A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 20. rész

Lorena a munkahelyén szabadságot intézett magának vasárnapra, de szombat délután dolgoznia kellett, így meló után egyből hazasietett, villámgyorsan elkészült, és ahogy végzett, már csörgött is a telefonja, ami Vivi nevét jelezte. Pár perccel később beszállt a házuk előtt parkoló autó hátsó ülésére, majd két barátnőjével, illetve Tomival együtt elindult Budapestre.
A városban betértek egy kínai étkezdébe, aztán meg sem álltak a Jam Pubig. A szórakozóhelyen Lorena jaigert ivott energiaitallal, hogy végleg elűzze fáradtságát. A második kör után a másik két lánnyal karöltve, Tomit a bárpultnál hagyva, táncolni igyekezett a tömeg közepére. Később, mikor már harmadjára rendelt, akkor a pultnál várakozva megismerkedett egy Beni nevű sráccal. A fiúnak fekete szemei voltak, a szintén fekete haját pedig elöl felzselézve hordta. Lorena az alkoholtól oldottan, mosolyogva flörtölt a tőle egy-két évvel idősebb sráccal.
A nagyjából tíz perc beszélgetést egy negyedórás tánc követte, ami után mindketten visszatértek az italpultoz, és a bárszékekre leülve folytatták az eszmecserét. A lánynak hamar feltűnt, hogy a tőlük pár méterre arrébb álló Tomi, többször feltűnően figyeli Őket. Mikor összetalálkozott a tekintete a fiúéval, akkor elfordította a fejét, és kizárólag a kiszemeltjére koncentrált.
Húsz perc múlva Beni üdítőt rendelt maguknak. Míg a Fantáikra vártak, addig Lorena jókedvűen, vigyorogva jobbra pillantott. Ismét észrevette Tomit, aki már közvetlenül mellette állt.
– Ismered? – kérdezte közelebb hajolva a lánytól.
– Nem. Most találkoztunk először – felelte mosolyogva, vállat vonva Lorena. Tomi furcsa, enyhén bosszús arckifejezést vágott, de a nő nem tudott vele foglalkozni, mert Beni szólt neki, hogy megérkeztek az italok. Lorena felült a székre, aztán látta ahogy barátnői is visszatérnek a tánctérről.
A két fiatal később újra táncolni indult, ám ezúttal a pulttól nem messze álltak meg, és összesimulva mozogtak. Pár perc múlva még jobban egymásra hangolódtak, majd el is csattant az első csók, ami után egy hosszasabb nyelvcsata következett. Mikor Lorena elhúzódott partnere ajkaitól, akkor Viviék felé tekintett: a lányok csak mosolyogtak, illetve bólogattak, de Tomi egyre zavarba ejtőbben meredt rájuk.
– Na szerintem mi lelépünk – mondta Lorena a barátnőihez lépve.
– Rendben. Érezd jól magad! – reagált mosolyogva, végigsimítva a lány felkarját Vivi.
– Meglesz – ígérte meg kacsintva egyet Lorena, majd elindult a sráccal.
– Beugrok a mosdóba, addig várj meg a ruhatárnál! – szólt oda partnerének Beni, mikor eltávolodtak a pulttól.
Lorena ezután a megbeszélt helyen várakozott, miközben a telefonját nézegette, aminek a kijelzője éjjeli fél kettőt mutatott.
– Hazamész? – zavarta meg elé lépve Tomi.
– Nem haza, de később menjetek nélkülem nyugodtan, nem kell rám várnotok – mondta egy kis félmosollyal az arcán a lány.
– Akkor hozzá mész? – intett fejével a mosdó felé a srác.
– Igen…
– De miért? – kérdezte komolyan Tomi.
– Mert miért ne? – mosolygott sejtelmesen a lány – De amúgy azért mert tetszik, meg kedves, meg normális – tette hozzá, amikor látta, hogy válasza egy cseppet sem elégíti ki a fiú kíváncsiságát.
– Miért csinálod ezt? A múltkor is felmentél valakihez – emlékeztette kétségbeesetten a nőt. Lorenát meglepte a reakció, és eszébe jutott, hogy bár már ismeri egy ideje Tomit, de néhány szónál többet eddig még soha nem beszélt vele, illetve szinte semmit sem tud róla.
– És? Most ezt az időszakomat élem – jelentette ki a lány – De nem csak én… – utalt finoman a barátnőire, de főleg Vivire, akiről tudta, hogy régóta tetszik a srácnak.
– Oké, de ehhez miért kell fölmenned idegenekhez?
– Ne aggódj, tudom mit csinálok! – felelte egy enyhén kacér mosollyal Lorena, aki egyre inkább azt érezte, hogy Ő is bejön Tominak, így valószínűleg csak a féltékenység beszél belőle.
– És mit csinálsz akkor, ha valami történik veled? – érdeklődött felháborodva a srác.
– Köszi, hogy aggódsz, de felesleges. Nagylány vagyok már, tudok magamra vigyázni – válaszolta komoly arckifejezéssel a lány, mivel igen csak kezdte unni a vitát, meg a számonkérést.
– Akarsz majd valamikor komoly kapcsolatot? – szúrta oda dühösen a kérdést Tomi.
– Idővel majd lehet.
– És szerinted a barátod vagy a férjed hogyan reagálna, ha tudná, hogy Te így váltogattad a pasikat?
– Az nem az Ő dolga – mondta vállat vonva a lány.
– De, az övé is.
– Oké, jól van! De akkor sem fog róla tudni – jelentette ki egy gúnyos mosoly kíséretében Lorena. Tomi a választ követően szitkozódásba és ribancozásba csapott át, amitől a nőnek már végleg elfogyott a türelme.
– Na figyelj, Én ezt megtehetem és meg is teszem! Meg kurvára élvezem! Gumit használok és kipróbálok mindent, amit csak akarok… ja meg addig váltogatom a pasikat, ameddig jól esik. Inkább menj, keress valami csajt magadnak, és ne velem foglalkozz! – akadt ki hangosan Lorena.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2018. 05. 17. csütörtök 10:28
Unalmas.
#12 vakon54 2018. 05. 9. szerda 12:11
Netörődjél a fikázókkal folytazsd.
#11 cscsu50 2018. 05. 9. szerda 09:43
uncsi már
#10 Andreas6 2018. 05. 9. szerda 05:51
Semmi új. Örülök, hogy Lorena jól érzi magát, ettől eltekintve unalmas az egész.
#9 veteran 2018. 05. 9. szerda 04:50
Kezd unalmas lenni.
#8 A57L 2018. 05. 9. szerda 04:29
Jó hosszú sorozat,lorena jól bírja.
#7 cscsu50 2018. 04. 19. csütörtök 20:53
elmegy
#6 sunyilo 2018. 04. 18. szerda 21:32
Semmi új nincs benne, innen már csak ismétlés...
#5 gyuri0926 2018. 04. 18. szerda 09:03
Gumiztak és a végén a gecit a WC-be csurgatta , baromi izgató
#4 feherfabia 2018. 04. 18. szerda 06:23
Tetszett ez a rész is!
#3 A57L 2018. 04. 18. szerda 04:35
Ez a rész az egyik legjobb a sorozatban.
#2 joozsi 2018. 04. 18. szerda 03:52
Nincs benne semmi új. Pörgés.
#1 Törté-Net 2018. 04. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?