Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Selymi
tegnap 23:12
#2445
Cavintont esetleg? 
A csatakanca szép magyar kifejezés 😉
De a MILF angol nyelvterület, igaz? Amerikában meg a puma az őshonos ragadozó 🙄🤗
Esetleg lehetne magyarítani a MILF-et, akkor a pumát is lecserélhetnéd... Mire is? 😅
1
Ez egy válasz doriangrey tegnap 20:24-kor írt üzenetére.
doriangrey
tegnap 20:24
#2444
Igen, főnök! 😘 Nem értettelek félre. Kifelejtettem a pumákat. Alias Csatakanca.
2
Ez egy válasz Selymi tegnap 19:23-kor írt üzenetére.
doriangrey
tegnap 18:33
#2442
2
Ez egy válasz Selymi tegnap 05:02-kor írt üzenetére.
Balázs0304
tegnap 11:38
#2441
Üdvözletem! 

A "A Simpson család - Régi jó dolgok" már felkerült "A Simpson család - Régi szokások" néven nem? Ha tévedek, akkor ne haragudjatok! És főleg bocsánat a beküldőtől! 
2
Selymi
tegnap 05:02
#2440
Most majdnem egyetértettél velem, csak "kibővítetted" az ismereteimet. Te a saját nézeted szerinti értelmet magyaráztad, én meg azt ahogyan a kifejezést a mai férfiak használják. A férfiak alatt értem itt azokat a fiatalokat is, akiket leidiótáztál, nem mintha védenem kéne bármelyiküket is, de akik nemsokára felnőnek és talán ráeszmélnek, mennyire helytelen volt a szóhasználatuk, ám ettől még követőkre találhatnak az ő utódaikban is. Nem biztos, hogy harmincegynéhány éves apukaként tetszeni fog nekik, amikor egy tini a fiatal szerelmükre ilyet mond, de ha nem hallja, akkor kivédeni sem tudja. 
Reméltem, hogy kiérezhető lesz alábbiakból a saját véleményem is, de már nem vagyok biztos ebben. Ha eddig nem derült volna ki szerintem nem lenne muszáj e kategóriával bővíteni a címkéket, mivel sok félreértésre adhatnak okot egyesek körében, még akkor is, ha olvasták volna ezt a fórumot, hiszen akadnak itt 18-20 évesek is akik szemében lehet(ne) MILF olyan is, aki csak 28 éves, ám a koránál többnek látszik, avagy éppen fordítva. Nagyjából úgy, mint nemrég a biszex kategória, amikor számomra itt derült ki, hogy akadnak olyanok, akik csupán a férfi nemre gondoltak ilyen vonatkozásban. Az, hogy itt tisztázódni látszott ez a kérdés, még mindig előfordulhat olyan, aki valamilyen oknál fogva nem olvasta ezt így továbbra is biszex címke alatt csak férfiakat keres és ha nem azt talál, akkor számára értelmetlen lesz az egész, ami dühítő és pontszám csökkentésre ingerli a felhevült lelkét. 
Talán ha a címkéket ellátnák a szerkesztők némi magyarázattal, legalább a "Tölts fel te is" lapon, kevesebb lenne az ebből adódó izgalom. Azt gondolnánk ugyanis, hogy mindegyik érthető, pedig ez nem így van, ezt biztosan tudom. Ezt támasztja alá például az, hogy a szomszédasszonyom szomszédjának tekint minden a szomszéd utcácskákban lakó emberkét is. Ha jobban belegondolunk, talán a szomszéd városban lakókat is illethetnénk ilyen címkével, hiszen a szomszéd szó abban is szerepel. 😇😂 Pedig ez nyilvánvaló butaság, mégis...
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. június 16. 23:29-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 16. 23:29
#2439
A milf a basznivaló anyukák mozaikosítása. A töténelmét leírtad. De ha egy agyhalott fiatal ezt egy harmincas csajra használja, akkor ott inkább egyéb kvalitásbeli problémák merülnek fel, ami nemes egyszerűséggel félanalfabetizmusnak, vagy korai-idiotizmusnak hívnék. Mivel a harmincas korosztályt még bőven ellátják a férjeik. Jobbára. De a negyvenesek és főleg a feljebbiek már kevésbé játszanak az aktív ligákban, ott már jobban megjelenik az a klasszikus anyuka fíling... Na ez az, amire kitalálták ezt a dolgot. De mire a gyerekek felnőnek (20-25+), már anyuka is kinőtt a milf-korból. Az másik kategória már.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. június 15. 05:30-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 16. 23:21
#2438
A Wiki a világ legjobb dolga lehetne, de néhol annyira kockásan írják le a dolgokat, hogy mindent ki lehet szedni az anyagból, csak azt nem, amiről éppen írni akarnak. Ebből következik, hogy lelkes kockák csinálják, akiknek nem erősségük a közérthetőség, inkább az archiválás, illetve megőrzés. És ez rosszabb, mint az, hgy nem értjük az ó Sexpírt mai angolként.
3
Ez egy válasz Selymi 2024. június 16. 14:03-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 16. 23:17
#2437
Azezerévvelezelőtty magyar elég jól érthető, mondjuk egy ezer éves angolhoz képest. Ahol már az ötszáz éves Sexpírt sem értik a maiak. Kéretik ezt is figyelembe venni, csókolom...
2
Ez egy válasz Selymi 2024. június 16. 22:00-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 16. 22:00
#2436
Vagy szimplán figyelmetlen volt és nem gondolt arra, hogy én egy szó eleji x-et sz-nek ejthetek. Néhány más nyelvvel szemben a  magyarban ritka az olyan szó, ami kettős vagy két mássalhangzóval kezdődik. Talán ezért is dallamosabb a magyar nyelv, talán ezért fogják majd újabb ezer év múlva a tündék nyelvével azonosítani. Már ha akkor is lesz még nyelv iránt érdeklődő ember és fantazy. 🙂  Egy ezer évvel ezelőtti magyart olvasva nehéz lenne megértenünk és el se hinnénk, hogy az a mai nemzet kifejezésmódja volt. 
Arról nem is beszélve, hogy az általam használt szóból az első betű hangzás szerint a k betű lenne, így azt értelmezve valóban nem lenne sértő, mert a kar egy általánosan elfogadott normális főnév még úgy is, hogy annak is több jelentése van. Ez már programozási kérdés, mert egy ilyen helyen írott szó értelmezését egy programmal lehet. Nagyjából úgy, mint egy helyesírás ellenőrző. Az is program és nem mindegyikben sikerült a legjobb megoldást kidolgozni. Egy szó mint száz, tiltakozhatunk m,i a jövevényszavak ellen, ám ha a többségnek tetszik valami okból az bizony bekerül majdan a köznyelvbe. Meglepődnél, ha egy igazi nyelvésszel beszélnél arról, hány jelenleg használatos magyarnak tartott szavunk efféle jövevényszó.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. június 16. 17:02-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. június 16. 17:02
#2435
Az csodálatos, hogy ennyiféleképpen tudjuk használni az anyanyelvünket. A pocsék-ot nem értem, hogy miért tartották rosszabbnak, mint mást. Nyilván a nyelvünket nem értő alkotta meg a tiltott szavak szótárát.
1
Ez egy válasz Selymi 2024. június 16. 14:03-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 16. 14:03
#2434
Értelek és írtam is lentebb, hogy a nők egy része sértőnek tartja, bár ettől még a férfiak használni fogják. A Wiki szerint néhol már fokozzák is, mert megkülönböztetnek, apa, nagyapa, nagymama korúakat is, akiket a tőlük fiatalabb ellenkező neműek használnak. Az, hogy én utálom az ilyen rövidítéseket, még nem jelenti azt, hogy nem tudom használni, vagy nem tudom mit jelent. Az elsődleges ok ami miatt én személy szerint utálom az az, hogy sok egyforma rövidítésnek más a jelentése eltérő szövegkörnyezetben. Nekünk magyaroknak is vannak több értelmű szavaink, mert senki sem gondol arra, hogy beleharapok egy körtébe, amikor arról beszélek, hogy a lámpába cserélem ki. Bár ez nem is igazán jó példa, mert a ledes lámpák elterjedésével a körte szó jelentése vissza kapja eredeti értelmét A nyelv is állandóan megújul, változik, ha nem is mindig előnyére. Nem is mindenhol fogadják el. Nemrég a facebookon figyelmeztettek, mert valahol azt írtam: pocsék és ez nem összeegyeztethető a facebook irányelveivel, mert sértő. Javítottam xar-ra és az már nem volt sértő. 😇😂😂  Nah, visszavonták a figyelmeztetést. 😉 Akarod, hogy én is visszavonjam amit írtam, akkor is, ha nem rád gondoltam? 🙂
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. június 16. 12:37-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. június 16. 12:37
#2433
Milyen egyszerű helyzetben vagyok, nekem nem okoz dilemmát, hogy mikortól meddig MILF valaki. Első alkalommal írtam le a szót és nem is kívánom használni. Megmaradok a színes magyar kifejezéseknél és keresgélek megfelelő szavakat ahhoz, hogy kifejezhessem magam. Ahogyan körbeírtátok itt az elmúlt napokban az is nagyon tetszett és eddig nem volt hiányérzetem, hogy nem alkalmaztam.
3
Ez egy válasz Selymi 2024. június 16. 11:03-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. június 16. 11:03
#2432
Most matekozunk, vagy arra vagyunk kíváncsiak, hogy kire szokták mondani a MILF kifejezést? 😛 
Ha egy tini szájából hangzik el az rámondtja a nála 10 évvel idősebb szexi csajra is, ha pedig egy 40 körüli pasi használja ezt a kifejezést, akkor megint csak nagyjából 10 év pluszt saccol annak a korára, akire mondja. Persze be lehet határolni az anyaság kérdését figyelembe véve is, de ez a kifejezés már rég túlnőtt az eredeti megfogalmazásban szereplő jelentésen. 
Ha azt veszem figyelembe, hogy egy 15 éves srác már öregnek látja a 25 éves nőt is, akinek még nincs gyereke, de ettől még megdugná, és ugyanígy a 40-es se lehet benne biztos, hogy akire mondja valójában menyi idős, mert ő is inkább csak a tetszését nyilvánítja ki a nő iránt többnyire a haverjai felé. Ettől mi még kijelenthetjük, hogy ezen az oldalon kizárólag a 35-40 közötti, gyermekes nőket hívjuk így, nem hinném, hogy sok minden fog változni. 🙂
 Jah, még nem általános, hogy a pasik a nőknek mondanának ilyet, mert még mindig sok nő tartja ezt sértőnek, mert nem azt nézik, hogy vonzó, hanem a relatív korkülönbséget,  akárcsak a pumát, de egyre elfogadottabb a fiatalok között. Mondjuk a pumában az lenne szerintem inkább a sértő, hogy fiatalabb srácra "vadászik" mondjuk inkább úgy, hogy rámászik. Ez is inkább a 40-es női korosztályra vonatkozott eleinte, de mára a korhatár itt is szélesebb lett. Az, hogy a puma szingli, avagy van gyereke, férje az ennél sem számít. Ez Magyarországon nem terjedt ugyan el tudtommal, talán azért, mert nálunk kevesebb olyan idősebb nő van, akinek a fiatalabb fiúk a kis kedvence.
2
Ez egy válasz Törté-Net 2024. június 15. 22:30-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. június 15. 23:27
#2431
Tisztelet Törté-Net!
Megegyezhet a közvélekedéssel. Végignézve a családomat, az anyukák a 20-as éveikben születek. Eleje közepe és vége is előfordul. Ezért ha úgy vesszük, hogy eltelt 15 év, tehát eljött a tini kor; akkor 30-as évek vége -- 40 -- 40-es évek eleje jön ki nálam. Szóval olyan 35 alatt még nem igazán beszélhetünk MILF-ről. Én így vélekedem.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. június 15. 22:30-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. június 15. 22:38
#2429
Kedves Lolamacko!

Köszönjük, ez még az éjszaka folyamán, 4 óra után javításra került, az okokatt nyomozzuk.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. június 13. 00:34-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. június 15. 22:30
#2428
Kedves sztbali, kedves Selymi!

Remek keresztkérdés, nekünk is szükséges volt némi kutatás, hogy a sejtésünket megerősítsük.

A legtöbb forrás alapvetően nem csak (sőt, sok esetben azt egyáltalán nem) az anyaságot tekinti alapvetésnek, hanem az eredete alapján (amikor - állítólag - a tinifiúk kezdték használni az anyukkal kb. egykorú dögös nőkre), így ez alapján nagyjából a 30-as éveik közepén/végén járó dögös nőkre vonatkozhat. (Akár egészen a 40-es éveik közepéig/végéig).

Mit gondoltok, ez így nagyjából megegyezik a közvélekedéssel? 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz sztbali 2024. június 11. 11:13-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. június 15. 20:21
#2427
Tisztelt Törté-Net!
A nyaralás 3. rész - A zuhany alatt című történetnél a fürdőszoba címke hiányzik.
1
Lolamacko
2024. június 15. 11:01
#2426
Kedves Szerkesztők! A ma megjelent Feleségem orgazmusai című történethez a biszex cimke is járna.
1