A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 11. rész

Szabi a hálószobájában ült az ágyának szélén, Lorena pedig a lábai között térdelve bólogatott a farkán. Párszor kivette a szájából, és végignyalta az egész szerszámot, de aztán hamar visszaengedte ajkai közé. Egyre gyorsuló ütemben addig kényeztette, amíg a srác váratlanul meg nem szólalt.
– Vedd be az egészet! – hangzott az utasítás, de Lorena csak értetlenkedő szemekkel nézett fel rá – Kapd be teljesen a farkamat!
A lány kinyitotta száját, majd mélyebben kapta be a péniszt. Jobb kezével a tövét fogta, ajkaival pedig fel-le csúszkált rajta, de egy bizonyos ponton túl már nem merte engedni.
– Várj, segítek! – mondta egy idő után Szabi, és megmutatta hogyan is gondolja. A lány tarkójára helyezte a tenyerét, aztán finoman lefele kezdte nyomni a fejét. A kritikus pont előtt megállt egy pillanatra, de utána folytatta tovább, és Szabi vaskos, eres hímvesszője utat tört magának a nő torkában. Loreának könnybe lábadtak a szemei, ahogy a kemény fasz a torkában lüktetett. Lorena nem bírta sokáig, mert hevesen fuldokolni kezdett. Feljött levegőért, és vagy fél percen keresztül csak köhögött, miközben Szabi türelmesen várt. Elsőre kellemetlennek, de egyben izgatónak is találta az élményt, ezért nem volt ellenére, amikor szeretője ismét a tarkójára helyezte a kezét.
Mikor a srác a lány ajkait másodszor húzta rá tövig a farkára, akkor a lány megpróbálta több ideig lent tartani a péniszt. Szemeit újra elöntötték a könnyei, egyik kezével a hímvessző alá nyúlt, és érezte ahogy ujjait, illetve a golyókat elárasztja a szájából kifolyó nyál. Másik tenyerével megszorította partnere combját, aki elengedte a tarkóját, így a nő megint feljöhetett levegőért.
Lorena továbbra is csak köhécselt, és látta ahogy nyála még mindig a férfi farkára csurog.
– Próbáld meg az orrodon venni a levegőt! – hangzott az utasítás.
A harmadik próbálkozásnál összeszorított szemekkel tűrte, ahogy a kemény, lüktető fasz ismét a torkába hatol. Az orrán keresztül vette a levegőt, de így is hamar fuldokolni és öklendezni kezdett, így két kezével megszorította Szabi combjait, aki elvette tenyerét a tarkójáról.
– Na milyen volt az első mély torok? – kérdezte vigyorogva Szabi.
– Elég durva – mondta lihegve Lorena, aki a helyzetet és az érzést valóban megalázónak, kissé perverznek, de ugyanakkor erősen izgatónak is találta.
– Gyakorlat teszi a mestert – mondta mosolyogva, a kőkeményen álló szerszámát húzogatva Szabi – De legalább jó dögösen nézel így ki – bókolt az arcára mutatva.
Lorena az ágy túlsó szélére mászott, és megvizsgálta magát a falon lévő tükörben. Meglepődve pillantotta meg, hogy a reggeli készülődés közben felvitt, kevés fekete szempillaspirál, teljesen végigfolyt az arcán.
Szabi gyorsan levetkőzött, aztán a lányról is leszedte a ruhadarabokat. Hátára fektette, széttárta a combjait, és párszor végignyalta a szopástól már igencsak benedvesedett szeméremajkakat, Egy kis nyálat folyatott a puncira, majd hevesen lefetyelni kezdte. Belenyalt a forró hüvelybe, és hosszú másodpercekig mozgatta benne a nyelvét, amitől Lorena nyögdécselve, a fiú fejére helyezve a kezeit vonaglott a franciaágyon.
Nyálat folyatott a csiklóra is, majd nyelvével eldolgozta azt. Egy darabig szaporán ingerelte a csiklót, utána ismét egy kevés nyálat engedett a vaginára. Előkerített egy óvszert, kibontotta, a farkára görgette, végül behatolt a lány lucskos kéjbarlangjába.
Szabi gyors csípőmozdulatokkal járatta ki-be farkát a szűk punciban, közben közelről Lorena arcát nézte, szemeit fürkészte, és párszor vadul lesmárolta. A nő látta a szemeiben, hogy partnere ezen a kedd délutánon iszonyatosan be van gerjedve rá. A fiú váratlanul áttért a nyakára, amibe rövid csókolgatás után belemélyesztette fogait. Lorena összeszorított szemekkel élvezte a kemény lökéseket, illetve a lüktető nyakán történő, erős szívást. Nem gondolta volna, hogy ekkora hatást tud rá gyakorolni egy kis mély torokkal, és az annak köszönhetően lefolyt sminkkel...
Szabi még egy ideig szemből dugta a lányt, aztán kiszállt belőle, és négykézlábra állította az ágyán. Mögé térdelt, majd hátulról nyomta a puncijába a farkát. Megragadva a csípőjét hevesen kefélni kezdte. Lorena egyre hangosabban nyögött, miközben a srác pénisze egyre mélyebbre hatolt belé. Szabi párszor rácsapott a nő seggére, később viszont már úgy fenekelte, ahogy Lorena azt a legjobban szerette: egyik kezével megmarkolta a haját, hátrahúzta, a másik tenyerével pedig időnként nagyokat ütött a hátsójára.
Kivette szerszámát a lányból, lehajolt, és többször végignyalta a vaginát, miközben kezeivel hol markolászta, hol csapkodta a nő seggét. Egy idő után a csiklótól elindított nyelvét nem állította meg a punci aljánál, hanem továbbvitte egészen a fenékig. Ezt még megismételte párszor, aztán már csak kizárólag a lány segglyukát izgatta. Lorena hangosakat sóhajtozott, ahogy Szabi a fenekét ingerelte a nyelvével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2017. 07. 15. szombat 03:54
Szerintem kemény írás.
#4 cscsu50 2017. 06. 21. szerda 21:20
mínusz pontot adnék
#3 JakeAmazing 2017. 06. 21. szerda 19:55
"Soh" nem lesz vége. Minden alkalommal idejössz majd megkérdezni?
#2 listike 2017. 06. 21. szerda 06:53
Ennek a baromságnak már soh nem lesz vége?
#1 Törté-Net 2017. 06. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?