A+ A-

Szingli pörgés 7. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena elhatározta, egy kis időre szünetelteti a bulizást. Az utóbbi hónapokban többet szórakozott, mint korábban bármikor, ezzel együtt a fizetésének egy részét is elköltötte. Inkább a munkára szeretett volna koncentrálni, és úgy tervezte, ritkábban, de a nagyobb, jelentősebb eseményeken fog megjelenni, amelyekből úgyis lesz bőven újdonsült kedvenc helyükön, a Rioban.
Az éjszakázás mellett a blogírást is jobbnak látta pihentetni, mivel az oldalán egyre több negatív hang jelent meg. Általában nem érkezett sok komment a posztjaira, átlagosan olyan öt-hat, amiből egy-kettő mindig elégedetlenkedő volt, de a legutolsó bejegyzése, melyben egy idegen srácot elégített ki szájjal a mosdóban, valamiért többeknél kiverte a biztosítékot.
Viviék nem fogadták túl nagy örömmel a hírt, de elmentek szórakozni nélküle is, igaz nem olyan sűrűn mint addig. A következő buli, ahova újra hármasban indultak, egy újabb hosszú hétvégén, Pünkösd vasárnap történt, amikor egy külföldi sztár DJ lépett a lemezjátszók mögé. Még kora este, a party kezdetén is enyhén forró volt a levegő. Lorena tavasziasabb szettre váltott: egy fehér feszülős nadrágot, és egy fehér-piros csíkos felsőt viselt. Barátnői a meleg idő ellenére sem tudták rábeszélni a lengébb öltözékre.
Június elején szintén egy külföldi sztárvendég fellépésén vettek részt, a hónap közepén pedig egy holland DJ trance partyján. Mindkét buli kizárólag a tombolásról szólt.
Július elején egy telt házas éjszaka elé néztek. Egy nappal az este előtt, Lorena Vivivel ment vásárolni az egyik budapesti plázába. Biztosra vették, hogy az ismerkedés ismételten elfog maradni a tömeg, és a külföldi fellépő jelenléte, zenéje miatt.
Vivi a sokadik ruhaboltban megpillantott egy divatos, fekete latex nadrágot, és sikerült meggyőznie barátnőjét, hogy vegyen egyet:
– Ez nagyon megy mostanában, és még dögös is. Nekünk is van. Jó télre is, meg nyárra is. Gondolj bele, mennyire kiemelné a fenekedet! Ha már úgyis mindig hosszú farmert hordasz, akkor igazán vehetnél magadnak egy ilyet is! – mondta Vivi, miközben nézegette a választékot.
Lorena másnap az új szerzeményében indult bulizni. Elsőre kissé furcsán érezte magát benne, de hamar megszokta, az meg egyenesen növelte az önbizalmát, hogy a férfiak többször és jobban nézik meg a fenekét, mint máskor.
Pár nappal később, egy fülledt nyári éjszakán, a lányok részt vettek egy rádiós rendezvényen, ami egyáltalán nem nyűgözte le Őket. Megbeszélték, hogy amíg nem lesznek fontosabb események a klubban, addig ismét kipróbálnak valami új helyet.
Zenei téren Lorena és barátnői is mindenevők voltak. Egyetértettek abban, hogy a sok house party után, végre rájuk férne egy elektronikus zene mentes buli. Végül egy retro diszkó mellett döntöttek. Kíváncsiak voltak a helyre, de még inkább az odajáró idősebb férfiakra...
A felhozatal nem tetszett nekik, akik szóba jöhetettek volna, azok is mind nőkkel érkeztek. Így a lányok csak vörösboros kóláztak, táncoltak, és élvezték a hangulatot.
Következő alkalommal újra a retro party felé vették az irányt. A második felvonás nem sikerült olyan jól, mint az első, de legalább Lorena nem unatkozott, mivel sikerült összegabalyodnia egy sráccal. Jobban örült volna egy érettebb férfinak, de úgy gondolta, a fiatalabb is megteszi.
A szórakozóhely mind a három emeletén táncoltak, ölelkeztek, smároltak. Lorena ennél többet nem akart a fiútól, beérte ennyi kavarással is. Mikor a srác tenyerei a lány hátáról a feneke felé csúsztak, akkor Lorena leállította a kezeket, hogy egyértelművé tegye szándékát. Lorena így is jól érezte magát, hajnalig különvonulva bulizott a fiúval
Négy óra körül négyesben sétáltak ki a kijáraton. Lorena és a fiú kézen fogva mentek egy darabig, aztán a lány megállt, elköszönt, majd a srác arcára helyezte tenyereit, és hosszan, forrón megcsókolta, hogy végleg le tudja rázni partnerét.
Július hátralevő részében újabb szünet következett, augusztus elején viszont újra hiányozni kezdett a lányoknak a szórakozás, így újra lenéztek a Rioba. Nem egy nagyobb eseményen vettek részt, mint ahogyan azt korábban megbeszélték, hanem egy egyszerű buliban, de nem bánták, sőt örültek, hogy végre nincs heringparty, kényelmesebben, lazábban lehet mozogni és táncolni, valamint talán pasizni is.
A csajok önfeledten mulattak, élvezték a zenéket, amelyek aktuális klubslágerek voltak. Lorena két jaiger, és egy kísérőnek szánt gyümölcsös sör után könnyebben oldódott, nem is nagyon foglalkozott a külvilággal. Fél órával később azért megpillantott egy srácot, aki éppen Őt figyelte. A fiúnak barna haja- és szeme volt, tehát hasonló típusú, mint az utóbbi néhány alkalmi partnere.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2016. 10. 19. szerda 06:47
nekem tetszik az análszexes történetek 7p lett
#9 zsuzsika 2016. 08. 15. hétfő 08:20
Nem nagy durranás.
#8 cscsu50 2016. 08. 15. hétfő 07:40
gyenge
#7 veteran 2016. 08. 8. hétfő 05:16
Talán közepest megérdemel.
#6 sunyilo 2016. 08. 4. csütörtök 15:44
A fikázóknak az irodalomról fogalmuk sincs, úgyhogy ne törődj velük, csak folytasd...
#5 vakon53 2016. 08. 4. csütörtök 12:55
Folytazsd nyugottan netörődjél a fikázókkal.
#4 listike 2016. 08. 4. csütörtök 07:31
Ez az a sorozat amit meg sem kellett volna írni. Az író egyáltalán nincs tisztában a női lélek rejtelmeivel.
#3 gyuri0926 2016. 08. 4. csütörtök 07:20
Tovább folytatták a beszélgetést, majd néhány perc múlva Lorena gondolt egyet, leugrott a székéről, és Zoli fülébe súgta, hogy ki kell mennie a mosdóba. Nagy izgatottság fogta el, amikor megtudta, hogy a fiúnak szintén, így elkíséri Őt .
A lány messziről kiszúrta, hogy egyik WC előtt sem kell sorba állni, és ettől még hevesebben kezdett el verni a szíve.

Engem is mindig felizgat , ha nem kell sorba állni az egyik WC elött .
#2 A57L 2016. 08. 4. csütörtök 05:42
Egy közepest megérdemel.
#1 Törté-Net 2016. 08. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?