A+ A-

Szingli pörgés 8. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena alig várta, hogy számítógép elé ülhessen, visszatérhessen blogjára, és megoszthassa élményeit olvasóival. Az „Anál szex” című bejegyzésében bevezetésként leírta mi történt vele a közel múltban, vagyis egész nyáron. Később részletezni kezdte legújabb tapasztalatát, anális szüzességének elvesztését: kifejtette, hogy váratlanul érte, ha nem történik spontánul, akkor biztosan félt volna, nem fájt neki, mint sok más nőnek, furcsa, de kellemes érzés volt, tehát tudta élvezni a dolgot.
A legutóbbi riós bulijukat egy szinte ugyanolyan követte, augusztus közepén. A szórakozóhelyen rendszeresen reklámozták az augusztus 20-ai nagy eseményt, amely a lányok naptárába is be volt vésve. Annyit tudtak a partiról, hogy ez egy évente megrendezett gigantikus rádiós rendezvény, amire nem árt rákészülni.
Lorena egyre jobban várta a bulit, már csak azért is, mert 20.-ára, és az utána lévő napra is szabadnapot kapott. A lányok úgy tervezték az estéjüket, hogy kilenckor megnézik a tűzijátékot, ameddig tart addig alapoznak, majd elindulnak kedvenc szórakozóhelyük felé.
A három barátnő összedobott egy kisebb üveg jaigerre, miután a szokásos megbeszélt ponton találkoztak a fővárosban. A tűzijáték alatt elfogyott az ital, és mikor a klub irányába sétáltak Lorena érezte, hogy szervezetében enyhén dolgozni kezd az alkohol.
Szándékosan nem siettek, várták, hogy a buli beinduljon, aztán amikor beléptek, meglepődtek a kora este ellenére összeverődött tömegen. Körülbelül tíz perc telt el mire eljutottak az italpultig, ahol egy újabb jaigert kértek maguknak.
A tánctéren szinte alig lehetett mozdulni, ami azért is zavaró volt, mert Lorena már kezdte volna átadni magát a bódultságnak és a zenének.
Az idő előrehaladtával a hangulat egyre forróbb lett. Lorenát lenyűgözték a fény- és látványelemek, amelyek jobbak voltak, mint addig bármikor. Úgy érezte, a szervezők nagyon kitettek magukért, pedig volt pár nagyobb szabású buliban a Rioban.
Éjjeli egy óra magasságában indult be csak igazán a party: még több ember jelent meg a tánctéren, a hangerőt még feljebb tekerték, még több fényt, füstöt és konfettit használtak a technikusok. Lorena a telt ház ellenére is megpróbálta kihozni magából a maximumot.
A nagy tömegben sok mindenkihez hozzáért mozgás közben, és Őt is gyakran megérintették. Párszor a fenekénél érzett idegen kezeket, melyekről nem tudta eldönteni, hogy véletlenül, vagy inkább direkt tapadnak-e rá.
Nem sokkal később valaki két oldalt megragadta a derekát, és határozottan, de nem túl erősen szorította. Lorena kíváncsian hátrafordította a fejét, majd egy rövid szünet után elmosolyodott, ezzel fejezve ki tetszését, és biztatva újdonsült partnerét. Örült, hogy a több barnahajú-szemű srác után végre kifogott egy fekete hajú, kék szemű fiút. A mögötte álló srác egy fejjel lehetett magasabb nála, arca enyhén borostás volt, amit a lány igencsak vonzónak talált.
Lorena barátnői felé pillantott, akiknek még senkit sem sikerült összeszedniük.
Néhány perc táncot követően, egyhangú zenék kezdtek el váltakozni egymás után. A hangulat monotonabbá vált, ezért a fiú azt javasolta, hogy menjenek és igyanak meg valamit. Lorena szólt barátnőinek, aztán Ők is velük tartottak az italpult felé, mivel fokozni szerették volna az italmennyiséget.
Lorena továbbra is maradt a jaigernél, és nem foglalkozott a másik két lánnyal, hanem kizárólag a partnerére koncentrált, akiről csak ekkor tudta meg, hogy Márknak hívják.
A szokásos flörtölős kérdések és témák kerültek felszínre. Megbeszélték ki hány éves, mióta járnak a szórakozóhelyre, és hogy van-e éppen valakijük. Ismerkedésük ideje alatt fejenként összesen három pohár jaiger fogyott el..
Miután felálltak és tettek pár lépést, hogy újra táncolni induljanak, Lorena egyre erőteljesebben érezte az ital hatását. Szédült, ugyanakkor felszabadultabb és bátrabb volt, mint bármikor máskor, így nem várta meg, hogy a fiúnak kelljen újra kezdeményeznie, inkább amennyire csak tudott, szorosan hozzásimult, és felsőtestének nyomta melleit.
Hiába szerették volna szándékosan elkerülni a tömeget, táncuk közben egyre beljebb sodródtak...
A zenék hol pörgősek, hol lassabbak és unalmasak voltak. Lorena a gyorsabb, és az általa kedvelt dalok alatt a táncával, valamint az odanyomott testrészeivel, a vontatottabbak közben pedig a csókjával próbálta meg lenyűgözni Márkot. Aktivitásának hamar meglett az eredménye, mert szinte végig érezte partnere keményedő farkát.
Egyszer csak az egyik, barátnőivel közös kedvenc nyári slágere csendült fel. A lányok felé pillantott, akik nem messze táncoltak tőlük, s látta ahogy a csajok ismét megőrülnek ettől a számtól. Lorena korábban nem mert látványosan megvadulni a zenére, de ezúttal az alkoholnak, a hangulatnak, a táncnak, és a mögötte álló felizgult srácnak köszönhetően, könnyen el tudta engedni magát. Olyan keményen rázta a fenekét a fiú előtt, mint ahogy Vivi szokta, amikor feltűnésre vágyik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 10. 19. szerda 06:48
nekem továbbra is érdekes 7p
#6 vakon53 2016. 08. 24. szerda 16:27
Feleségemmel továbrais kérjük a folytatást 10 pont.
#5 cscsu50 2016. 08. 22. hétfő 04:29
elmegy
#4 sunyilo 2016. 08. 18. csütörtök 21:53
Határozottan jó.
#3 zsuzsika 2016. 08. 18. csütörtök 07:59
Nekem továbbra sem tetszik.
#2 A57L 2016. 08. 18. csütörtök 04:56
Továbbra is jó.
#1 Törté-Net 2016. 08. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?