A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 26. rész

Miután Lorena a mozgólépcső aljára ért, célba vette a pláza közepén lévő kijáratot. Kiérve balra fordult, és az ajtó közvetlen közelében lévő kávézó terasz része felé sétált. Hamar megtalálta, akit keresett: a társkeresőn megismert, barnahajú, elegánsan felöltözött férfi az egyik asztalnál ült magányosan. Mikor a lány odament hozzá, akkor a kiszemeltje gyorsan végigmérte Őt a csizmájától kezdve, a fekete combközépig érő szoknyáján, a vörös blúzon meg a kigombolt szövetkabáton át, egészen a két barna szeméig, aztán felállva üdvözölte.
- Sokkal gyönyörűbb vagy mint a képeken — jelentette ki mosolyogva, az arcára adott két puszit követően. Lorena legújabb randipartnerét Endrének hívták, és a negyvenedik életévében járt.
- Köszönöm - fogadta mosolyogva a bókot a nő, majd leült a székre. A férfi két kávét és két pohár kólát rendelt maguknak. Beszélgetésük során szóba került a férfi válása is, amit a lány figyelmesen hallgatott végig.
- De ennek már két éve. Azóta már rendeződtek a dolgaim, és csak most jutottam el oda, hogy egyáltalán randira hívjak valakit - vallotta be Endre.
- Megértem, de gondolom ez idő alatt azért volt valakid - mondta Lorena.
- Nem éppen.
- Senki olyan nem volt, akivel időnként összejártál?
- Sajnos nem. A magánéleti gondjaim miatt nem tudtam, és nem is nagyon akartam komolyabb időt fordítani senkire.
- Mondom, Én ezt teljesen megértem, de... értsem úgy... hogy kettő darab évig nem voltál nővel? - puhatolózott a nő.
- Nem. Szörnyű kimondani, de nem - árulta el őszintén a férfi.
- Azta... de hiszen az rengeteg idő - állapította meg Lorena, majd keresztbe tette a lábait, és úgy próbált elhelyezkedni a széken, hogy beszélgetőpartnere számára, minél jobb rálátást biztosítson a combjaira - Nem is értem, hogy bírtad... bírod - tette hozzá mosolyogva. A frissen kapott információtól igencsak nyeregben érezte magát, így a diskurzus további részében, a korábbinál jóval kacérabban viselkedett.
Fél órával később a pláza mélygarázsa felé tartottak, mivel Endre felajánlotta a lánynak, hogy elviszi egy darabig. Lorena meglepődött, amikor meglátta az ezüst színű Mercedest. Megdicsérte, közelebb érve pedig alaposan szemügyre vette a járgányt. Kinyitotta a bal hátsó ajtót, benézett, aztán a hátsó ülés vajszínű kárpitjára ült.
- Nem szállsz be? - kérdezte mosolyogva, miután lenyűgözve körbepillantott a belső térben. A férfi rövid hezitálás után követte a lány példáját. Lorena átnyúlt partnere lábai felett, becsukta az ajtót, és ajkaival Endre szájára tapadt. Átdugta a nyelvét, jobb kezét meg a combjára helyezte. A férfi sóhajai hangosodtak, ahogy a nő tenyere egyre feljebb haladt a végtagján. Mikor elérte a péniszét, akkor Endre enyhén megremegve a lány szájába nyögött, aki egy percre sem kímélte, mert gyúrni kezdte a farkát. Nem sokkal ezután levette a kabátját, utána szemből az ölébe ülve, hol vadul smárolta, hol a nyakát ingerelte fogaival, illetve ajkaival, miközben alfelét szüntelenül partnere keményedő szerszámához dörzsölte.
A férfi bal felére térdelt az ülésen, és a lágyéka fölé hajolva kicsatolta az övét. Endre, fejét jobbra-balra mozgatva körbenézett, hogy nem-e figyeli őket valaki a tompafényű garázsban. Lorena már a boxerbenyúlásnál tartott, így rövid időn belül előhalászta a merev szerszámot. Párszor megnyalta a tetejét, majd az ajkai közé engedte a dárda felét. A férfi eleinte zavartan pislogott, de később átadta magát a fiatal nő forró szájüregének, valamint nyelve izgató játékának. A bólogató lányt feltüzelte, hogy időnként ajtócsapódások hallatszódnak körülöttük, emellett autók zúgnak el közelükben. A gondolattól, hogy valaki esetleg megláthatja őket, még jobban benedvesett a puncija. Föl-le járatta ajkait a rúdon, aztán egyszer csak a torkára engedte az egészet, mire Endre hangosan felnyögött. Egyre gyorsuló ütemben folytatta az oboázást, végül ismét tövig eltüntette. Felemelkedett, és a szájában felgyülemlett nyálat, mind a kezében pulzáló faszra folyatta. A látványos jelenet hatására, a férfi mélyen felsóhajtott. Lorena egy darabig fel-le húzogatta a tenyerét a nedvtől csillogó szerszámon, utána újra bekapta. Heves szopásra váltott, közben kigombolta blúzát.
Szenvedélyesen megcsókolta a férfit, aztán lejjebb húzta alsóruházatát. Ez idő alatt Endre elővette és farkára görgette az óvszert. Miután megengedte partnerének, hogy csizmájának sarkait a kárpitra helyezze, a lány a férfi kérésére hátulról ült bele a dákóba. Lassú, érzéki tempóban csúsztatta rá lágy hüvelyét a hosszú ideje elhanyagolt hímtagra. Mikor teljesen elnyelte, akkor sokáig mozdulatlanul bent tartotta, hogy a férfi hol nyögve, hol sóhajtozva kiélvezze a régóta nem tapasztalt érzést. Gyengéden mozogni kezdett rajta, majd fokozatosan szaporábban liftezett csípőjével. Vörös blúza leomlott vállairól, így láthatóvá vált a szintén vörös csipkemelltartója, melyet jobbnak látott nem levenni, viszont a férfi kezeit azért rávezette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.47 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 JakeAmazing
2019. 03. 1. péntek 19:14
Zsuzsika!

Miért nem tudod ignorálni? Válaszolok rá!
#11 zsuzsika
2019. 03. 1. péntek 17:51
Ezt miért nem lehet abbahagyni? Válaszolok rá!
#10 joe013
2019. 01. 3. csütörtök 21:03
szinvonaltalan összecsapott fércmű!! Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2019. 01. 3. csütörtök 20:17
Nagyon unalmas, egyre lentebb a színvonal... Válaszolok rá!
#8 JakeAmazing
2019. 01. 3. csütörtök 13:13
Andreas!

„Én csak unatkoztam”

Ez szubjektív.

„Jóindulattal 4 pont, abban a reményben, hogy végre csak abbahagyod már... ”

Akkor többet kellett volna adnod. Egyébként továbbra sem kötelező elolvasni. Válaszolok rá!
#7 JakeAmazing
2019. 01. 3. csütörtök 13:10
gyuri!

És Te? Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2019. 01. 3. csütörtök 12:39
Egy jó erotikus írás felizgatja az olvasót, kedvet csinál a szexhez. Én csak unatkoztam. Jóindulattal 4 pont, abban a reményben, hogy végre csak abbahagyod már... Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2019. 01. 3. csütörtök 09:10
nagyon unalmas. Válaszolok rá!
#4 deajk2008
2019. 01. 3. csütörtök 07:55
Érdekes lett... 8p Válaszolok rá!
#3 veteran
2019. 01. 3. csütörtök 03:20
Ez már nagyon unalmas. Válaszolok rá!
#2 A57L
2019. 01. 3. csütörtök 02:38
Ez is csak közepes. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 01. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!