A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 18. rész

Csütörtök
– Hogy hívják a srácot? – kérdezte Lorena Timi szobájában, a szőnyegen ülve.
– Tomi – felelte Vivi.
– És mikorra jön értünk? – kérdezte Timi.
– Elvileg 10-15 perc múlva itt van – mondta Vivi a telefonjára pillantva.
– Ő is olyan haverod, akivel kavarni szoktál? – érdeklődött Timi.
– Nem. Ő csak simán haver, de meg van őrülve értem, és ide-oda furikázni akar.
– Értem. Akkor kihasználod.
– Nem. Már régen megmondtam neki, hogy mi csak haverok lehetünk, semmi több. Erre azt mondta, hogy elfogadja, de ennek ellenére néha ugyanúgy nyomul tovább, és ajánlgatja, hogy elvisz bulizni, akár veletek együtt is. Akkor már miért ne? Én csak élek a lehetőséggel.
Pár perc múlva megszólalt Vivi telefonja. Tomi hívta és elmondta, hogy a ház előtt várja őket. Kiérve beszálltak az ezüst színű autóba, amelyben Lorena hátul helyezkedett el Timi mellett. A két barátnő bemutatkozott az ismeretlen fiúnak. Tomi egy barna hajú, fekete szemű srác volt, aki egy szintén fekete keretes szemüveget viselt. Lorena elsőre intelligensnek tűnőnek, egyben túl jófiúsnak találta, így nem mutatott túlzott érdeklődést az irányába.
Az egyik budapesti pubban ülve, a három lány harmadik vörösboros kólája, valamint Tomi tripla üdítője után, igencsak feloldódtak a nők gátlásai. Mivel Vivit sűrűn hívogatták telefonon a különböző férfiismerősei, így a barátnők arról kezdtek el önfeledten, büszkén, a legnagyobb természetességgel társalogni, hogy kikkel és hol feküdtek le. Nevetgélve mesélték egymásnak az erotikus történeteiket, melyek között akadt olyan, amit már mindhárman hallottak, illetve olyan is, amit még nem. Szóba jött Timi három haverja, akikkel rendszeresen találkozni és szexelni szokott, de Lorena sem volt szégyenlős az alkoholnak, és a megélt szexuális élményeinek köszönhetően: megemlítette Szabit, a nyilvános megujjazását, valamint egyéb őrült kalandjait. Örült, hogy már Ő is nyíltan tud beszélni a dologról, és nem kell kínosan hallgatnia tapasztalt barátnői előtt. Tomi jelenléte sem zavarta meg, még úgy sem, hogy a srác hol erősen meglepődött, hol elnevette magát a hallottakon. Mikor megszólalt Vivi telefonja, meg amikor a lány a szexuális életéről mesélt, akkor Lorena a szeme sarkából lopva a fiúra pillantott, akit jól láthatóan elöntött a féltékenység.
A három barátnő eredetileg csak iszogatást tervezett, de az ötödik vörösboros kóla után Vivi és Timi mindenáron bulizni akartak, ezért kitalálták, hogy lenézhetnének valamelyik szórakozóhelyre. Lorenának és Tominak mindegy volt, így rövid válogatás után, a négy fős társaság megegyezett a Moulin Rouge-ban.
Belépve a klubba Tomi azonnal célba vette a mosdót, a lányok meg az italpultot, ahol a kikérték a következő vörösboros kólájukat, ami még jobban a fejükbe szállt. Lorena és Vivi a pultnak dőlve beszélgetett, aztán amikor oldalra fordultak észrevették, hogy egy srác lép a mellettük lévő bárszéken ülő Timi elé. Bemutatkoztak egymásnak, a másik két lány pedig zavartalanul folytatta a társalgást és az iszogatást. Lorena később óvatosan Timi felé pillantott, aki szüntelenül vigyorgott, miközben a fiú fűzögette Őt. Néhány perc múlva látta ahogy felállnak, majd tőlük nem túl messze táncolni kezdenek.
Vivi kitalálta, hogy rá szeretne gyújtani. Lorena a mosdó felé indult, miután megegyeztek, hogy ha végzett, akkor kint találkoznak. A WC-ből kifele jövet célba vette a ruhatárat, de menet közben Timiék irányába nézett. Meglepődve vette tudomásul, hogy szőke barátnője hevesen smárol a percekkel ezelőtt megismert sráccal.
Kiérve hamar megtalálta Vivit, aki kabát nélkül, a hidegben cigizve beszélgetett egy tőle magasabb fiúval. Lassan odasétált hozzájuk, mire a másik lány egy szálat nyújtott át neki. Lorena hátrébb vonulva a falhoz húzódott, hogy ne zavarja Őket. Eszébe jutott, hogy mekkora szerencséje van mindenkinek, hogy Tomi épp nincs a közelben. Mikor eloltotta a csikket, akkor egy darabig várt, majd visszaindult a tánctérre. Az italpult felé tartva, Timiéket kereste tekintetével. A pultnál megfordult, és rövid időn belül kiszúrta barátnőjét, ahogy a nem rég megismert sráccal a kijárat felé igyekszik, miközben az egy kocsikulcsot szorongat a kezében...
Lorena egy újabb pohár vörösboros kólát rendelt magának. Amíg a széken ülve egymagában iszogatott, addig két férfi is bepróbálkozott nála. Az egyik nem volt az esete, a másikról pedig igen hamar kiderült, hogy foglalt, így az utóbbi jelentkező után felállt, és otthagyta a srácot meg a bárpultot. Az alkoholtól bódultan, egy kis mosollyal az arcán haladt előre a tömegben. A tánctér közepére érve megállt, majd felvette a zene ritmusát. Többen is rányomultak, ahogy az ütemre mozgatta a testét, de minden pasit elhajtott maga elől. Néhány perc múlva lassan tovább indult, egyre jobban mosolyogva. Miközben új, tágasabb részt keresett magának, addig szemezett pár fiúval. Ötöt is megnézett magának, mire végre talált egy olyat, aki igazán bejött neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.18 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2018. 01. 21. vasárnap 04:52
Ez a lorena nagyon belejött.
#7 veteran 2017. 12. 30. szombat 05:52
Uncsi.
#6 sunyilo 2017. 12. 29. péntek 11:30
Nem naplószerű, hanem az. Ha nem olvastad az előzőeket, akkor olvass bele.... Nekem tetszik.
#5 Andreas6 2017. 12. 29. péntek 11:02
Semmi új nem jön már ebben a sorozatban. A főhős sem szimpatikus. Volt egy véget nem érő rádiójáték sorozat még a szocialista időkben, a Szabó család, az jut az eszembe róla. Nem lehetne már befejezni?
#4 cscsu50 2017. 12. 29. péntek 09:22
egyetértek Pavlovval
#3 vakon54 2017. 12. 29. péntek 02:20
Folytazsd.
#2 Pavlov 2017. 12. 29. péntek 00:22
Naplószerű szex. Nagyon száraz, felsorolás hangulata van. Nekem nem jön be.
#1 Törté-Net 2017. 12. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?