A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 10. rész

November utolsó hetében Lorena nem tudott szexelni, mert amikor neki lett volna megfelelő az alkalom, akkor szeretői nem értek rá, amikor pedig nekik, akkor a lánynak kellett lemondania a randit, a havi bajára hivatkozva. Mivel szombaton véget ért a menzesze, és mivel már nagyon ki volt éhezve, így a szokásosnál sokkal jobban várta az aznap esti bulit. Elhatározta, hogy ott majd dugni fog valakivel, ha törik, ha szakad...
Lorenát egy péntek éjjeli bulira is rábeszélték barátnői. A lány délutános műszak után előbb hazasietett rendbe tenni magát, aztán onnan indult tovább a megbeszélt találkozóhely felé, ahol Viviék vártak rá. Később a vonaton ülve, energiaitalokkal próbálta szinten tartani éberségét.
A Symbolban már kizárólag félédes fehérbort fogyasztott, még hozzá nem kevés pohárral. A szórakozóhelyen sokan megcsodálták rózsaszín selyemblúzát, de leginkább a magassarkú bokacsizmától még formásabb, farmerba bújtatott fenekét bámulták.
Az éjszaka közepén az italpult előtt megismerkedett egy magas, barna hajú sráccal, akit Ákosnak hívtak. Beszélgettek, majd táncoltak, és nagyjából fél órás ismeretség után Lorena már lehunyt szemekkel, a fiú nyaka köré font kezekkel forgatta nyelvét új partnere szájában. A lány főként a buli kedvéért ment le a klubba, de kisebb kavargatásokra, köztük főleg a smárolásra, könnyedén kapható volt.
A hosszú, forró csók közben a srác kezei egyre lejjebb vándoroltak a nő testén, és egy idő után már erősen markolászták a lány fenekét. Lorenát teljesen felizgatta a fiú tenyereinek, illetve nyelvének izgató játéka, épp ezért többször lehámozta magáról a férfi kezeit, ám Ákos nem foglalkozott Lorena ellenállásával, és még hevesebben nyomult tovább.
Miután elhúzódtak egymás szájától, akkor Lorena beszélgetni próbált az italpulthoz dőlve, hogy csillapítsa a fiú vágyát, de az a nő arcát, nyakát csókolgatta, miközben egyik tenyérét fel-le járatta a nő felsőtestén, többször is hozzáérve melleihez.
Az este hátralévő részében Lorena iszogatott, mosolyogva visszautasítgatta a srácot, és rengeteget nevetett a kitartásán. Barátnőit több órája nem látta, így nem sokkal a buli vége előtt a ruhatárhoz sétált, hogy kikérje kabátját. Ákos egészen addig a lány sarkában volt, ameddig az kilépett az utcára. A szórakozóhely előtt állva, Lorena még egyszer utoljára röhögve, ittas hangon leállította a srácot, majd elindult hazafele, ám a fiú utánaeredt, és derekát átkarolva kísérte tovább.
Lorena az út során többször is hangosan felnevetett, Ákos pedig kezével sűrűn rámarkolt, valamint játékosan rácsapott a fenekére. A lány tudta, hogy a srác annyira be van gerjedve, hogy képes lenne akár hazáig is utazni vele, épp ezért minél előbb le kell valahogy ráznia...
Hamar megtalálta a megoldást. Ákos olyan pasi volt a számára, akivel csak táncolni és smárolni érdemes, de úgy döntött, hogy ezúttal a szükség törvényt bont...
Alig várta, hogy végre valami fedettebb területre érkezzenek. Nagyon megörült amikor egy hosszú járdán sétáltak végig, melynek jobb kéz felőli oldalán, nagyobb méretű bokrok helyezkedtek el.
Lorena szintén átkarolta a fiú derekát, megvárta amíg az aszfaltút közepére érnek, aztán lassan jobbra kanyarodott, és egyenesen a bokrok közé vezette kísérőjét.
Annyira állt meg a járdától, hogy a növényzet valamennyire eltakarja őket. Lorena kezei a férfi övére tévedtek. Miközben kicsatolta először lefelé, majd közelről a srác szemébe nézett, melyekben a meglepődöttség, illetve a vágy keverékét pillantotta meg. Lehúzta a farmer sliccét, leguggolt, kissé lejjebb húzta nadrágot, és elővette a fiú farkát. Párszor föl-le húzogatta rajta a bőrt, utána lassan a szájába véve, óvatosan bólogatni kezdett rajta. Ismét partnere szemeibe nézett, és begyorsította fejének mozgását. Nyelvével is erősen ingerelte a szájában lüktető, kőkeményre merevedett faszt, melynek hatására Ákos hangosan, szinte önkívületi állapotban sóhajtozott.
Lorena úgy kényeztette a férfit, hogy az minél hamarabb elmenjen, de közben azért Ő is élvezze az akciót. Eszébe jutott, hogy ha egy fokkal jobban tetszik neki a srác, akkor valószínűleg már sokkal korábban leszopja Őt valahol, ha máshol nem, akkor a mosdóban.
Ajkait rászorította a péniszre, kezeit a fiú csípőjére helyezte, és még jobban fokozta a tempót. A nő feje heves ütemben előre-hátra járt a rúdon. Ákos lábai egyre csak remegtek, zihálása pedig egyre hangosabbá vált. Lorena érezte, ahogy még keményebbé válik a szájában lévő fasz, ezért hirtelen felállt, és megállás nélkül verte a hímvesszőt, miközben fogaival partnere nyakára tapadt. Ákos lehunyt szemekkel, szüntelenül remegő végtagokkal felnyögött, majd farka nagy sugarakban messzire, egyenesen a bokrok leveleire lövellt, mialatt Lorena enyhén szívogatta a nyakát.
A lány megvárta, amíg partnere nagyjából magához tér, szájon csókolta, azután kilépett a bokrok közül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.31 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sunyilo
2017. 06. 17. szombat 10:40
Hát ez nagyjából és egészen... rossz. Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2017. 06. 8. csütörtök 17:02
nem tudtam végigolvasni olyan unalmas Válaszolok rá!
#6 JakeAmazing
2017. 06. 8. csütörtök 14:31
Minek olvasod el àllandòan? Válaszolok rá!
#5 listike
2017. 06. 8. csütörtök 06:56
Ennyi baromságot összehordani. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2017. 06. 8. csütörtök 06:05
Unalmas. Válaszolok rá!
#3 veteran
2017. 06. 8. csütörtök 04:25
Kár volt megírni. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 06. 8. csütörtök 03:39
Ez nem tetszik. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 06. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!