A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 29. rész

Péntek
Lorena a szobájában ülve, egy kis szürkés fekete púdert vitt fel a szemhéjaira, miközben számítógépe hangszóróiból, kellemesen áradt a zene. Szempilláit fekete festékkel, ajkait pedig szájfénnyel szépítette. Épp a finom illatú parfümjéből fújt a nyakára, illetve a csuklóira, mikor a már elkészült barátnője belépett az ajtón. Timi telefonjával a kezében lehuppant az ágyra, és ott folytatta a várakozást. A világoskék farmert és fekete, spagetti pántos felsőt viselő Lorena előkereste a szintén fekete, nyitott orrú magassarkúit, felvette őket, aztán belebújt az ugyanilyen színű fekete bőrdzsekijébe. Timi kisvártatva ugyanígy tett. A két teljesen összeöltözött lány elégedetten belepillantott a tükörbe, majd izgatottan megkezdték útjukat Budapest felé, mivel egy igen izgalmasnak ígérkező hosszú hétvége elé néztek…
***
A páros a Corvin Clubban találkozott Vivivel. A harmadik nő már járt a szórakozóhelyen, ahova barátnői csak az Ő kedvéért jöttek el, ugyanis oda beszélt meg randit az egyik kiszemeltjével. A másik két lánynak sem a zenék, sem a férfiak nem tetszettek, így érthetően unták magukat. A srácot még megvárták, köszöntek neki, de amikor az félrevonult Vivivel, akkor a bárpult irányába indultak.
Timi kért egy vörösboroskólát magának, valamint még egyet a mellé ülő partnerének is.
– Ezt a zenét még sok alkohollal sem tudom elviselni – vallotta be szörnyülködve Timi.
– Én sem – értett egyet Lorena.
– Lelépjünk?
– Felőlem. De hova menjünk?
– Symbol, Mix, tökmindegy, csak innen el.
– Jó, de várjunk még egy kicsit. Hátha Vivi is jön.
– Dehogy jön. Lehet már rég a WC-ben kefélnek, és nem fogok itt ülni amíg végeznek – jelentette ki határozottan Timi. Megitták italukat, utána az alapozás érdekében rendeltek még egy kört. A szőke lány üzenetet írt barátnőjüknek, aztán kiürítve poharaikat, újra útra keltek.
Betértek egy, a klubhoz közeli élelmiszerboltba, hogy feljebb fokozzák hangulatukat. A polcokon, a szeszes üvegek közt többször végigpillantva arra az elhatározásra jutottak, maradnak a vörösbornál, még akkor is, ha az tablettás. Egyetértettek abban, hogy Vivi megölné Őket, ha látná, milyen minőségtelen folyadékok vásárlására vetemednek az olcsó bódultság kedvéért. Amint ezt megbeszélték, a kasszához sétáltak, hogy kifizessék a műanyapalackba öntött alkoholt.
A villamosról leszállva a Mix elé sétáltak, ahol megitták a maradék italt. A ruhatáron túljutva, egyből a tánctér felé vették az irányt, és ellazulva belevetették magukat a bulizásba.
Hamar észrevették, hogy több körülöttük álló srácnak keltették fel a figyelmét. Idővel közülük négyen, közelebbmerészkedve táncoltak, illetve sűrűn vetették rájuk pillantásaikat, de egyikőjük sem kezdeményezett a két nőnél.
– Ezek nagyon bámulnak minket – mondta mosolyogva, közel hajolva barátnőjéhez Timi.
– Látom, de nem lépnek semmit – állapította meg Lorena.
– Akkor bátorítsuk őket! – javasolta sejtelmes mosollyal a szőke lány, majd alkarjait átkulcsolta a vele szemben álló partnere nyakán, és a szájára tapadva lesmárolta. Lorena szinte már meg sem lepődött ezen, mivel biztos volt benne, hogy ha Vivi is megtesz ilyesmit, akkor Timi annál inkább. Lezárta szemeit, aztán átadta magát a szenvedélyes csóknak. Később Timi mögéje állva, ujjait a hasán összekulcsolva táncolt vele egy darabig, utána pedig Ő simult hozzá háttal Lorena felső testéhez. Az előző pózban mozogtak együtt a zene ritmusára, amikor a szőke nő a lófarokba kötött barna hajú arca felé fordította a sajátját. Félig lehunyt szemekkel, lassan közelített a puha ajkak felé. Kissé kidugta nyelvét, végighúzta a lány szájának alsó részén, mire az észbe kapva, szintén kiöltötte az övét, így a két sikamlós, csillogó nyelv jól láthatóan, illetve rendkívül izgatóan, jobbra-balra csapkodva masszírozta egymást. A látvány hatalmas sikert váltott ki a közvetlen környezetükben.
Pár perc múlva Lorena egy Ervin nevű, 24 éves fiúval, míg Timi egy másikkal beszélgetett az Őket korábban feltűnően stírölő négyesfogatból. Lorena elfogadta kiszemeltje italmeghívását, táncolt, ismerkedett, majd másfél óra elteltével le is lépett vele.
Taxiba szállva indultak a srác albérlete irányába. A hátsó ülésen ülve, a férfi gyengéden simogatni kezdte a bal oldalán elhelyezkedő nő combját, aztán az ajkára tapadva lesmárolta.
A lakásba lépést követően, hamar az ágyban találták magukat. A mellettük lévő fiókos szekrényen pihenő lávalámpa sárgás-narancssárgás fénye, sejtelmesen világította meg a sötét szoba egy részét. Ervin hevesen csókolta a lányt, miközben egyik kezével szüntelenül fogdosta a testét, a másikkal pedig a felsőjét hámozta le róla. Mikor lekerült, akkor a melltartón keresztül gyúrta a kebleit, utána a ruhadarabot kicsatolva előbújtatta őket. Egyszerre gyömöszölte, falta, dicsérte mindkettőt. Ahogy levarázsolta a farmert is, a fekete, csipkés bugyiba nyúlt, hogy ujjaival ingerelje a benedvesedett szeméramajkakat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.59 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2019. 03. 3. vasárnap 07:35
Az állandó WC baszás uncsi
#5 Bizse42 2019. 03. 2. szombat 01:24
Élvezetes, szexi és borzasztóan kívánós volt, az utolsó anális érintkezés! IGEN EZ VOLT A MINDENEM!!!
#4 sunyilo 2019. 03. 1. péntek 22:53
Ez 1 jó rész!
#3 feherfabia 2019. 03. 1. péntek 07:07
Tetszett! Nem egy sablon törtènet!
#2 A57L 2019. 03. 1. péntek 05:23
Ez a rész tetszik.
#1 Törté-Net 2019. 03. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?