Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 10. rész

Szavazás átlaga: 5.21 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2017. június 8.
Hossz: 10 453 karakter
Elolvasva: 675 alkalommal
November utolsó hetében Lorena nem tudott szexelni, mert amikor neki lett volna megfelelő az alkalom, akkor szeretői nem értek rá, amikor pedig nekik, akkor a lánynak kellett lemondania a randit, a havi bajára hivatkozva. Mivel szombaton véget ért a menzesze, és mivel már nagyon ki volt éhezve, így a szokásosnál sokkal jobban várta az aznap esti bulit. Elhatározta, hogy ott majd dugni fog valakivel, ha törik, ha szakad...

Lorenát egy péntek éjjeli bulira is rábeszélték barátnői. A lány délutános műszak után előbb hazasietett rendbe tenni magát, aztán onnan indult tovább a megbeszélt találkozóhely felé, ahol Viviék vártak rá. Később a vonaton ülve, energiaitalokkal próbálta szinten tartani éberségét.

A Symbolban már kizárólag félédes fogyasztott, még hozzá nem kevés pohárral. A szórakozóhelyen sokan megcsodálták rózsaszín selyemblúzát, de leginkább a magassarkú bokacsizmától még formásabb, farmerba bújtatott fenekét bámulták.
Az éjszaka közepén az italpult előtt megismerkedett egy magas, barna hajú sráccal, akit Ákosnak hívtak. Beszélgettek, majd táncoltak, és nagyjából fél órás ismeretség után Lorena már lehunyt szemekkel, a fiú nyaka köré font kezekkel forgatta nyelvét új partnere szájában. A lány főként a buli kedvéért ment le a klubba, de kisebb kavargatásokra, köztük főleg a smárolásra, könnyedén kapható volt.
A hosszú, forró csók közben a srác kezei egyre lejjebb vándoroltak a nő testén, és egy idő után már erősen markolászták a lány fenekét. Lorenát teljesen felizgatta a fiú tenyereinek, illetve nyelvének izgató játéka, épp ezért többször lehámozta magáról a férfi kezeit, ám Ákos nem foglalkozott Lorena ellenállásával, és még hevesebben nyomult tovább.

Miután elhúzódtak egymás szájától, akkor Lorena beszélgetni próbált az italpulthoz dőlve, hogy csillapítsa a fiú vágyát, de az a nő arcát, nyakát csókolgatta, miközben egyik tenyérét fel-le járatta a nő felsőtestén, többször is hozzáérve melleihez.
Az este hátralévő részében Lorena iszogatott, mosolyogva visszautasítgatta a srácot, és rengeteget nevetett a kitartásán. Barátnőit több órája nem látta, így nem sokkal a buli vége előtt a ruhatárhoz sétált, hogy kikérje kabátját. Ákos egészen addig a lány sarkában volt, ameddig az kilépett az utcára. A szórakozóhely előtt állva, Lorena még egyszer utoljára röhögve, hangon leállította a srácot, majd elindult hazafele, ám a fiú utánaeredt, és derekát átkarolva kísérte tovább.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.21 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2017. június 17. 10:40
#8
Hát ez nagyjából és egészen... rossz.
1
cscsu50
2017. június 8. 17:02
#7
nem tudtam végigolvasni olyan unalmas
1
JakeAmazing
2017. június 8. 14:31
#6
Minek olvasod el àllandòan?
1
l
listike
2017. június 8. 06:56
#5
Ennyi baromságot összehordani.
1
veteran
2017. június 8. 04:25
#3
Kár volt megírni.
1
a
A57L
2017. június 8. 03:39
#2
Ez nem tetszik.
1
T
Törté-Net
2017. június 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1