A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 1. rész

Kellemes őszi éjszaka volt. Az albérlet nyitott ablakán át beszűrődött a belváros morajlása, miközben Lorena szájában éppen egy kemény fasz lüktetett.
Egy hetet sem bírt ki bulizás nélkül. Pár nappal a legutóbbi alkalom után Ő vetette föl az ötletet, hogy menjenek valahova a hétvégén. Nem néztek ki maguknak új helyet, inkább lementek az egyik olyanba, ahova közös éjszakázásaik kezdetén jártak, így újra a Nyugati-tér közelébe kerültek.
A klub mindig is híres volt az ott szórakozó külföldiekről, és Lorenát érdekelték a más országból származó férfiak is, de egészen addig eggyel sem sikerült összegabalyodnia. Az italpultnál megismerkedett egy középmagas, szőkésbarna sráccal, akit Tillnek hívtak. Till Németországból érkezett, és Magyarországon tanult. Lorena könnyedén szót értett vele, mivel sok éven keresztül tanult angolul, és a fiú is egész jól beszélte a nyelvet. Párbeszédük során kiderült, hogy Till nem messze lakik a szórakozóhelytől...
Vivi és Timi, akik már megfordultak pár határon túli pasi ágyában, megállás nélkül unszolták a lányt, hogy ne hagyja ki a lehetőséget, menjen fel hozzá, próbálja ki milyen egy külföldivel. Lorenát nem kellett sokáig biztatni, mert túlságosan felizgatta Őt a helyzet, és alig várta, hogy a srác lakásán kössön ki.
Miközben a fiú két lába között térdelt meztelenül az ágyon, újra eszébe jutott, hogy ezen a környéken egyszer fölment egy másik sráchoz is, de az Ő albérlete messzebb esett a Nyugati-tértől. Till hangosan sóhajtozott, ahogy Lorena élvezettel, nyögdécselve szopta a farkát. A lány hol végignyalta a szerszámot, a golyóktól kezdve egészen a makkig, hol szájába vette, és lassan bólogatott rajta. Till egy idő után leállította Lorenát, a kis ágyban maga mellé fektette, és oldalra dőlve csókolta. Kezeivel a melleit simogatta, aztán egyik tenyere útnak indult lefele a nő hasán keresztül, egyenesen a két lába közé. Ujjaival a lány vagináját masszírozta, közben nyelvével a kebleire tért át.
A srác feldugta a mutatóujját Lorena hüvelyébe, és finoman ujjazni kezdte. Később két ujjal dugta a lány szűk, nedves punciját, egyre jobban fokozva a tempót. Ezalatt Lorena lágyan verte partnere farkát, és végig smároltak. Till kihúzta ujjait a forró lyukból, és óvszer után nyúlt. Lorena ezen meglepődött, mert azt gondolta, hogy a fiú el fogja juttatni Őt a csúcsra.
Till felhelyezte a gumit és a nő lábai közé feküdt. Behatolt a nyílásba. Eleinte gyengéden mozgott, de pár másodperc múlva sokkal hevesebb tempóban folytatta a kefélést. Lorena lábait összekulcsolta a férfi derekán, kezeit a hátára szorította. A srác szemeit összezárva, hangosan élvezkedett, Lorena időnként aprókat nyögdécselt. Megállapította, hogy a fiú inkább csak a saját gyönyörére koncentrál.
Till hamar kivette péniszét a lányból, és a hátára feküdt, mivel pózt akart váltani. Lorena egyből vette a lapot, és a fiú fölé helyezkedett, majd belecsusszant a hímvesszőbe, és kéjes lovaglásba kezdett. Örömmel töltötte el, hogy végre neki tetsző iramot diktálhat. Először lassan fel-le mozgott a rúdon, közben a srác a combjait, aztán felnyúlva a melleit simogatta. Lorena később gyorsabb ütemre váltott. Till kezei újra a combokra kerültek, ezért a lány gyúrta, fogdosta a saját kebleit. Lorena egyik tenyerével továbbra is a melleit markolászta, a másikkal lábai közé nyúlt, és csiklóját dörzsölte. Lorena élvezete egyre jobban fokozódott. Nem fogta vissza magát: fejét hátrahajtva hangosakat nyögdécselt, nem törődve azzal, hogy a kéj hangjai a mellette lévő ablakon át, kiáramlanak az éjszakába.
Lorena szüntelenül ugrált a rúdon, és izgatta nedves csiklóját, de egy idő után Till teste megfeszült, arca eltorzult, majd egy nagyot nyögve elélvezett. Lorena előredőlt, s oldalra fordulva, percekig pihent a fiú karjaiban. A Tillel való együttlét nem volt hatalmas élmény számára, de örült, hogy kipróbálhatta a szexet egy külföldi fiúval is.
Kalandját másnap vegyes érzelmekkel mesélte el barátnőinek, aztán ugyanígy számolt be róla a blogján.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2016. 09. 7. szerda 10:02
elment 7p adtam folytasd!!
#9 cscsu50 2016. 09. 7. szerda 08:42
gyenge
#8 veteran 2016. 09. 2. péntek 07:31
Közepes.
#7 vakon53 2016. 09. 1. csütörtök 13:51
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább 10 pont.
#6 sunyilo 2016. 09. 1. csütörtök 10:02
Egyszerű.
#5 A57L 2016. 09. 1. csütörtök 06:51
Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#4 zsuzsika 2016. 09. 1. csütörtök 06:51
Unalmas.
#3 listike 2016. 09. 1. csütörtök 06:23
Felesleges erőlködés.
#2 Andreas6 2016. 09. 1. csütörtök 05:44
Kicsit unalmas.
#1 Törté-Net 2016. 09. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?