A+ A-

Szingli pörgés 2. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Ahogy gyarapodott a látogatók száma, úgy növekedett Lorena önbizalma is. Az ismertető részben elárulta, hogy szexuális tapasztalatairól fog részletesen beszámolni. Második bejegyzését személyesebb hangvételűre írta: mesélt magáról, arról, hogy milyen volt régebben, illetve hogy melyek az új céljai. Szabadidejében a blogját fejlesztette, dekorálta. Élvezte, hogy nem csak magát élheti ki ilyen izgalmas módon, hanem a kreativitását, és a művészi hajlamait is. Egyelőre nem akart beszélni az oldalról barátnőinek. Nem érezte fontosnak, és amúgy is minden élményüket elmesélték egymásnak.
Érettségi után nem tanult tovább, egy lakhelyéhez közeli ruhaboltban helyezkedett el eladóként. A pszichológia mindig is érdekelte, de az utóbbi időben érthetően az egyik területe, a szexuálpszichológia kezdte el jobban foglalkoztatni, így tervbe vette az egyetemet is. Tudta, hogy a sok tapasztalattól válik igazán hitelessé, tehát úgy gondolta csapongásával összeköti a kellemeset a hasznossal. Elhatározta, hogy posztjait egyszerre fogja tekinteni önbizalom növelőnek, alkotó munkának, és egyben anyaggyűjtésnek, amely majd jól fog jönni eljövendő szakdolgozatához. Mindezek mellett természetesen tudta, hogy naplóbejegyzéseknek is megfelelnek, így bármikor előveheti őket, akár évtizedekkel később is felelevenítheti egykori élményeit.
Barátnői is büszkék voltak elért sikerére. Többször is megjegyezték, ha Ők nincsenek, akkor lehet soha nem tudja meg mi is az a hüvelyi orgazmus. Továbbra is bátorították, hétvégi programajánlatokkal bombázták, és rendszeresen tanítgatták.
– Nem baj, ha még nem vagy annyira laza. Ez majd alakul. Egyelőre elég, ha titokzatos vagy – mondta Vivi, miközben péntek este sétáltak az egyik szórakozóhely felé. Timi ez idő alatt a telefonjával volt elfoglalva.
– Azt hangos zene mellett nem nehéz összehozni. De ez biztos bejön a pasiknak?
– Persze. Gondolj bele! Neked is bejön, ha ilyen egy pasi, nem? Na, ugyanez van fordítva.
Utólag már bánták, hogy túl korán érkeztek, mivel a buli nagyon lassan akart beindulni. A zenék sem voltak az igaziak, alkoholt meg csak mértékkel fogyasztottak. Valamikor éjfélt követően Vivinek sikerült összegabalyodnia és eltűnnie valakivel, Timi meg már vagy fél órája a WC-re indult. Lorena egy idő után megunta a táncolgatást, így a szórakozók felé fordulva az italpulthoz ült, és várta, hogy felbukkanjon valamelyik barátnője, vagy valaki egészen más...
Viszonylag hamar megkörnyékezte egy szőkésbarna hajú, kékeszöld szemű, 24 év körüli srác. Istvánnak hívták és egyetemre járt. Megkérdezte a lánytól, hogy meghívhatja-e egy italra. Lorena igennel felelt, majd beszélgetésbe kezdtek. Nem tartotta izgalmas társaságnak, és fáradt is volt az aznapi munkától, ezért inkább hagyta, hogy a fiú meséljen magáról. Legszívesebben lelépett volna, ugyanakkor a vágy is hajtotta. Nem szándékozott úgy hazamenni, hogy az éjjel semmi szex nem történt. És különben is, mit írna a blogjára?
Mivel egész este nem nyűgözte le a felhozatal, ezért kénytelen volt beérni a számára középszerűnek tartott sráccal. Kiitta poharának maradék tartalmát, aztán felállt, közel hajolt Istvánhoz, és szólt, hogy ki kell mennie a mosdóba. Rövid szünet után megkérdezte nincs-e kedve elkísérni. Lorena nem várta meg a választ, helyette lassan elindult. Biztos volt benne, hogy a fiú mindenképpen utána fog menni. A női WC elé érve István megtorpant. Lorena miközben az ajtót nyitotta hátranézett, majd mosolyogva, mélyen a szemébe nézve csak annyit mondott: „Nem jössz?”.
Feltűnés nélkül bejutottak a fülkébe. Lorena tudta, hogy az itteni mellékhelyiségben kulturáltan tud kavarni. Bent azonnal egymás szájára tapadtak, István kezei meg a lány derekára, majd a csípőjére, végül a fenekére csúsztak. Percekig markolászta Lorena formás seggét, miközben hevesen smároltak. Később lábával lehajtotta a WC deszkát és a tetejére ült. Lorena sem tétlenkedett, kigombolta saját farmernadrágja gombját, aztán István hirtelen megragadta a világoskék ruhadarab két szélét, és a tulajdonosával együtt magához húzta. Elkezdte lejjebb rángatni az alatta lévő fekete bugyival együtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2016. 06. 24. péntek 17:31
Az első rész jobb volt, de azért folytasd.
#9 sunyilo 2016. 06. 19. vasárnap 13:29
Reális...
#8 vakon53 2016. 06. 17. péntek 12:16
Netörődjél a fikázókkal folytazsd.
#7 veteran 2016. 06. 17. péntek 08:08
Nagyon gyenge.
#6 gyuri0926 2016. 06. 17. péntek 07:24
Kibaltázottan gyenge !
#5 Andreas6 2016. 06. 17. péntek 06:43
Unalmasnak találtam.
#4 listike 2016. 06. 17. péntek 06:40
Jobban tennéd, ha nem folytatnád.
#3 feherfabia 2016. 06. 17. péntek 05:34
Gyenge!
#2 A57L 2016. 06. 17. péntek 04:39
Sajnos nem az igazi.
#1 Törté-Net 2016. 06. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?