A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 25. rész

Lorena hétfő délután ismét egy, a társkeresőn megismert pasival találkozott. A kereken harminc éves férfit Henriknek hívták, és egy jól menő vállalkozást vezetett. Szemei feketék voltak, fiatalos arcán pedig egyáltalán nem látszott, hogy túl lenne a harmadik x-en, sőt, öt évet simán letagadhatott volna. Szintén fekete haját felül, illetve hátul is zselézve hordta. Mint ahogy a képein, úgy a valóságban is elegáns öltözékben jelent meg, valamint elbűvölően tudott mosolyogni. Utóbbi élőben olyan jól ment neki, hogy a lány szinte teljesen elolvadt tőle.
– Azért biztos rengeteg férfi irigyel téged – állapította meg Lorena az egyik budapesti teaházban ülve, mikor a férfi a munkájáról és a magánéletéről mesélt – Sikeres vagy, helyes, sportos, van autód, saját lakásod, sőt még érdekes hobbijaid is, és így gondolom a nők is bomlanak utánad – mondta mosolyogva.
– Hát nem tagadom. Mindez eléggé bejön nekik. Mármint a nőknek – árulta el vidáman, de nem kérkedve Henrik.
– Te pedig kihasználod? – kérdezte felhúzott szemöldökkel a lány.
– Volt idő amikor igen, de már elmúltam harminc, és szeretnék megállapodni.
– Jó, de még közel sem vagy negyven. Fiatal vagy és bármelyik csajt megkaphatod. Szerintem természetes, ha élsz a lehetőségekkel. Én is ezt tenném a helyedben – vallotta be Lorena – Mármint, ha férfi lennék – tette hozzá egy újabb mosoly kíséretében.
A randi további részében beszélgettek, majd fölvették kabátjaikat és a kijárat felé indultak. Pár perc sétát követően megálltak, hogy elköszönjenek egymástól. A nő kérésére, Henrik rámutatott a parkoló kocsik között lévő autójára. A lány lenyűgözve dicsérte, illetve mérte végig a feketeszínű, igényes kinézetű Audit. Búcsúzóul két puszit adtak a másik arcára. Lorena a fejét nagyon lassan mozgatva ügyelt arra, hogy ajkai csak néhány milliméterre legyenek a férfi szájától, mivel abban reménykedett, hogy csók fog kisülni a dologból. Ezúttal nem járt sikerrel, de nem bánta, mert jól tudta, hogy ami késik, az nem múlik. Félmosollyal az arcán távolodott el a helyszínről, ugyanis elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, ezt a férfit márpedig megszerzi magának…
Szerda
Március 15-e szerdára esett, de a lány csütörtökön szabadnapos volt, így este az éppen ráérő Timivel szórakozni ment a Moulin Rouge-ba. Lorena valami új stílust akart kipróbálni, ezért szándékosan diáklányosra vette a figurát: fehér blúzt viselt fekete-fehér-szürke kockás, lenge miniszoknyával, fekete pamut harisnyanadrággal, illetve ugyanolyan színű, egyszerű, hegyesorrú magassarkú cipővel. A második whiskey kóla elfogyasztása után már bátrabban szemezett, később pedig könnyedén flörtölt a szórakozóhely bárpultjánál ülve egy fekete, rövidre nyírt hajú, sötét szemű sráccal. Az ismeretlen fiú külsőre tetszett neki, kellően humorosnak találta, ráadásul még udvariasnak is, mivel meghívta pár körre a korábbi italból. A fiatal lány teljesen meg volt elégedve a kiszemeltjével, viszont a nevét azt elfelejtette megkérdezni, bár különösebben nem is nagyon érdekelte…
Lorena hevesen csókolta a mosdófülke falának nyomott srácot. Áttért a nyakára, majd újból az ajkait vette célba, végül pedig leültette a WC-re. Tovább smárolta, miközben kigombolta blúzát, és a hasára húzta fekete csipkemelltartóját. A férfi arcába nyomta a melleit, aztán tenyereivel összeszorítva őket, partnere szájába irányította a megkeményedett bimbókat. Miután a fiú alaposan megízlelte mindkettőt, Lorena a combjai közé guggolt, utána újra lekapta, mikor az lehajolt hozzá. Jobb kezével a farkát fogdosta farmeren keresztül, majd kicsatolta az övet, lehúzta a sliccet és benyúlt a nadrágba, illetve a boxeralsóba. Elővette a szerszámot, amit lassan, de határozottan verni kezdett. Az időnként előtűnő makkot figyelve megnyalta az alsó ajkát, azután a férfi szemeibe nézett, és elvigyorodva hirtelen rábukott a dákóra. Gyors tempóban, halkan nyögdécselve, valamint cuppogva szopta az idegen faszt, melynek élvezettel sóhajtozó tulajdonosa, meghúzta a kezében lévő sörösüveget. Lorena alulról felfele haladva végignyalta a rudat, aztán tövig eltüntette. Puha ajkait a srác simára borotvált heréire szorította, miközben torkában szüntelenül lüktetett a fallosz. Visszahúzódott, kivette és szája alsó részével nyálcsíkokat húzva lihegett.
Kezelésbe vette a golyókat: nyelvét jobbra-balra mozgatva nyalogatta a csupasz felületet, kis idő múlva pedig szájába szívva kényeztette az egyiket, később meg a másikat. Mindeközben markát fel-le járatva verte a hímtagot, amit egy perc elteltével ismét bekapott. Amíg a fejét szaporán fel-le járatta a merev, rúzstól vörösre színezett dárdán, addig bal kezével a heréket izgatta. Elvette a tenyerét és minden bólintásnál a torkára engedte a faszt. A férfi lófarokba fogta a nő haját, és erősen a farka tövére kezdte húzogatni a nedves ajkait, mialatt párszor vigyorogva beleivott a sörébe. Lorena a srác combjaira szorított kezekkel, illetve összeszárt szemekkel tűrte a fuldoklást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.41 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2018. 12. 19. szerda 10:34
Legyen egy igazi kurva...
#5 sunyilo 2018. 11. 24. szombat 12:00
Andreas6 pontosan ezt akartam én is írni (Szabó család)...
#4 Andreas6 2018. 11. 23. péntek 10:55
Ha már ekkora kurva, legalább keresne is pénzt vele. Egyébként nem tudott lekötni. Annyi része lesz a sorozatnak, mint annak idején a rádiós Szabó családnak? Tömény unalom!
#3 feherfabia 2018. 11. 23. péntek 06:51
Egèsz jó!
#2 A57L 2018. 11. 23. péntek 04:30
Lorena jól bírja.
#1 Törté-Net 2018. 11. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?