A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 4. rész

Mivel Lorenának dolgozói kedvezmény járt a munkahelyén, ezért úgy döntött, hogy beújít valami ruhát a szombati bulira. Vonzották az újdonságok, egyre jobban ki akart törni a megszokásokból, és akadt is bőven választék a ruhaboltban, de még mindig nem volt elég önbizalma a merészebb darabokhoz. Barátnői unszolására, végül egy fekete, szűkebb, magas-derekú, combközépig érő szoknya-vajszínű, pánt nélküli alkalmi felső szettre esett a választása. A tükör előtt állva végigpillantott magán. Csodálkozva nézte, ahogy a ruha a testéhez simul, és tökéletesen kiemeli az alakját. Szokatlan volt számára ez a fajta stílus, többet mutatott belőle, de legalább nem találta túlzottan kihívónak.
Szombat
Tudta előre, hogy barátnői odáig lesznek újdonsült szerzeményéért. Tetszettek neki a dicséretek, és az is, hogy majdnem egységes öltözékben indultak bulizni. A lányok többször is megjegyezték. „A Mixbe ez az alap”.
A színvonalas kinézetű szórakozóhelyen, a pultnál hármasban iszogattak, a tömegben pedig az igényes elektronikus zenékre táncoltak. A közelükben lévő pasik szüntelenül bámulták Őket, és a szokásosnál sokkal többen próbálkoztak be Lorenánál is. A lány kihasználta az alkalmat, és a barátnőihez hasonlóan elkezdett válogatni. Megfogadta magának, hogy csak is a legjobb kinézetű sráccal fog elmenni.
Az este folyamán három esélyest is kiszúrt magának. Az első egy szőke, sportos, vagányabbnak tűnő srác volt, a második egy magas, barna hajú, elegánsabban öltözött fiú. Mindkettő nagyon bejött neki, de a befutó végül egy szintén barnahajú-szemű, nagyjából vele egyidős pasi lett. Az Ő arca, mosolya, és felsője fogta meg leginkább, ami egy fekete, fehér csíkokkal díszített hosszú ujjú ing volt.
Lorena mosolygással bátorította a srácot, aki egyre közelebb nyomult hozzá. A lány elé lépett, s egy óvatos, de határozott mozdulattal magához húzta, majd kezeit a derekán pihentetve táncolni kezdett vele. Mozgásuk közben fokozatosan távolabb kerültek Viviéktől. Lassan lépkedtek összesimulva a tömeg kellős közepén. Ahogy teltek a percek, a nő érezte, hogy az idegen erősebben szorítja a derekát, amire Ő partnere hátának és vállának izgató simogatásával reagált.
Fél óra táncot követően az italpult felé vették az irányt. A fiú kikért két vörösboros kólát, aztán leültek a hófehér, hangulatosan megvilágított kanapéra. Összeérintették poharaikat, majd belekortyoltak az italukba.
– Robi vagyok – mondta a srác kezet nyújtva Lorenának.
– Én meg Lorena – mutatkozott be a lány, miközben mosolyra húzódott a szája, mivel eszébe jutott, hogy nem is olyan régen, kavart egy Robi nevű fiúval.
– De szép neved van! – lepődött meg Robi.
– Köszi! – a lány nem akart bele menni abba, hogy ez csak egy becenév, kitől kapta, és miért. Minél előbb a lényegre akart térni, ezért gyorsan témát váltott – Gyakran jársz ide?
– Nem sűrűn. Járok máshova is, de van amikor csak beülős helyre megyünk a haverokkal. Te igen?
– Most vagyok itt másodszor. Ezelőtt Én is jártam több helyre, főleg a Rióba, de ez eddig a legjobb.
– Ja igen, a Rió is jó, de ez nekem is jobban bejön. Barátnőiddel vagy itt? – kérdezte Robi.
– Velük jöttem. De lehet már rég nincsenek itt – felelte komolyan Lorena
– Hogyhogy? – lepődött meg ismét a srác.
– Mert mondjuk leléptek egy pasival – válaszolta kimérten a lány.
– Miért? Szoktak olyat csinálni? – érdeklődött közelebb hajolva Robi.
– Szoktunk – árulta el hűvösen Lorena. A fiú meglepődött, és láthatóan nem tudta mit kéne mondania, vagy kérdeznie.
– Szóval...akkor Te inkább az egy éjszakás kalandok híve vagy? – hajolt még közelebb a srác.
– Meglehet – titokzatoskodott mosolyogva a lány – Tudod Én és a barátnőim gyakran azzal a céllal megyünk bulizni, hogy valakinek az ágyában kössünk ki. Akármit is szólsz ehhez, nekem ma este is ez a célom – mondta lassan, továbbra is sejtelmes mosollyal az arcán Lorena.
– Ebben reménykedtem – reagált Robi, miután nyelt egy nagyot – Szívesen lennék az a szerencsés valaki, akinek az ágyában kikötsz ma éjjel – nyomult most már újra teljesen határozottan, és egyik kezét a nő meztelen, keresztbe tett combjára helyezte, amit lassan simogatni kezdett – Hacsak nem zavar, hogy nem lakom egyedül.
– Dehogy! Kikkel laksz? Haverokkal?
– Nem – vett vissza a magabiztosságából – Még a szüleimmel – tette hozzá szomorú tekintettel.
– Nem gáz. Én is szülőkkel lakom. És még izgalmasabb is, ha nem hallhatnak meg minket... – nézett a srác szemébe egy kacér vigyor kíséretében Lorena.
Az egyik éjszakai buszjárattal érkeztek meg Robi lakása elé, ami szerencséjükre nem volt túl messze a szórakozóhelytől. Bementek a panelépületbe, majd néhány lépcsőforduló után megérkeztek Robiék ajtajához. A srác behelyezte a zárba a kulcsát, és a lehető leghalkabban fordította el. Óvatosan benyitott, aztán előrehajolva benézett. Visszafordult, és intett Lorenának, hogy tiszta a terep.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2016. 11. 6. vasárnap 15:44
Érzékletes leírás...
#9 cscsu50 2016. 11. 6. vasárnap 05:15
gywngécske
#8 sunyilo 2016. 11. 4. péntek 21:43
Olyan mint a többi. Írjál csak!
#7 vakon54 2016. 11. 4. péntek 12:36
Mégmindég az a hozzászólásom hogy folytazsd netörődjél a fikázókkal.
#6 zsuzsika 2016. 11. 4. péntek 10:47
Mint az előző részek.
#5 deajk2008 2016. 11. 4. péntek 10:13
szerintem sem olyan rossz, folytasd... 8p
#4 veteran 2016. 11. 4. péntek 09:08
Nem tetszett, olyan elcsépelt mint az előzőek. Be kellene fejezni.
#3 listike 2016. 11. 4. péntek 06:54
Ugyan olyan csapnivaló, mint a többi fejezet.
#2 A57L 2016. 11. 4. péntek 03:55
Nem rossz a folytatás.
#1 Törté-Net 2016. 11. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?