A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 17. rész

Csütörtök
Lorena a műszak vége után, előre megbeszélten, a munkahelyéhez legközelebb lévő buszmegállóban találkozott Sanyival. Együtt indultak a lányhoz a leghamarabb érkező járattal.
Hazaérve ettek valamit, majd ittak egy üdítőt, ami után Lorena zuhanyzáshoz készülődött.
– Elmegyek zuhanyozni – mondta törölközőjét a vállára dobva – Addig készülj fel! – utasította a már otthon megfürdött partnerét mosolyogva, és egy csókot nyomott a szájára.
A lány gyorsan letusolt, aztán mindenhol szárazra törölte a testét, kivéve a combjai között. A közelgő szex gondolatától keletkező, vízcseppekkel keveredett kéjnedveket, szándékosan nem itatta fel.
Teljesen meztelenül lépett ki a fürdőszobából. Nővére nem tartózkodott otthon, szülei pedig ilyenkor már nem szoktak feljönni, ezért nyugodt léptekkel tartott a hálószobája felé. Óvatosan belépett a nyitott ajtón, és megpillantotta ahogy az ágyában fekvő, szintén meztelen srác, gyengéden fel-le húzogatja markát az ágaskodó péniszén. Úgy tűnt Sanyi könnyen feltalálta magát, mert a tévében éppen a pornócsatorna ment.
Lorena közelebb ment az ágyához, majd lassan, négykézlábra ereszkedve mászott a férfi lábai közé. Megragadta a hímvesszőt, óvatosan húzogatta, aztán nyelve hegyével a makkot nyalogatta, miközben kezével szüntelenül verte tovább. Előrébb hajolt, és a srác alhasát kezdte el csókolgatni, fogaival ingerelni. Visszatért a dákóhoz, ismét hozzáérintette a nyelvét, körbenyalogatta, utána pedig az ajkai közé vette. Szopogatta a makkot, később gyengéden, mélyebben a szájába engedte. Aprókat bólogatott rajta és enyhén szívogatta, melynek hatására Sanyi hangosan sóhajtozni kezdett.
A fiú hamar leállította a lányt, majd az éjjeliszekrényhez nyúlt, amiről levett egy darab óvszert, amit már jó előre kibontott. A nő megszakította a kézimunkát, mivel partnere a tenyerébe adta a gumit. Lorena gondosan a merev dákóra tette a Sanyi által hozott kondomot.
A lány lovaglóülésben a makk fölé helyezkedett, aztán a pénisz tövét megragadva, a puncijába irányította a rudat. Lassan belecsúszott, utána előre-hátra mozgatta csípőjét. Sanyi a combjait simogatta, de Lorena megragadta a kezeit, és a saját melleire rakta őket. A férfi gyengéden fogdosta a kebleket, de a csukott szemekkel kéjesen sóhajtozó nőnek, egy idő után ez már nem volt elég. Tenyereit a srác kézfejeire tette, aztán erősen rányomta őket a mellekre, amelyeket együtt lassan, de határozottan gyúrni kezdtek. Lorena fel-le ugrált a szerszámon, és egyre hangosabban lihegett.
Kis idő múlva leszállt Sanyiról, majd újra négykézlábra ereszkedett.
– Dugj meg hátulról! – mondta válla fölött a fiúra nézve. Sanyi a hüvelybe tolta a farkát, amit lassan tövig nyomott. Megfogva a nő csípőjét, lágyan kefélte a nedves vaginát. A lány feltérdelt, teljesen hátrahúzódott, és a férfi vállára hajtotta a fejét. Közösen dörzsölték finoman a forró, megduzzadt csiklót, melynek hatására Lorena egy ideig lehunyt szemekkel sóhajtozott, aztán a fiú füléhez fordította az arcát.
– Dugj meg keményebben! – sóhajtotta, utána ismét kutyapózba helyezkedett. Sanyi tovább folytatta a kéjes lökéseket, amelyek még mindig nem voltak elég erőteljesek, ezért a lány párszor keményen hozzálökte a fenekét partnere lágyékához, miközben nyögve ránézett. Sanyi felvette a ritmust, és a korábbinál sokkal nagyobbakat rántott a lányon.
– Ezaz! Kúrjál így! – lihegte a nő. Egyre hangosabban csattogott Lorena feneke, a férfi hozzávágódó alfelétől – Üss meg! – kérte a srácot.
– Mi? – értetlenkedett Sanyi.
– Üsd meg a fenekem! Fenekelj el! – kérlelte nyögve. Sanyi jobb tenyerét elvette a nő csípőjéről, és ráütött egyet a formás hátsóra.
– Erősebben! – hangzott az újabb utasítás, majd Lorena rácsapott párat a saját seggére, hogy megmutassa a partnerének, hogy miként szereti. A fiú ezek után közepes erősségű vágásokkal büntette a lány fenekét, de később a további biztatások hatására, egészen nagyokat sózott rá.
– Húzd a hajam! – nyögte Lorena. Sanyi bal kézzel megragadta a haját, és hátrahúzta a fejét. Jobb tenyerét a nő csípőjén tartotta, hogy időnként ráüssön az enyhén kipirult hátsóra. A lány csukott szemekkel, eltátott szájjal zihált, miközben szaporán kefélte hátulról a srác, akit párszor újabb ütésekre buzdított. Sanyi elengedte a haját, és előrenyúlva az állát ragadta meg, amikor hangosakat sóhajtva, a csúcs felé közelített. Fél perc múlva a férfi felnyögött, mire Lorena előbb a hasára, utána pedig a hátára feküdt.
– Élvezz a mellemre! – szólította fel a srácot, és fogdosni kezdte a melleit. Sanyi lekapta a farkáról az óvszert, két térdével közrefogta a nő csípőjét, a keblekre irányította megduzzadt makkját, aztán néhány rántás után, pár nagy lövéssel beterítette partnere melleit, illetve bimbóit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 01. 10. szerda 04:51
Ebben a részben kellemesen csalódtam.
#6 listike 2017. 12. 1. péntek 07:52
Ennél unalmasabb sorozatot még nem láttam.
#5 sunyilo 2017. 11. 30. csütörtök 18:57
Mit vártok tőle, malmozzanak? Ez a kefélésről szól. Egyfolytában...
#4 vakon54 2017. 11. 29. szerda 12:30
Netörödjél az olvasókkal írjáltovább nyugottan.
#3 cscsu50 2017. 11. 29. szerda 08:07
egyetértek Andreas6 -al
#2 Andreas6 2017. 11. 29. szerda 06:05
Unalmas már nagyon ez a sorozat.
#1 Törté-Net 2017. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?