A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 7. rész

Csütörtök
Lorena mellkasa hevesen fel-le mozgott, miközben hangosan nyögdécselt, ahogy Szabi gyorsan nyalta a punciját. A srác a lány combjai között lévő fejét jobbra-balra mozgatva, szaporán járatta végig a nyelvét a húsos szeméremajkakon. Mikor áttért a kemény csiklóra, akkor Lorena felszisszent, és a fiú tarkójára szorította a tenyereit. Szabi egy darabig játszott vele, majd a szájába vette és erősen szívni kezdte. Lorena először nagyra nyitotta a szemeit, aztán minden eddiginél hangosabban élvezte a kényeztetést. Kihasználta, hogy a srác a saját lakásában nyalja, és hogy rajtuk kívül éppen nem tartózkodik otthon senki, így önfeledten nyöszöröghetett, sikoltozhatott.
Szabi felnyomta a mutatóujját a hüvelybe, hogy még jobban fokozza a nő élményét. Nem sokkal később a középső ujját is csatlakoztatta a másik mellé, utána egyre gyorsabban mozgatta mind a kettőt a vaginában, és egyre erősebben szívta a csiklót. Lorena megállás nélkül dobálta alfelét, érezte, hogy hamarosan a csúcsra ér. Szabi még néhány másodpercig gyötörte a lány nemi szervét, aztán Lorena egész teste remegni kezdett, combjaival összeszorította partnere fejét, és sikoltva elélvezett.
Lorena felült, Szabi pedig feltérdelt. A lány hason feküdt az ágyon, megragadta a férfi péniszét, párszor alulról indulva végignyalta, majd a szájába véve szopni kezdte, miközben jobb kezét szüntelenül mozgatta rajta. A srác hátraszegett fejjel és csukott szemekkel sóhajtozott. Lorena nyelvével áttért a golyókra, később újra a lüktető hímvesszőt vette az ajkai közé.
Szabi lenézett a lányra, és figyelte ahogy a két combja között bólogat. Kis idő múlva kihúzta a farkát a nő szájából, megfogta a vállait, és a hátára döntötte. A hasa fölé térdelt, aztán a kemény makkját a hegyes mellbimbókhoz érintette. Felváltva ingerelte mind a kettőt.
– Nyomd össze a melleidet! – utasította a lányt, és a keblei közé rakta péniszét. Lorena rövid habozás után eleget tett partnere kérésének.
– Így? – kérdezte nagyra nyitott szemekkel Lorena.
– Igen, pont így – felelt Szabi, és lassan elkezdte mozgatni a farkát a lány finom mellei között – Mellbe duglak!
A fiú egyre gyorsabban mozgatta ellőre-hátra a csípőjét a lány mellkasa felett. Lorenát még sosem dugták mellbe. Váratlanul érte és meg is lepődött, hogy Szabi megteszi ezt vele. Egyszerre találta izgatónak és furcsának a pózt, illetve az érzést, ugyanakkor zavarta is a tudat, hogy nagyobb mellmérettel, minden bizonnyal mindketten jobban élveznék ezt az aktust. Szabi hevesen kefélte a nő kebleit, közben tenyerét párszor Lorena kezére helyezte, hogy összébb szorítsa a melleket.
A srác kivette a farkát, majd a lány két lába közé térdelt. Lorena sejtette, hogy mire készül, ezért megpróbálta még időben megakadályozni a próbálkozást. Összezárta combjait és az éjjeliszekrény után nyúlt, hogy a rajta pihenő táskájából óvszert vegyen elő. Nem rakta messze a holmiját, mivel tudta, hogy partnere nem díjazza a gumit, és valószínűleg otthon sem tart belőle magánál, így fel volt rá készülve, hogy neki kell gondoskodnia a védekezésről. Felgörgette a péniszre az óvszert, aztán hanyatt feküdve széttárta lábait.
A fiú óvatosan vezette szerszámát a forró hüvelybe. Szabi kinyújtott kezein támaszkodva mozgatta először lassan, később egyre gyorsabban csípőjét. A lány körülölelte lábaival a férfi testét, tenyereit pedig fel le járatta a hátán, miközben halkan nyögdécselt. Miután Szabi számára kényelmetlenné vált a póz, feltérdelt, a nő lábait a vállára helyezte, majd előrébb hajolva, szapora tempóban dugni kezdte a forró vaginát, aminek következtében Lorena kezei simogatásból karmolásba váltották át.
A srác lelassított és hátrébb húzódott. A bokák fölött megragadta partnere lábait, aztán összezárva azokat, lassan, kéjesen ki-be járatta farkát a nedves barlangban. Egy idő után, amennyire csak tudta széjjel feszítette a végtagokat, majd tenyereit Lorena combjaira szorította, és a vízszintesen két oldalra nyújtott lábakban gyönyörködve, tovább kefélte a nőt.
Mikor Lorena combjai elzsibbadtak, akkor lábfejeit pihentetésképpen a férfi mellkasára helyezte, aki kezeivel azonnal magához préselte őket. Később mindkettőt megfogta, utána szájába vette a nő jobb lábujjait. Lorena még jobban nyögött és vonaglott a csiklandós érzéstől. Szabi gondozásba vette a bal lábfejet is, amit nyalni, illetve szívogatni kezdett, aztán amennyire csak tudta bekapta mindkettőt, hogy nyelvével továbbizgassa a lábujjakat.
Szabi megragadta a lány térdhajlatát, széjjelebb tárta a lány végtagjait, azután minden eddiginél őrültebb tempóra kapcsolt, amitől a lány teste hevesen mozgott előtte. A srác egyre jobban zihált, és egyre jobban folyt a víz a homlokáról. Lorena ennyiből tudta, hogy pillanatokon belül a csúcsra érkezik, valamint azt is sejtette, hogy mi lesz majd a kérése, ezért még időben felajánlotta neki a kebleit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2017. 04. 19. szerda 21:42
Lehetett volna jobb is.
#6 genius33 2017. 04. 19. szerda 20:08
Reméltem jobb lesz.
#5 veteran 2017. 04. 19. szerda 10:34
Sokkal jobbat vártam.
#4 sportyman (alttpg) 2017. 04. 19. szerda 09:13
Nem rossz ez a sztori egy kis (nagy) kurváról, aki igencsak szeret és tud is kefélni...
#3 vakon54 2017. 04. 19. szerda 08:08
JakeAmazing folytazsd!
#2 A57L 2017. 04. 19. szerda 02:12
Ez nem lett annyira érdekes,nem tetszett.
#1 Törté-Net 2017. 04. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?