A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 16. rész

Hétfő
Szabi az ágyon hasalva, Lorena combjai között mozgatva fejét, nyalta a nő punciját. A srác még vasárnap este ment át partneréhez. Éjjelig szexeltek, aztán a fiú a lánynál maradva töltötte az éjszaka hátralevő részét. Ébredés után Lorena reggelit és kávét készített maguknak, majd fogmosás után visszatértek az ágyba, hogy lenyomjanak egy délelőtti menetet is.
A férfi alulról felfele haladva kényeztette a vaginát, közben párszor a szájába véve szopkodta a nő nedves nagyajkait. Lorena a srác nyelvének ritmusára mozgatta a csípőjét. Már majdnem teljesen ráhangolódott a nyalásra, mikor Szabi megállt, és felemelte a fejét.
– Próbáltad már a 69-et? – kérdezte.
– Nem, még nem – felelte a lány.
– Akkor gyere rám! – szólította fel a partnerét Szabi, majd háttal Lorena helyére feküdt. A nő átvetette bal lábát a fiú mellkasa felett, és négykézláb helyezkedett el fölötte. Szabi megragadta a lány csípőjét, hogy közelebb húzza magához. Mikor megfelelőnek találta a távolságot, akkor a szája felé irányította Lorena alfelét. A lány jobb kezével megragadta az alatta lévő péniszt, húzott rajta párat, aztán lehajolva az ajkai közé vette. Megérezte Szabi kutakodó nyelvét a szeméremajkai között. Amint a kezdeti nehézségek után végre sikerült összehangolnia a szopás ütemét a nyalás ritmusával, ránehezedett partnerére.
A teljesen meztelen nő kinyújtott lábakkal hasalt, a szintén meztelen srác testén. Haját félresöpörte, így a barna tincsek a férfi csípője szélét, valamint bal combja külső részét simogatták, miközben feje fel-le járt a kemény péniszen. Csípőjét úgy mozgatta, hogy csiklója hozzádörzsölődjön Szabi nyelvéhez, illetve ajkaihoz. Combjai között a forró vagináját hevesen lefetyelő fiú, kezeivel szaporán simogatta a hátát és a lapockáit. Mindketten hangosan szuszogtak, de amikor Lorena már tudott a saját élvezetére is koncentrálni, akkor a lüktető fasszal a szájában nyögdécselni kezdett.
A lány ujjait végig a hímvessző töve köré fonva tartotta, később, ahogy mélyebben vette be a szerszámot, elvette onnan a tenyerét, így a torkába tudta fogadni a merev dákót. A szokásos köhécselés után feljött, ujjait ismét a pénisz köré fonta, és folytatta a rúd szívását-szopogatását. Fél perc elteltével elég bátorságot gyűjtött, ezért újra arrébb tette kezét, és letolta a faszt a torkán. Pár másodperccel tovább bírta a korábbi próbálkozásánál, de így is hamar öklendezni kezdett.
Szabi nyelve egyre hevesebben pörgött a csiklóján. A technikáját időnként azzal szakította meg, hogy a szájába vette clitoriszt, és igen erősen szívogatta. A sokadik ilyen után a lány érezte, hogy belsejében végigfut az ismerős bizsergés, aztán teste többször megremeg, nedvei pedig az Őt kényeztető srác szájába folynak. Lorena a férfi lüktető farkával az ajkai között, orrán keresztül hangosan lélegezve, enyhén reszketett partnere felsőtestén.
Lorena kivette a péniszt a szájából. Balra dőlt az ágyon, Szabi szintén az oldalára fordult, és még ebben a pózban is belenyalt párszor a punciba. A lány a bal lábát felhúzva, a jobbat pedig kinyújtva a hátára feküdt. Fejét hátravetve lihegett egy darabig, miközben teste időnként megremegett. Szabi visszafekve pihent és várt, amíg a nő összeszedi magát.
A srác felült, előredőlt, szenvedélyesen megcsókolta Lorenát, majd felállt és az íróasztalhoz sétált.
– Na, akkor nézzük meg mit tud ez a csodaszer! – mondta, aztán elővett egy darab óvszert a hozzá tartozó dobozból. Amíg kibontotta és álló helyzetben a farkára görgette, addig a lány a hátára feküdt, fejét a kispárnájára helyezve. Szabi föltérdelt az ágyra, utána a nő lábai közé közelített, mire az teljesen széttárta a combjait. A srác ránehezedett a lányra, és a szeméremajkaihoz érintette makkját, amivel egy ideig fel-le húzogatva játszadozott. Megragadta péniszét, amit lassan a hüvelybe vezetett. Mindketten felnyögtek, ahogy félig becsúszott, ám amikor a fiú óvatosan tövig nyomta, akkor Lorena eltátott szájjal, a fiú szemébe nézve hangosan felsóhajtott. Az új, extra vékony óvszernek köszönhetően sokkal jobban érezte Szabi vaskos farkát, mint korábban bármikor. Mivel a fiú utálja a gumit, így az inkább beszerzett egy csomaggal ebből a sokat hirdetett fajtából. Éjjel még az utolsó darab hagyományossal szexeltek, de most végre kipróbálták az újat, amivel a srác is meg lehetett elégedve, mert az arcára teljesen kiült az élvezet.
Szabi a szokásosnál sokkal később gyorsított be. Csípőjét előre-hátra mozgatva, farkát sebesen ki-be járatva nyársalta fel a lányt. Zihálva, összeszorított szemekkel kefélte a szűk, nedves hüvelyt, melynek hatására Lorena olyan zajosan nyögdécselt, hogy kéjhangjait valószínűleg még a földszinten is hallani lehetett. Hálát adott az égnek, hogy nővére és a szülei még korán reggel eltűntek otthonról. A férfi egy percre sem lassított, hanem megállíthatatlanul közelített a csúcs felé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2018. 01. 13. szombat 07:11
Nekem is változó lett a hangulatom e műtől... 6p
#6 A57L 2018. 01. 7. vasárnap 04:59
Nem rossz,de jó sem.5P
#5 cscsu50 2017. 11. 25. szombat 06:33
hosszú lére van engedve
#4 Pavlov 2017. 11. 24. péntek 20:42
Nekem elég gépies, kevéssé érdekes.
#3 vakon54 2017. 11. 23. csütörtök 14:24
Folytazsd, folytazsd, folytazsd! 10 pont
#2 Andreas6 2017. 11. 23. csütörtök 06:26
Közepes írás. Unom már ezt a sorozatot.
#1 Törté-Net 2017. 11. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?