A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 12. rész

A szombat éjjeli buli közel sem ért véget a szex utáni, szórakozóhely előtti cigizéssel. Lorena rendesen felpörgött az alkoholtól, de még jobban az orgazmustól, ezért Balázzsal együtt visszaindult a tömegbe. Lorena önfeledten táncolt, a partnerével alig-alig foglalkozva, mikor a látókörébe került mindkét barátnője. Miután Vivi észrevette a lányt, a bulizókat kerülgetve odasétált hozzá.
– Előbb találkoztam az egyik haverommal. Kocsival van – kiabálta Vivi, barátnője fülébe – Azt mondja sokkal nagyobb buli van a Symbolban, és ha akarjuk, akkor átvisz minket. Van kedved velünk jönni?
– Igen. Menjünk! – mondta felvillanyozva Lorena.
Feldobta a spontaneitás és az a gondolat, hogy egy éjszaka alatt két buliban is részt vehet. Rég volt már olyan, hogy ennyire váratlan fordulatot vegyen az estéje. Úgy érezte hajnalig tudna tombolni, ezért közelebb lépett Balázshoz, megköszönte az estét, elköszönt, majd barátnői felé indult. Megkapta a sráctól azt, amit akart tőle, és ennél több már nem kellett neki...
A Symbolban még nagyobb tömeg, és sokkal őrültebb hangulat uralkodott, mint a Mixben. A lányok előbb a bulizók közé vetették magukat, aztán az bárpult felé indultak. Lorena nem akart inni semmit, mert még dolgozott benne az aznap este bevitt alkoholmennyiség, de mikor barátnői kikértek neki egy jagert, akkor nem utasította vissza, és velük együtt felhajtotta.
Az italozás után visszatértek a tánctér közepére. Lorena megállás nélkül táncolt, ugrált, sikoltozott, tombolt. Pár óra elteltével már fogalma sem volt róla, hogy hány pasival táncolt, mennyien húzták magukhoz hátulról, és hogy hánynak dörgölte a farkához a fenekét. De nem is érdekelte, csak önfeledten élvezte a bulizást, meg a szabadságot.
Miután hajnalban hazaért, hullafáradtan, szinte azonnal beesett az ágyba, és fel sem ébredt délután fél kettőig.
Hétfő
Lorena kielégülten, nyugodtan állt a ruhabolt kasszájában. Aznap délelőtt elegánsan, csinos kendőt kötött a nyakába, és úgy indult el otthonról. Más nőkhöz hasonlóan, Ő is így szerette volna eltakarni a bőrébe fúródó fogaknak a nyomait, amelyek még mindig a nyakán éktelenkedtek. A textilt viselte akkor is, amikor meló előtt felugrott Sanyihoz, hogy vadul meglovagolja a srácot az ágyában, és hordta a munkaidő teljes egésze alatt is. Azon a héten is a kíváncsiskodó, tőle pár évvel idősebb Évivel dolgozott egy műszakban, aki már kezdettől fogva a kolléganője volt.
– Mi ez a nyakadon? Csak nem kiszívta a pasid? – buktatta le nevetve a lányt, aki remélte, hogy a kendőnek köszönhetően megússza a kényes kérdéseket és a magyarázkodást.
– Nem. Tudod, hogy nincs pasim – felelte bosszúsan Lorena.
– Akkor gondolom szeretőt tartasz.. pedig sokkal jobban járnál, ha lenne egy komoly párod – győzködte a lányt Évi, aki már évek óta párkapcsolatban élt.
– Miért is? – kérdezte cinikus mosollyal Lorena.
– Mert akkor fogod megtudni, hogy milyen igazán kiegyensúlyozott nőnek lenni – jelentette ki határozottan Évi. Lorena csak a szemét forgatta, mivel utálta, ha kioktatják, és ha ebben a témában megpróbálják megváltoztatni a gondolkodásmódját.
Egy szőke, kék szemű, feltűnően csinos lány lépett a pénztárhoz, egy barna hajú csaj kíséretében. A szőke széles mosollyal ráköszönt Évire, aki visszaköszönt neki, majd elvette a kiválasztott ruhadarabokat. Az eladó és a vásárló egy darabig még a fizetés után is mindennapjaikat, illetve a közös ismerőseikkel történő eseményeket újságolták egymásnak, aztán a fiatal szőke nő elköszönt, és a mellette álló lánnyal együtt kilépett az üzlet ajtaján.
– Hatalmas nagy ribanc ez a csaj – mondta halkan, Lorenához közel hajolva Évi.
– Miért? Ki ez? – kérdezte zavartan Lorena.
– Az osztálytársam volt gimiben. Érettségiig a fél évfolyam átment rajta, és úgy hallottam suli után sem viselkedett másképp.
– Lehet már megváltozott – vágta rá Lorena.
– Nem hinném. De ha igen, akkor is mi van? Szégyen, ha egy nő egyből odaadja magát a férfiaknak – bosszankodott Évi. Lorena egy évvel ezelőtt helyeselve egyetértett volna kolléganőjével, de most úgy érezte, hogy az ismeretlen lány védelmére kell kelnie.
– Figyelj, Ő egy szép, kedves, normális csajnak tűnik. Nem hiszem, hogy rosszabb lesz attól, ha így éli az életét. Mi van akkor, ha neki így jó? Vagy ha ez számára tényleg csak egy korszak, amit előbb-utóbb lezár majd?
Egy darabig még folytatták a vitát, melyben Évi erősen ragaszkodott az álláspontjához. A vásárlóknak és az egyéb tennivalóknak köszönhetően, nem tudták folytatni a sehova sem tartó szócsatát. Lorenának eszébe jutott, hogy milyen szerencséje van amiért kolléganőjének sejtése sincs a kalandjairól, illetve a kettős életéről...
Csütörtök
Lorena teljesen be volt zsongva, ezért a szerdai szabadnapján is bulizni ment barátnőivel, annak ellenére, hogy másnap dolgoznia kellett. A lány végigtáncolta az estét a Moulin Rouge-ban, hajnalban hazaérve pedig majdnem egyből bedőlt az ágyába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2017. 08. 1. kedd 20:11
nagyon vontatott
#4 sunyilo 2017. 07. 28. péntek 16:33
Hosszú, de azért jó.
#3 Andreas6 2017. 07. 28. péntek 13:56
Nem kötött le. Unom.
#2 A57L 2017. 07. 28. péntek 02:19
Ez sem lett rossz.
#1 Törté-Net 2017. 07. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?