A+ A-

Szingli pörgés 3. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena belépett az ajtón, majd a feloltódó lámpa fényétől szeme elé tárult az albérlet belső tere. Nem volt nagy panellakás, de a célnak tökéletesen megfelelt. Ismét azon a helyen buliztak a csajokkal, ahol mindig ízléstelen a mosdó, emiatt inkább megint egy idegen pasi lakásán kötött ki. Szerencséjére az aktuális kiszemeltje közel lakott a Nyugati-térhez, így csak könnyedén átsétáltak a szórakozóhelyről, mivel utazni teljesen felesleges lett volna. A fiút Petinek hívták. Nagyjából egy fejjel lehetett magasabb Lorenánál. Fekete, kócosabb frizurája volt, szemei szintén feketén ragyogtak. Lent a klubban felkeltette a lány érdeklődését, ezért hagyta, hogy meghívja pár vörösboros kólára. Laza stílusa és humora bejött neki, sőt az addigi srácok közül az Ő társaságát élvezte a legjobban. Peti vidékről származott, de Pesten járt egyetemre. Elmondása szerint a tanulás mellett sokat bulizott és még többet ivott.
Ittak egy pohár üdítőt, majd bementek a nem túl tágas hálószobába. Az ajtóval szemben helyezkedett el az ablak, alatta a kisebb méretű ággyal. Az utóbbin kívül még egy ruhásszekrény és egy íróasztal foglalta a helyet. Peti az ágyra dőlt, majd magára húzta a lányt. Lorena rajta feküdt, és nyelvét a srác szájában forgatta. Csók közben a fiú tenyerei a nő fekete felsője alá vándoroltak, majd a hátát, valamint a derekát simogatták. Lorena felegyenesedett és Peti lágyékára ült. Levette a topját, utána kezeivel hátranyúlva kikapcsolta melltartóját. Újra lehajolt, s Peti arcába nyomta kebleit. A fiú lassan nyalogatta, szívogatta a kemény, hegyes bimbókat, aztán teljesen bekapta előbb az egyik, később a másik mellet. Lorena ez idő alatt kigombolt pár gombot a srác ingén, és körmeivel érzékien cirógatta az alatta fekvő srác szőrtelen mellkasát.
Miután Peti abbahagyta a kényeztetést, a lány ismét az ajkaira tapadt. Egy rövid, de heves csókot követően Lorena egy szinttel lejjebb tért, és a nyakát kezdte el a szájával, illetve a fogaival finoman, de egyben őrjítően ingerelni. Még alább csúszott, és ugyanígy végighaladt a fiú felsőtestétől az öve teteje fölötti részig. Ezután kicsatolta farmerét, Peti pedig felemelte fenekét, hogy a lány egy darabig le tudja róla húzni a nadrágot. Látta, hogy a szerszám már keményen ágaskodik a fekete boxeralsóban. Elővette Peti merev farkát, és a kezében tartva lassan föl-le húzogatta rajta a bőrt. Miután alaposan megcsodálta, kínzó lassúsággal végignyalta a hímvesszőt a tövétől, egészen a makk tetejéig. Ezt párszor még megismételte, majd a szájába vette, mire a fiú hangosan felsóhajtott. Lorena még erőteljesebbnek és vastagabbnak érezte a péniszt a forró ajkai között. Nyugodt tempóban bólogatott a rúdon, miközben egyre figyelte a férfi reakcióit. Érezte, hogy Peti élvezetétől még jobban kezd felizgulni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2016. 07. 12. kedd 07:23
egynek elmegy
#7 JakeAmazing 2016. 07. 6. szerda 19:17
Sunyilo!

Köszi! Már feltűnt, hogy mindig ugyanaz a pár ember fikáz itt minden történetet...
#6 sunyilo 2016. 07. 6. szerda 19:01
Fikázni egyszerű, aki csak azt tud, inkább írjon valami történetet, majd jól elfikázgatunk rajta. Nekem tetszett...
#5 vakon53 2016. 07. 6. szerda 14:35
Netörődjél a fikázókkal folytazsdtovább nyugottan.
#4 veteran 2016. 07. 6. szerda 08:45
Kár volt elkezdeni.
#3 feherfabia 2016. 07. 6. szerda 05:37
Hát ez össze lett csapva!
#2 A57L 2016. 07. 6. szerda 04:22
Jónak indul,de utána se füle,se farka.
#1 Törté-Net 2016. 07. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?