A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 14. rész

Lorena hétfőre alaposan megfázott a hidegben töltött hosszú sétáknak köszönhetően. Láza nem volt, és nem is érezte vészesen rosszul magát, így végül bement dolgozni. A munkahelyén is teázott, C-vitamint szedett, valamint negrózott. Csütörtökre sem sikerült meggyógyulnia, de ez cseppet sem gátolta Őt meg az aznap esti bulizásban. Semmiképpen nem akarta kihagyni a barátnőivel megbeszélt partyt a Moulin Rouge-ban. Péntek reggel dolgoznia kellett, ezért tudta, hogy nem lesz ideje hazamenni, vagyis diszkóból megy majd munkába. Évi a kolléganője tiszta hülyének nevezte, mikor mesélt neki betervezett programjáról, meg akkor is, amikor péntek hajnalban kezdéskor találkoztak az üzletben.
**************************
Lorena még Karácsony előtt kikúrálta magát. Az évben utoljára csak Szilveszter előtt egy nappal kellett bemennie dolgozni, így a két ünnep közötti idő nagy részét pihenéssel, filmezéssel, sorozatnézéssel, illetve Xboxozással töltötte. Volt mit bepótolnia, mivel a sűrű programjainak köszönhetően sokszor hanyagolnia kellett kedvenc hobbijait. Élvezte a nyugodt napokat, amelyek a régi életére emlékeztették, amikor még nem szólt majdnem minden hétvége bulizásról és lerészegedésről. Másrészt a passzív szórakozásával rá akart készülni a Szilveszter estére is...
Mindeközben természetesen esze ágában sem volt lemondani a szexről, ezért egyik délután áthívta magához Sanyit egy kis „DVD-zésre”...
Lorena oldalt fekve nézte a tévét az ágyában. A mögötte elhelyezkedő, szorosan hozzásimuló Sanyi ugyanígy tett, miközben bal kezét a lány hasán pihentette. Nem bírta sokáig megállni, hogy ne kezdje el partnerét simogatni, gyengéden cirógatni a ruháján keresztül. Lorena hamar Sanyi körkörösen mozgó kézfejére helyezte a tenyerét. A srác ujjai egyre lejjebb vándoroltak: lecsúsztatta őket egészen a nadrágja fölé, majd visszahúzta őket. A harmadik ilyennél a lány elvette a kezét a fiúéról, az ötödiknél pedig Sanyi benyúlt a nő nadrágjába, aztán egyből a bugyijába. Lorena egy darabig a képernyőt bámulva élvezte, ahogy partnere a nedvesedő punciját kényezteti, utána bal tenyerével hátranyúlva megmarkolta Sanyi farkát. Mivel a szeméremajkait ért érintések, meg a fiú egyre keményedő péniszének izgatása sokkal jobban lekötötte a figyelmét, mint a film, és mivel kényelmetlenné vált számára a póz, így nem sokkal később a hátára fordult.
Megragadta Sanyi tarkóját, közelebb húzta magához a fejét, és lesmárolta, közben másik kezével benyúlt nadrágja, majd a boxere alá. Szüntelenül verte a férfi farkát, aki meg gyorsan dörzsölte a lány nedves, hangosan cuppogó punciját.
Vetkőztetni kezdték egymást. Mire teljesen meztelenek lettek, Lorena újra megcsókolta a srácot.
– Tedd belém! – mondta halkan, szemeivel kérőn nézve a fiúra. Sanyi egyből óvszer után nyúlt, felgörgette a farkára, majd a nő széttárt lábai közé feküdt. A hideg, szürke téli égbolt még szürkébbre váltott, a kellemesen meleg szobában pedig Sanyi bevezette péniszét a forró hüvelybe. Eleinte óvatosan mozgott, aztán aprókat lökve, de gyorsan, megállás nélkül járatta dákóját a szűk barlangban. Lorena egyik tenyerét a férfi arcára helyezte, miközben szemeibe nézve, eltátott szájjal, szaporán lélegezve rázkódott alatta. Az orgazmus pillanatában a lány lesütötte szemeit, utána az ágyra ejtette a kezét. Sanyi rátette a sajátját, összekulcsolták ujjaikat, és a srác a nő nyakába fúrva az arcát, szintén elélvezett. Lorena a rajta fekvő fiú tarkóját simogatta, mikor kielégülése hatására kiült a gyönyör az arcára, illetve könnyek szöktek a szemébe.
Szilveszter
Lorena az év utolsó napjának kora délutánján, még az estére való készülődés előtt, egy kis évértékelést tartott a blogján:
Lassan egy éve, hogy teljesen megváltozott az életem. Sok minden történt velem február óta: rendszeresen bulizni kezdtem, felpörgött a szexuális életem, bebizonyítottam a barátnőimnek, hogy nem vagyok frigid, és rájöttem, hogy képes vagyok a hüvelyi orgazmusra. Vagyis véget vetettem a jó kislány korszakomnak :)
Nem csak hogy el tudok élvezni, hanem már azt is tudom, hogy mennyire különfélék lehetnek az orgazmusok. Azt viszont régebben el sem mertem volna képzelni, hogy majd egyszer ennyire kedvelni fogom a változatosságot. Két szeretőm van egyszerre, ráadásul elég durván rákaptam az egy éjszakás kalandokra is :P Sokkal izgalmasabbak bármilyen más szexnél, önbizalmat meg rengeteg új élményt adnak, és nekik köszönhetően sokat tanultam a saját testemről-személyiségemről, na meg persze a férfiakéról is (szóval egy ideig nem nagyon fogok leállni ezzel a szabados életmóddal :)). Megtudtam magamról, hogy tudok heves lenni, szeretek sikítani, vannak szubmisszív hajlamaim, és izgatnak az enyhén megalázó dolgok is. Csináltam már kocsiban, mosdóban, asztalon, még nyilvános helyeken is. Tehát nem csak az idegen pasik, hanem a szex terén is sokkal nyitottabb lettem...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 24. szombat 19:30
Őszintén.Ha meglátom lapozok is tovább.
#9 cscsu50 2017. 10. 14. szombat 20:58
elmegy egynek
#8 sunyilo 2017. 10. 12. csütörtök 18:53
Átlagos. De jó.
#7 vakon54 2017. 10. 11. szerda 16:11
Folytazsd nyugottan netörődjél a fikázókkal.
#6 JakeAmazing 2017. 10. 11. szerda 14:18
Akkor minek olvasod Gyuri?
#5 gyuri0926 2017. 10. 11. szerda 07:13
Kurvára unom ezt a szingli szarakodást.
#4 Andreas6 2017. 10. 11. szerda 06:45
Kár az olvasásra fordított időért.
#3 A57L 2017. 10. 11. szerda 04:36
Ez már nem sikerült annyira jól.
#2 veteran 2017. 10. 11. szerda 03:38
Már nagyon uncsi.
#1 Törté-Net 2017. 10. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?