A+ A-

Szingli pörgés 1. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Egy komolytalan egy hónapos, és egy komolynak nevezhető pár hónapos kapcsolat volt Lorena rekordja 20 éves kora előtt. Tudat alatt sejtette, hogy nem igazán való neki a sok kompromisszum és a monogámia, de általában azzal nyugtatta magát, hogy még nem találta meg az "igazi"-t, tehát nem vele van a baj. Nincsen sok boldog emléke, de örült, hogy az legutóbbi járása közben párszor már szex is történt. Második barátjával vesztette el a szüzességét, 17 évesen. Az első alkalom sem volt túl kellemes élmény, de később belejött, megtanulta élvezni, még úgy is, hogy sosem sikerült eljutnia az orgazmusig. Igazából az egyetlen dolog, ami egyedülállóként hiányzott neki, az nem más mint a szex.
Nem nyüzsögtek körülötte állandóan a férfiak, inkább csak alkalmanként akadt egy-egy érdeklődő. Pedig kifejezetten csinos lánynak számított: hátközépig érő világosbarna haj, szép arc, izgató, nagy barna szemek, karcsú felsőtest, nőies csípő, formás lábak, teltebb, tökéletesnek mondható fenék. Mellei kisebb méretűek, emiatt gyakran szenvedett kisebbségi komplexusban, főként nagyobb mellű csajok társaságában, viszont deréktől lefele büszke volt magára. Eredeti neve Renáta, de barátai Lorenának hívták. Időnkénti passzív hangulatát a szexhiánynak tudta be.
Társkereséshez, párkapcsolathoz nem volt kedve, de a szexről semmiképp nem akart lemondani. Sokszor végzett önkielégítést, de egy idő után már unta, többre vágyott ennél. Három lehetőség állt előtte, de nem tudta melyiket kéne választania. Az első a család, a rokonok, és az emberiség egyik felének az elvárása volt, azaz hogy mégis válassza a komoly viszonyt, majd állapodjon meg. A második a laza kapcsolat kötöttségek nélkül, a harmadik pedig a társadalom másik részének, és a barátnőinek a tanácsa: maradjon szingli, élvezze az életet, élje ki magát, próbáljon ki minél több férfit.
Az utóbbi életmódot sokáig elítélte. Barátnői nem könnyítették meg a helyzetét, ennek ellenére valamiért egyre többször játszott el ezzel a gondolattal. A pár éve megismert Vivien több tekintetben Lorena ellentéte volt: laza, merész, szabad szellemű, nagy dumás...és nagy mellű. Kinézetükben akadt némi hasonlóság, mivel magasságuk, szem- és hajszínük tökéletesen megegyezett. Fő különbséget Vivi sportból adódó izmosabb testalkata, és erősebb kisugárzása adta. Lorena csodálta, de ugyanakkor sokszor jelentéktelennek érezte magát mellette, pedig Vivien bátorította Őt mindenben. Vivinek személyiségéből adódóan nem jelentett problémát sem a flört, sem a futó kalandok összehozása. Lorenát is erre biztatta. Emlékeztette adottságaira és előnyeire, vagyis hogy fiatal, csinos, szingli, és ráadásul még esze is van. Vivi szerint ezt ki kellett volna használnia, amíg még megteheti. Meggyőző érvei rendszeresen elgondolkodtatták.
Egyik kommentje aztán igencsak megdöbbentette, de később mindig elmosolyodott, amikor az eszébe jutott: „Ha pasi lennék, imádnék egy olyan ribancot, aki okos”.
Timi már kissé erőszakosabban tett javaslatokat. Előfordult, hogy konkrétan prűdnek és hülyének nevezte Lorenát, amiért nem lazít soha. Ő volt a gimis barátnője. Hosszú szőke hajától, csábító kék szemeitől, rafináltságot tükröző arcától már akkor is megőrültek a férfiak, Ő pedig élvezte a rengeteg vágyakozó tekintetet. Testalkatuk szinte ugyanolyan, de Lorena fenékben erősebb volt.
Lorena ekkor tapasztalta meg először, milyen valaki másnak az árnyékában élni. Timi egy idő után zűrösebben és ribancosabban kezdett el viselkedni. Iskolatársa ezt helytelenítette, mivel eleve nem kedvelte a könnyűvérű lányokat, ennek ellenére legjobb barátnők maradtak egészen az érettségiig. Gyakran vegyes érzései támadtak vele kapcsolatban, időnként az idegeire ment. Vivihez hasonlóan laza életfelfogású, erős szexuális kisugárzással, de nem mindig volt annyira pozitív a mentalitása, inkább labilis, enyhén agresszív személyiségűnek lehetett nevezni. Ők ketten a gimi végzős éve körül ismerkedtek meg.
Lorenát nem hagyta nyugodni a lányok rendszeres nyaggatása, állandóan ezen a témán járt az esze. Csak arra tudott gondolni, hogy úgysem akar semmi komolyat, lazára meg jelenleg nincs neki tetsző jelentkező. Így sokszor egyre inkább a harmadik lehetőségen rágódott, hiába nézte le az ilyen életet élő csajokat a barátnőin kívül. Úgy volt vele, hogy akár neki is lehetne egy aktívabb szingli időszaka, ami még izgalmas is lenne, ha diszkréten tudná kezelni. Ráadásul egész gimnázium alatt, meg még utána is jó kislányként viselkedett, de titokban mindig is izgatta a fantáziáját, hogy vajon milyen lehet rossz lánynak lenni. És hát mindennél jobban vágyott már egy igazi orgazmusra...
Hosszas töprengésének végül Vivien vetett véget. Addig könyörgött barátnőjének, amíg nem sikerült lerángatnia egy klubba. Lorena élete során volt pár kisebb házibuliban, néhányszor diszkóban is, de az évek alatt igencsak elszokott a szórakozástól. Azzal a feltétellel egyezett bele, ha valami szolidabb, normálisabb helyre mennek. Így is lett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.34 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2016. 09. 27. kedd 12:27
elment, lehetett volna izgalmasabb, de azért jó volt... folytasd 7p
#13 papi 2016. 06. 15. szerda 21:33
Nem nagy szám.
#12 cscsu50 2016. 06. 15. szerda 11:18
gyengécske
#11 specialist 2016. 06. 13. hétfő 18:11
Nemtetszett. Sima elbeszélés
#10 RAVETRAIN 2016. 06. 12. vasárnap 12:22
Hol maradtak belőle a párbeszédek?
Ez sajnos élvezhetetlen. Engem nem zavarna, hogy kitalált történet, ha legalább némi párbeszéd is lenne benne.
Ez az egy rész tetszik benne: "szép arc, izgató, nagy barna szemek" smile
ezek után a mellei és a fenek még ha kicsit is, csak is fenomenálisak lehetnek smile
#9 genius33 2016. 06. 12. vasárnap 11:42
Hááát....
#8 sunyilo 2016. 06. 11. szombat 10:01
T2006 ha el sem olvasol valamit, akkor a véleményed is annyit ér, amilyen...
#7 t2006 2016. 06. 10. péntek 14:50
"...ami egyedülállóként hiányzott neki, az nem más mint a szex." Mi vagy te, valami rossz műsorvezető egy szar reality műsorban?! Én egy szextörténetes oldalon kb. olyasmire vártam, hogy "...ami egyedülállóként hiányzott neki, az nem más mint a tejbegríz." Felesleges ilyen fordulatokat beletenni, ettől nem lesz jobb, de legalább tudom, hogy tovább nem kell olvasni!
#6 vakon53 2016. 06. 10. péntek 12:22
Ellehetett olvasni.
#5 veteran 2016. 06. 10. péntek 08:37
Ez nem idevaló,még mesének is rossz. 1 pont.
#4 listike 2016. 06. 10. péntek 06:55
Ezt meg mi a francnak írtad? Pocsék.
#3 feherfabia 2016. 06. 10. péntek 05:45
gyenge!
#2 A57L 2016. 06. 10. péntek 04:34
Sajnos nem tetszik,jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2016. 06. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?