A+ A-

Szingli pörgés 5. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena nagy örömmel írta meg a „Szex a kocsiban” című bejegyzését. Megkönnyebbüléssel töltötte el, hogy ezt a kalandot is kipipálhatta. Egy héttel később, mikor barátnőinek mesélte élményét, akkor azok teljesen meglepődtek, alig akarták elhinni, hogy Lorena még sosem csinálta autóban. Megrökönyödésük és hitetlenkedésük kissé bosszantotta, de ugyanakkor hajtotta is, hogy minél több új dolgot kipróbáljon.
A második romkertes buli nem sikerült olyan jól, mint az első. Telt ház volt és nem tetszett nekik a felhozatal, így a vadászat sem akart összejönni. Az estét követő másnap Vivi eldöntötte, hogy a legközelebbi helyszínük a Rio lesz. Járt már ott néhány alkalommal, és fejből tudta az eljövendő összes fontosabb esemény dátumát. Barátnői ritkán mertek vitába szállni vele, inkább hallgattak rá szinte mindenben.
Lorena már a klub bejárata előtt megtorpant és ámulatba esett, bent pedig még jobban kiült a csodálat az arcára. Sokkal szebbnek találta a helyet élőben, mint a képeken és a videókon. Nem bánta meg végül, hogy nívósabbnak számító buliba érkeztek. Viszont miután alaposan körbetekintett, rájött, ott a drágább ruhákban való megjelenés a divat. Ráadásul beljebb érve, időnként kellemetlenül túlöltözöttnek is érezte magát a szokásos buliszerelésében.
A lányok ízesített sört iszogattak, közben Vivi és Timi rágyújtottak egy cigire. Lorena egyszer még a gimiben kipróbálta, de azóta nem élt vele, még úgy sem, hogy barátnői nem sajnálták tőle.
Egymást hívták meg újabb és újabb körökre, aztán Vivi nem bírta tovább, táncolni akart. Mindhárman a tánctérre vonultak, egyenesen a tömeg közepébe. Lorenának nem volt elég az alkoholmennyiség, és az ital sem volt túl erős ahhoz, hogy kellően feloldódjon, így Vivi mozdulatait és lépéseit leste, aki minden helyzetben szeretett, és tudott is táncolni.
Egy idő után Vivi észrevette, hogy Lorena csak erőlködik, így teljesen közel lépett hozzá, majd összesimulva kezdett el táncolni vele. Lorenába hamar bátorságot öntött barátnője segítőkészsége. Mikor körbepillantott meglátta, hogy egyszerre több fiú is méregeti Őket. Átfutott a lány fején, hogy részben talán éppen ez lehetett Vivien célja.
A két női test eltávolodott egymástól, közben az egyik srác szüntelenül Lorenát figyelte, és fokozatosan, egyre közelebb került hozzá. Lorena helyesnek találta, ezért kissé zavarba jött, majd megpróbált úgy bulizni, mintha észre sem venné Őt.
Nem sokkal később érezte ahogy barátnői vigyorogva, finoman hátrafelé tolják egészen addig, amíg neki nem ütközik valakinek. Lorena gyorsan fölnézett, aztán izgatottan elmosolyodott: az illető egyértelműen az a személy volt, akinek korábban annyira kerülte a szugerálását. Arra gondolt, hogy ezek szerint a csajoknak is tetszik a fiú, és még milyen szerencse, hogy barátnői nem féltékeny típusok. A lányok felé fordult, majd a hálás tekintetével mondott köszönetet amiért megkönnyítették a dolgát, és amiért ilyen rövid idő alatt be tudott pasizni.
Viviék csak kacéran néztek, kacsintottak, bólogattak felé.
Lorena szembeállt a fiúval és táncolni kezdtek. A srác egy fejjel lehetett magasabb nála, világosbarna haja oldalt rövidebb, felül hosszabbra hagyott volt. Szintén barna szemei enyhe zavartságot tükröztek, látszott rajta, hogy Ő sem pont így tervezte a kapcsolatteremtést. Világoskék farmer, valamint egy fehér póló feszült rajta, amelyen fekete feliratok és minták díszelegtek.
Miután a fiúnak sikerült legyűrnie a gátlásait, az egyik kezével megragadta Lorena derekát, és magához húzta. Felváltva, egymás fülébe kiabálva bemutatkoztak egymásnak. Az ismeretlent Gergőnek hívták.
Gergő két kézzel mozgatta Lorena csípőjét, miközben alsó felük teljesen összeért. Lorenának hevesen dobogott a szíve partnere közelségétől és táncától. Mikor Gergő megunta a pozíciót úgy fordította meg Lorenát, hogy a lány feneke szorosan az öléhez érjen. Lorena formás seggét a house zene ritmusára nyomta neki Gergő meredező farkának. Egyre jobban feltüzelte a szituáció, és az is, amit odalent kiváltott a srácból. Utóbbitól az önbizalma is jelentősen megugrott.
Gergő a háta mögött állva, egyenesen a fülébe kiáltva próbált ismerkedni. Lorena mikor válaszolt testével teljesen a fiúnak dőlt, aztán amennyire csak tudott, fejével hátrafordult. Tudta jól, arra megy ki a játék, hogy Gergő minél előbb lekaphassa ebben a helyzetben. Nagyjából a negyedik hátratekintésnél Gergő lágyan megragadta kiszemeltje állát, és a szája felé húzta. Lorena természetesen hagyta magát, majd szemeit lehunyva élvezte a lágy, gyengéd csókot. Gergő egyik tenyere eközben a nő combján, a másik pedig a hasán pihent. Lorena csípője a smárolás alatt egy percre sem állt le: fenekével körkörös mozdulatokkal, lassan, de erősen ingerelte Gergő hímvesszőjét.
A srác zihálva áttért a lány nyelvéről a nyakára, ujjaival vadul szorította a derekát, miközben erekciója egyre keményebbé vált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 veteran 2016. 07. 17. vasárnap 06:11
Jó sorozat, tetszik.
#4 sunyilo 2016. 07. 16. szombat 18:05
Lehet folytatni. Jó.
#3 A57L 2016. 07. 16. szombat 09:28
Én is olvasnám még tovább.
#2 vakon53 2016. 07. 15. péntek 13:30
Folytazsd!
#1 Törté-Net 2016. 07. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?