Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 44. rész

Szavazás átlaga: 6.71 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2020. január 23.
Hossz: 21 821 karakter
Elolvasva: 387 alkalommal
Csütörtök
A három barátnő a magyar tengerben való fürdőzést követően, a késő délutáni napsütésben tombolt Lorena kedvenc együttesére Zamárdiban, a Balaton Soundon. A lány tavaly még nem gondolta volna, hogy egy évvel később eljut erre a fesztiválra. Fehérborfröccsel és cigivel a kezükben meghallgatták a többi hiphop együttest, igaz Timi nem az összeset, mert kis időre félrevonult valami frissen megismert srác sátrába.
A szőke csaj a soron következő magyar formáció rockos-reggae-s előadását sem bulizta végig, mivel lelépett egy másik fiúval, annak közeli nyaralójába. Mikor visszatért viccelődött vele, hogy „a szex után megéhezik az ember”, így enni akart, a másik két lány pedig szintén kedvet kapott egy sajtos-tejfölös lángoshoz.
Az este nyolc óra után kezdődő, amerikai rapkoncertre gyümölcsös iszogatva szórakoztak. Timi közben megint eltűnt, hogy valamelyik külföldi pasival dugjon az egyik mellett. A fellépés végére előkerült. Társai sejtették hol volt és mit csinált, de amikor nevetve elárulta, akkor Lorenát elfogta a féltékenység, ugyanis barátnőjét pár óra leforgása alatt három férfi is a magáévá tette, míg vele még semmi izgalmas nem történt.
Tíz órakor érkezett az utolsó nagyszínpados fellépő, aki hatalmas partyt csinált. Ezt követően a három nő a Burn Arenába igyekezett, ahol nyugodtabb elektronikus zenék szóltak. Lorena délutántól számítva, a sokadik citromos kortyolgatva akadt össze egy rövidre vágott szőkésbarna hajú, zöldszemű, fekete, fehér mintával díszített pólót viselő, Riki becenevű sráccal. A lassabb ütemekre táncoltak, közben időnként pár rövidebb nyelves csókot váltottak egymással.
Mivel még elég idejük volt a két svéd származású sztár DJ érkezéséig, így kimentek, aztán egy bokor mögé bújtak. A férfi guggoló pozícióba nyomta partnerét, majd előhalászta szerszámát. Szájába adta, azzal lehajtott fejjel nézte, ahogy ajkait előre-hátra mozgatva kényezteti. A lány közepes tempóban szopta, mialatt gyengéden verte a dákót. Kivette, a tövétől haladva végigcsókolta – és nyalta, végül a fiú szemeibe nézve nyelvezte a dákót. Rikki rövidesen megragadta tarkóját, azután a farkára húzta száját.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.71 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2020. január 24. 06:01
#6
Tűrhetőbb !
1
sunyilo
2020. január 23. 20:41
#5
Használt a sok kritika, ez megint a jobbak közül való...
1
Andreas6
2020. január 23. 07:55
#3
Ez a folytatás már tetszett valamennyire. Éppen ideje volt, hogy emeld a minőséget!
1
a
A57L
2020. január 23. 04:11
#2
Ezt a részt nagyon jól megírtad.
1
T
Törté-Net
2020. január 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1