#5 cscsu50 2017. 08. 26. szombat 06:49
elmegy
#4 JakeAmazing 2017. 08. 23. szerda 11:22
Andreas!

A sràc azt akarta elõször. Amúgy a látvànyt élvezik sokan benne.
#3 vakon54 2017. 08. 23. szerda 10:38
Netörődjél senkivel folytazsdtovább!
#2 Andreas6 2017. 08. 23. szerda 10:15
Nem tudom, mit élveznek sokan azon, hogy összeélvezik a partnerük arcát. Szerintem sokkal jobb érzés, ha a szájukba engednek, és lenyelik. Mindegy, nem vagyunk egyformák.
#1 Törté-Net 2017. 08. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?