Szingli pörgés 5. rész

Szavazás átlaga: 6.86 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2016. július 15.
Hossz: 8 647 karakter
Elolvasva: 604 alkalommal
A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena nagy örömmel írta meg a „Szex a kocsiban” című bejegyzését. Megkönnyebbüléssel töltötte el, hogy ezt a kalandot is kipipálhatta. Egy héttel később, mikor barátnőinek mesélte élményét, akkor azok teljesen meglepődtek, alig akarták elhinni, hogy Lorena még sosem csinálta autóban. Megrökönyödésük és hitetlenkedésük kissé bosszantotta, de ugyanakkor hajtotta is, hogy minél több új dolgot kipróbáljon.

A második romkertes buli nem sikerült olyan jól, mint az első. Telt ház volt és nem tetszett nekik a felhozatal, így a vadászat sem akart összejönni. Az estét követő másnap Vivi eldöntötte, hogy a legközelebbi helyszínük a Rio lesz. Járt már ott néhány alkalommal, és fejből tudta az eljövendő összes fontosabb esemény dátumát. Barátnői ritkán mertek vitába szállni vele, inkább hallgattak rá szinte mindenben.

Lorena már a klub bejárata előtt megtorpant és ámulatba esett, bent pedig még jobban kiült a csodálat az arcára. Sokkal szebbnek találta a helyet élőben, mint a képeken és a videókon. Nem bánta meg végül, hogy nívósabbnak számító buliba érkeztek. Viszont miután alaposan körbetekintett, rájött, ott a drágább ruhákban való megjelenés a divat. Ráadásul beljebb érve, időnként kellemetlenül túlöltözöttnek is érezte magát a szokásos buliszerelésében.

A lányok ízesített iszogattak, közben Vivi és Timi rágyújtottak egy cigire. Lorena egyszer még a gimiben kipróbálta, de azóta nem élt vele, még úgy sem, hogy barátnői nem sajnálták tőle.
Egymást hívták meg újabb és újabb körökre, aztán Vivi nem bírta tovább, táncolni akart. Mindhárman a tánctérre vonultak, egyenesen a tömeg közepébe. Lorenának nem volt elég az , és az ital sem volt túl erős ahhoz, hogy kellően feloldódjon, így Vivi mozdulatait és lépéseit leste, aki minden helyzetben szeretett, és tudott is táncolni.

Egy idő után Vivi észrevette, hogy Lorena csak erőlködik, így teljesen közel lépett hozzá, majd összesimulva kezdett el táncolni vele. Lorenába hamar bátorságot öntött barátnője segítőkészsége. Mikor körbepillantott meglátta, hogy egyszerre több fiú is méregeti Őket. Átfutott a lány fején, hogy részben talán éppen ez lehetett Vivien célja.
A két női test eltávolodott egymástól, közben az egyik srác szüntelenül Lorenát figyelte, és fokozatosan, egyre közelebb került hozzá. Lorena helyesnek találta, ezért kissé zavarba jött, majd megpróbált úgy bulizni, mintha észre sem venné Őt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.86 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
z
zoltan611230
2021. március 12. 03:40
#6
Jó gyorsan feszedi a pasikat.
1
veteran
2016. július 17. 06:11
#5
Jó sorozat, tetszik.
1
sunyilo
2016. július 16. 18:05
#4
Lehet folytatni. Jó.
1
a
A57L
2016. július 16. 09:28
#3
Én is olvasnám még tovább.
1
T
Törté-Net
2016. július 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1