A+ A-

A kéjencek 2. rész

A nagy szexcsata után sorban lezuhanyoztunk. Én voltam az utolsó, mire kiléptem a fürdőszobából a két férfi már a hálószobában a nagy ágyon elnyúlva várt. Az ágy mellett pezsgős üveg.
- Gyere feküdj ide közénk, az estének még soká lesz vége, igyunk egy kis pezsgőt és nézzük meg közben a felvételt. - szólt János.
Ezzel elinditotta a videot,és a nagy Tv - ben megjelent az éppen a puncimat nyalogató rész.
Hát érdekes volt igy visszanézni a felvételt, nem hagyott hidegen :), de két ujdonsült barátomat sem, mivel teljes átéléssel a képernyőre tapadtak.
Ahogy köztük feküdtem egyik kezem jobb oldalra, másik balra talált egy - egy meredező farkat. Simogattam, veregettem őket, közben én is a filmet néztem. Széthúzták lábaimat, és közben simogatták a puncim egyik a csiklómmal játszott, a másik a hüvelyem bejáratát simogatta.
Egyszer csak vége lett a filmnek, és mindketten felém fordultak.
- Ugye nem volt még elég? Azt akarod, hogy megint nagyon megbasszunk. Mostmár te vagy a mi közös kis kurvánk, akivel azt csinálunk, amit akarunk. - mondta János, és ráérősen elkezdte szopni az egyik mellem, közben keze a sikos - nedves puncimat izgatta, annyira lassan, mintha egy lassitott felvétel lenne. Eközben Józsi /a szomszéd/ feltérdelt és barátja ténykedését figyelve lassan húzgálta a bőrt hatalmas előremeredő farkán. Én egyre jobban beindultam, nyúltam mindkét faszért, és lassan keményen vertem őket. János is feltérdelt. Igy mindkettőt egyszerre tudtam elérni, ők pedig közben hol a melleimet gyúrták, hol a puncim ujjazták. Vertem a farkukat és vonaglottam a simogató kezeik alatt. Aztán ebben a helyzetben váltva elkezdtek szopatni, hol az egyik, hol a másik, közben egy párnát tettek a fejem alá, hogy jobban elérjem őket. Váltva hajoltak fölém, és járatták meg nagy farkukat a számban. Aztán János a számban maradt,Józsi pedig lábaim közé hasalt, és mostmár nagyon célratöröen elkezdett nyalni és ujjazni. János áttette a lábát a hasamon, nagy nyáltól csöpögő farkát a mellem közé szoritotta, és ott kezdett mozogni, lassan, ütemesen, előre - hátra, minden egyes lökésnél a makkját a számba tolva. Nagyon élveztem. Egyre sikosabb lettem. Józsi ujja már nagyon gyorsan csúszkált bennem, pillanatokon belül elélveztem. Ekkor János átengedte helyét Józsinak, aki ugyanúgy a melleim közé tette a farkát, és közben szoptam is. Úgy látszik egyik sem akart lemaradni a másiktól. Közben János farkán járt a kezem egyre gyorsabban vertem, miközben Józsit a melleimmel és a számmal kényeztettem. Aztán János a lábaim közé térdelt, lábaimat a bokámnál fogva nagyon felemelte, és az igy elődomborodó puncimhoz nyomta nagy makkját. Én már nagyon akartam, hogy betegye, egyre emelgettem a csipőmet, de ő csak nagyajkaim között csúszkáltatta a farkát, teljesen felkorbácsolva érzékeimet ezzel.
- Nagyon akarod már ugye? Már alig várod, hogy a nagy farkam szétfeszitse a kis nedves pinád.
ezzel egy hatalmas lökéssel tövig becsúsztatta, aztán teljesen kivette,megint tövig betolta egy mozdulattal, és megint kivette. Ekkor már Józsi is abbahagyta a szopatást térdelve a farkát verte, és nézte, hogy a barátja hogy kinoz engem. Ekkor János félig betette a farkát és ott mozgott nagyon gyorsan, nagyon kicsiket, miközben Józsi a csiklóm simogatta fél kézzel egyre gyorsabban, és én megint sikitva élveztem el. Aztán János kiszállt belőlem, Józsi pedig maga elé térdeltetett, és csipőmnél fogva magára húzott. Igy kefélt hátulról, nagyon keményen és gyorsan,közben János elébem térdelt és a számba tette közben nagy nedves farkát. Igy lökdöstek maguk között elég hosszú ideig, néha helyet cseréltek, Én kétszer - háromszor megint elélveztem közben. Már alig birtam tartani magam.
Ők is közel jártak már a csúcshoz, mert egyre vadabbak lettek a lökések és egyre gyorsabbak a lihegések, nyögések, aztán a végén mindketten a mellemre verték a farkukat. Én már majdnem fél álomban éreztem, hogy letörölnek egy törölközővel, és már aludtam is.
Hajnal felé arra ébredtem, hogy János a melleimet simogatva, ébreszt, a nagy merev farkát hozzámnyomja és odasúgja halkan: - Áll a farkam megint, gyere játsz vele a takaró alatt, de óvatosan, Józsi nehogy felébredjen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:38
Egész jó.
#4 genius33 2013. 03. 7. csütörtök 11:28
Hát egész jó végülis.
#3 Rinaldo 2013. 03. 7. csütörtök 07:57
Jól meg kurták.
#2 Pavlov 2013. 03. 7. csütörtök 06:16
Túl tömény és gyerekes megfogalmazású.
#1 Törté-Net 2013. 03. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?