A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 30. rész

Lorena péntek délelőtt a számítógépe előtt ülve, teát iszogatva írt bejegyzést az elektronikus naplójába. Mikor végzett vele, átfutotta az egész írást:
Ezen a héten megint két netes pasival volt randim, viszont most végre a szex is összejött mindkettővel 😊 A kedd délutánival elbeszélgettünk a főzésről meg a kajákról, aztán felvetette, hogy mivel alkalomadtán mind a ketten szeretünk mekibe járni, így megejthetnénk ott a randit. Benne voltam.
A srác élőben is jól nézett ki: középmagas, barna haj, barna szemek stb. Én piros felsőt, fekete, combközépig érő szoknyát és testszínű combfixet vettem fel. Láthatóan nagyon bejött neki az összeállítás, szerintem a kaja közben végig állt a farka :P Folyamatosan izzott köztünk a levegő, kefélni akartam vele, így amikor már tényleg nem bírtam magammal, akkor megittam a maradék shake-emet, majd mondtam neki, hogy kimegyek a mosdóba, de ha szeretne, akkor kicsivel később utánam jöhet :P
Vagy öt percet vártam. Azt hittem már inába szállt a bátorság és hazaszaladt, mire végre kopogtatást hallottam a legutolsó fülke ajtaján. Beengedtem, rámosolyogtam, aztán smárolni kezdtünk. Hamar a WC-re nyomtam. Felemeltem szoknyámat, félrehúztam a bugyimat, és a hajába markolva, a pinámra húztam a száját. Nem nyalt rosszul, szüntelenül lefetyelte a szeméremajkaimat, ám nem sokkal később, hogy még jobban hozzáférjen, a vállára raktam jobb combomat. Egyik kezemmel a fülke falának támaszkodva, míg a másikkal a hajába kapaszkodva nyalattam magamat. Rövidesen nagyot élveztem, közben erősen egyensúlyoztam, de szerintem csak azért nem estem el, mert Ő szorosan tartotta a derekamat 😊 Ezután a lába közé guggoltam, kicsatoltam az övét, lejjebb húztam a cipzárát, Ő meg elővette nekem a farkát, ami átlagos hosszúságú, ám kellően vaskos volt. Alulról fölfele haladva, sokszor végignyaltam, majd amikor már nagyon sóhajtozott, a számba vettem. Fejemet fel-le mozgatva szoptam, később rászorítottam az ajkaimat. Ettől Ő annyira begerjedt, hogy belemarkolt a hajamba, és a dákója tövére húzogatta számat. Gyorsan, ritmusosan, engem fuldoklásra késztetve szopatott, miközben hallottam, hogy körülöttünk ki-be járnak az emberek a mosdóban… Elvettem fejemről a kezét, azzal pihenésképpen a makkját nyalogattam körbe-körbe, meg rátértem a heréire is, azután számmal megint satuba fogtam a faszát, amelyet hosszában alaposan lecidáztam :P
Feljebb húztam szoknyámat, félretoltam a bugyimat, és szemből beleültem az óvszerrel felruházott farokba. A vállaiba kapaszkodva mozogtam rajta. Egyre gyorsultam, Ő pedig elővette melleimet, amelyeket fogdosni, csókolgatni kezdett. Vadul lovagoltam egészen addig, amíg újra el nem élveztem. Vállára hajtva fejemet kifújtam magamat, után éreztem, hogy megfogja a seggemet, azzal felemel. A levegőben tartva baszott, miközben Én a nyakába kapaszkodtam. Őrületes élmény volt, viszont nem tartott sokáig, mert hamar a falnak döntötte hátamat. Szerszámát tövig járatva kefélte hüvelyemet, amelynek hatására rövid időn belül, a hátába karmolva, megint a csúcsra értem. Ezt követően Ő is elsült. Rendbe tettük magunkat, majd előbb Én, utána pedig Ő indult el a gyorsétterem bejárata elé.

A másik pasival csütörtök délután találkoztam, szintén Pesten. Egy nappal előtte vettem egy pár centis sarkú, nyitottorrú, leopárdmintás cipőt, amit reméltem, hogy a következő randin felavathatok. Természetesen sikerült :P
A srác jól nézett ki: fekete haj, fekete szemek, ráadásul az enyémhez tökéletesen passzoló, szintén fekete bőrdzsekit viselt. A városban sétálgattunk-dumálgattunk, amikor egyszer csak elhaladtunk egy McDonald’s előtt (ez egy másik volt :D). Egyikünk sem volt éhes, viszont kitaláltuk, hogy attól még megihatunk egy shake-et. Bent folytattuk a beszélgetést mindenféle dologról, de persze azt nem hoztam szóba, hogy két nappal ezelőtt egy másik pasival is randiztam a mekiben, aki jól meg is dugott a WC-ben :P Az egy shake-ből végül kettő lett. Kitaláltuk, hogy a jó időre való tekintettel, kimehetnénk a Margit-szigetre, így a maradék itallal a kezünkben, a villamos felé vettük az irányt.
A szigeten egészen addig sétálgattunk, amíg a vízpart közelében le nem ültünk egy bokrokkal körbevett padra, pár méterre a járdától. Ekkor még nem volt sötét, de egyre jobban szürkült. Csevegés közben végre a combomra tette a kezét, simogatni kezdte, amit smárolás követett. Nyelvcsata közben tenyerével feljebb vándorolt, és hagytam, hogy a puncimat dörzsölje farmeron keresztül, míg Én a farkát vettem kezelésbe. Olyan jól műveltem a dolgot, hogy az egyre jobban ágaskodni kezdett, így kénytelen voltam előhalászni a rejtekéből :P Párat húztam a merev dákón, aztán ráhajolva a számba vettem. Izgalmas volt újra nyilvános helyen szopni, de a hátam meg a derekam rövid időn belül megfájdult, ezért inkább elé guggolva, a járdának hátat fordítva folytattam a cumizást, ami még izgatóbb volt :P Átlagos, könnyen szopható farka volt, melyet párszor a torkomra engedtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika
2019. 05. 14. kedd 10:34
Remélem egyszer befejeződik Válaszolok rá!
#8 JakeAmazing
2019. 04. 17. szerda 00:16
Csucsu!

Megint ugyanazt írtad, mint Veteran. Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2019. 04. 16. kedd 19:56
Uncsi. Semmi új nincs benne... Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2019. 04. 16. kedd 16:33
Már unalmas. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2019. 04. 16. kedd 06:24
Kezd unalmas lenni! Válaszolok rá!
#4 A57L
2019. 04. 16. kedd 04:22
Nem rossz,de már hosszabb mint a dallas. Válaszolok rá!
#3 veteran
2019. 04. 16. kedd 03:49
Már unalmas. Válaszolok rá!
#2 Bizse42
2019. 04. 16. kedd 02:58
Egy kicsit zavaros, hogy ki, kit.. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!