A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 27. rész

Lorena kedvenc időtöltései közé tartozott az olvasás, mint ahogyan a szex is. Hétfőn dél körül, ezúttal az előbbi tevékenységhez kapcsolódó ügyben igyekezett Sanyi háza felé, mivel vissza kellett neki adnia egy korábban kölcsönkapott könyvet. A lakásba lépve átnyújtotta szeretőjének az olvasmányt, megköszönte, majd távozni készült.
- Máris mész? Nem maradsz még egy kicsit? - kérdezte a srác.
- Neeem. Nemsokára dolgoznom kell, de előtte még be akartam ugrani hozzád - magyarázta Lorena.
- Persze, tudom, de gondoltam attól még csinálhatnánk valamit.
- Nem szívesen utasítalak vissza, nekem sem lenne rossz egy meló előtti menet, de sajnos tényleg nincs sok időm.
- Én értem, de nem feltétlenül egy teljes menetre gondoltam - mondta mosolyogva Sanyi.
- Jaaaa, szóval azt akarod, hogy gyorsan könnyítsek rajtad - jelentette ki bólogatva a lány.
- Tévedsz. Én szeretnék rajtad - vallotta be a fiú.
- Mármint? Hogy érted? - vetette fel meglepődve a kérdést a nő.
- Tudod Te jól... Kényeztetni akarlak, méghozzá úgy, hogy nem kérek érte viszonzást - árulta el továbbra is mosolyogva a srác, akinek Lorena kissé ledöbbent a szavain. Többször volt már olyan, hogy szájjal elégített ki pasikat, de nem kapott cserébe semmit. Ilyen ajánlatot viszont még senki sem tett neki, így rövid gondolkodás után úgy döntött, hogy ezt bizony vétek lenne kihagyni.
Lorena az ágy szélére ült, és dobta is lefele magáról alsó ruházatát, ám a fekete csipkebugyit meghagyta partnerének. Miután az lehúzta róla, Lorena teljesen hátradőlt, széjjelebb tárta lábait, aztán átadta magát az élvezeteknek. Sanyi a jobb combnál indította el az ingerlést: belső oldalát gyengéden végigcsókolta, azzal áttért a másikra. Nyelvével játszadozni kezdett a punci körül, utána középre irányította, ahol becsúszott az enyhén nedvedző szeméremajkak közé.
Először lassan fel-le siklatta, később gyorsabb tempóra váltva ízlelgette. Ujjaival széthúzta a redőket, és hevesen nyalta, lefetyelte a csillogó, rózsaszín nemi szervet. Szájába vette a hangosan sóhajtozó lány megduzzadt csiklóját. Egy darabig hol szopogatta, hol nyelve hegyével pöckölgette, azt követően pedig erősen szívogatta. Lejjebb vándorolt, hogy a még lucskosabbá váló vaginát többször, gyorsan, alulról fölfele haladva végigszántsa. Az ajkakra tapadva, szürcsölve itta az édes levet. Újra kezelésbe vette a csiklót, melynek hatására Lorena vadul körözni kezdett csípőjével. Sanyi a klitoriszhoz érintette fogait, amikkel óvatosan, de a nőt még így is sikoltozásra késztetve szórakozott.
A fiú a szeméremtest egészére nyomta száját, aztán cuppogva smárolta a pinát. A nő bal lábfejének sarkát az előtte térdelő vállára rakta, és lehunyt szemekkel, nyögdécselve gyúrogatta saját melleit. Sanyi finoman megrágta a húsos puncit, amely tevékenységet Lorena remegve, kiabálva jutalmazott. A srác, nyelvének hegyét ismét a kemény csiklóra vezette. Körbenyalta, jobbra-balra mozgatva játszott vele, majd beszopta, hogy szüntelenül, határozottan szívogatva, a mennyekbe repítse az alfelét erőteljesen dobáló, sikítozó lányt.
Mikor a nő magához tért, csókkal mondott köszönetet partnerének, utána felöltözött, azzal kielégülten, vidáman indult el a munkahelyére.
Péntek
Lorena két, alig egy órája ismert fiúval táncolt a B7-ben. A második pohár gin tonic elfogyasztása közben találkozott velük a bárpultnál. A tőle egy fejjel magasabb, barna hajú-barna szemű, fekete színű, fehér mintával ellátott pólóban lévő srácot Máténak, az ugyanilyen magas, szőke, kék szemű, fehér, fekete mintákkal díszített felsőst pedig Daninak hívták. Mindketten 24 évesek, szimpatikusak, kedvesek és rendkívül viccesek voltak. Pár perc beszélgetés alatt, Lorena alaposan megkedvelte őket, így örömmel fogadta el előbb az egyik, később a másik fiatal férfi meghívását egy-egy újabb pohár gin tonicra.
A tánctéren jó kedvűen, rengeteget nevetve buliztak együtt. Pont úgy, mintha már évek óta ismernék egymást. Miután barátja mintájára Máté is megszabadult üres sörösüvegétől, a lány elé lépett, majd pár perc táncot követően, játékosan magához húzta. Összesimulva mozogtak, valamint időnként röviden szót váltottak, aminek következtében minden alkalommal felröhögtek. Dani megunta a kiközösítést, ezért gyengéden a nő derekára helyezte kezeit, aztán lassú tempóban, hátulról hozzásimult. Lorena először meglepődött, de azután máris örömmel táncolt hármasban a két fiúval, akik sűrűn a fülébe súgva, továbbra is szórakoztatták. Kis idő múlva Dani szembe fordította magával a lányt, így Máté került közvetlen közel a hátához meg a fenekéhez.
Lorena hol külön állva, hol csak valamelyikükkel párban, hol ismét kettejük közé préselődve folytatta a bulizást. Hajnali három óra környékén alaposan leült a party hangulat, ebből adódóan úgy döntöttek, hogy sétálva és hangzavarmentesen beszélgetve, elkísérik egy darabig a nőt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.56 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 JakeAmazing 2019. 03. 1. péntek 19:14
Zsuzsika!

Azt mondtad elkattintasz erről a sorozatról.
#13 zsuzsika 2019. 03. 1. péntek 17:54
Kinyitom a csapot és....
#12 JakeAmazing 2019. 01. 13. vasárnap 18:10
Bocs, véletlenül elírtam.

Ez nem romantikus lányregény!
#11 Andreas6 2019. 01. 11. péntek 13:51
Ne is haragudj, de mi abban a romantika, ha egy lány szinte sportot csinál a dugásból?
#10 JakeAmazing 2019. 01. 11. péntek 12:53
Andreas!

Ez romantikus lányregény.
#9 Andreas6 2019. 01. 10. csütörtök 18:13
Egyetértek, JakeAmazing! Nincsenek benne egyáltalán érzelmek, tehát az is lehetne a címe: Lorena, mindenki igyenkurvája.
#8 JakeAmazing 2019. 01. 8. kedd 23:47
Bizse!

Megértem, de ez a történet nem az érzelmekről szól.
#7 sunyilo 2019. 01. 8. kedd 21:38
A Szabó család volt ilyen régen...
#6 Bizse42 2019. 01. 8. kedd 21:35
Gondolom, aki régebről ismer tudja rólam, hogy mindig őszinte vagyok az érzéseim megírásában. Most is ezt fogom tenni: NEM HATOTT RÁM SEMMI Érzelem! Olvastam, mindent értettem, de SEMMI

/Korábbi részek nagyon jók voltak de ez.....pocsék, nem izgatott fel semmi!!/
#5 deajk2008 2019. 01. 8. kedd 16:26
A gruppi mindig jó... 8p
#4 cscsu50 2019. 01. 8. kedd 08:43
unalmas.
#3 A57L 2019. 01. 8. kedd 03:51
Lassan olyan mint a szomszédok.
#2 veteran 2019. 01. 8. kedd 03:42
Már nagyon unalmas.
#1 Törté-Net 2019. 01. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?