A+ A-

Érettségi találkozó

Egyáltalán nem örültem a dolognak.
A feleségem bejelentette, hogy vendégünk lesz, még pedig egyik osztálytársa, aki a reggeli busszal érkezik s ki kell,hogy menjek elébe az állomásra. Na tessék, még vasárnap sem lehet egy nyugodt napja az embernek!
Ez azért nem volt akármilyen vasárnap, mert a nejem és egykori iskolatársai ezen a napon tartottak érettségi találkozót s nem lehettem ünneprontó, így hát nem szóltam egy szót sem. Csak annyit kérdeztem, hogy legalább "meglőhetős-e" az az osztálytársnő. Hát, mondta, valószínűleg igen, mert már a harmadik férjétől vált el nemrégen. Na, de mindjárt mutatok róla egy fényképet. Azzal elővett egy nem tudom hanyadikos osztályképet s rámutatott egy lányra, akiről mindent el lehetett mondani, csak azt nem, hogy szép: nagy száj, nagy orr, apró szemek, seszínű haj, ráadásul még egy csepp szemölcs is éktelenkedett az arcocskáján. Na, szóltam, nem csodálom, hogy a férfiak sorra elhagyták. Honnan tudod te azt, volt a felelet, nekem éppen is azt írta, hogy ő rugdosta ki a férjeit. Ám legyen, hagytam rá, nekem ugyan teljesen mindegy. Arra gondoltam, hogy ha netán tovább elhúzódna a vacsora s nem érné el az utolsó buszt, akkor nálunk alhatna. Elment az eszed? - szóltam felháborodva. Ugyan hol akarod altatni ebben az egyszobakonyhás lakásban? Talán az én ágyamban? Éppen ott, vágott közbe az oldalbordám, te pedig egy éjszakára meghúzhatnád magad a konyhában. Két széken, mi? Abból ugyan nem esztek, kiáltottam felháborodva, én az én ágyamat nem adom s kész!
Szóval, majdnem összevesztünk s a végén nem is tudom, hogy miben állapodtunk meg. Nekem egyre az járt az eszemben, hogy a logikátlan női észjárás újabb iskolapéldájával van dolgom. Ha egyszer nincs hely vendég számára, akkor nincs hely, hogy lehet ezt nem felfogni? (Főként amikor ilyen randa nőről van szó.) Dehát padtársak voltak s igazán megérthetném ... Különben is rendes lány, majd meglátom, hogy nem is olyan csúnya, amellett ő volt a legjobb tornász az osztályban.
Ez a vitánk járt az eszemben s magamban tovább dühöngtem, hogy itt van, vasárnap reggel van, rendes körülmények között alhatnék, de nem bírok, mert emiatt a vacak találkozó miatt kiment az álom a szememből. A párom bezzeg édesen alszik itt mellettem, őt ugyan semmi sem izgatja. Igaz, az este későn feküdt le, mert a vendég miatt nagytakarítást csinált s fáradtan dőlt mellém - a szokásos szombatesti szexelés is elmaradt. A kukrimnak hiányzik is, mert úgy veszem észre, hogy erősen ágaskodik. Éppen ezért nőm felé fordultam az ágyban, aki félig kitakarózva nyúlt el mellettem. A félhomályban szemügyre vettem arca szabályos vonásait s arra gondoltam, milyen jól is választottam, hogy őt vettem el feleségül. Még így lehunyt szemekkel is gyönyörű: szeplőtelen sima bőr, nemes metszésű orr, érzéki ajkak, aranyszőke haj - nem lehet nem megkívánni. Egy kicsit közelebb bújtam hozzá, az arcát félig eltakaró hajfürtöt félresimítottam s egy néma csókot leheltem hófehér nyakára. Az orromat megcsapó női illat érezhetően működésbe hozta hormonjaimat. Apró csókokkal halmoztam el előbb csak a nyakát, majd mind közelebb haladtam félig nyitott szájához.
Mire odaértem, felébredt, kéjesen nyujtózott egyet s álmosan azt súgta:
- Hagyjál, még aludni akarok.
De nekem már nem lehetett parancsolni. Egész arcát behintettem leheletnyi csókjaimmal, majd a fülcimpáit kezdtem el harapdálni. Erre már ő is belátta, hogy további alvásról szó sem lehet. Először még megpróbált tőlem elfordulni, hogy ne férhessek tovább az arcához, de ekkor meg a fara nekiütközött a karómnak - a baszni a-karómnak - s ezzel eldőlt a játszma további kimenetele. A nyelvem már meztelen vállán kalandozott, kezeim, egyelőre a hálóingen keresztül, átlagon felüli méretű kebleit simogatták. Ne bánts, szólt újra, de már közel sem olyan elutasítóan, mint az előbb. Oldalt feküdt mellettem s én a kezeimmel már a csípőjénél jártam, amikor hirtelen felhúzta a lábait s én éreztem, amint gömbölyű feneke a farkamnak feszül. Gyorsan a derekáig felrántottam a hálóingjét s elém tárult pucér alsóteste. Jobb kezem már a hasa alatti bozótot érintette, bal kezemmel pedig úgy irányítottam a fütyülőmet, hogy éppen csak érintse puhapihés popsiját. Jobb kezem ujjai időközben célba értek s elkezdték cirógatni párocskám legérzékenyebb testrészét. Gyorsuló lélgzetvétele arról árulkodott, hogy jó úton haladok. A farkam is talált magának egy alkalmas helyet, a feleségem segge vágányában helyezkedett el.
A sokévi gyakorlat alapján - hat éve, hogy házasok vagyunk - csak egy dolog következhetett: az asszonykám kissé megemelte a jobb lábát s a lábai közt megragadta a fütykösömet s rövid ideig tartó simogatás után - fennállt a veszélye, hogy azonnal elsül - beillesztette magának az arra legalkalmasabb nyílásba, amelyet akkorra már alaposan elöntött a szerelem harmata. Én addig nyomakodtam befelé, ameddig csak lehetett. (A csatorna végéig még egyszer sem sikerült eljutnom, annak talán nincs is vége.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6
2015. 03. 22. vasárnap 19:04
Nagyon tetszett. Válaszolok rá!
#4 listike
2014. 02. 16. vasárnap 19:24
Jó volt. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2014. 01. 25. szombat 06:35
8P Válaszolok rá!
#2 A57L
2013. 09. 5. csütörtök 04:47
Elég jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 11. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!