A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 28. rész

- Szia! Jössz a központba vásárolni? - írt rá Timi Lorenára.
- Szia! Most nem terveztem új rucit venni - válaszolt vissza.
- Azt én sem
- Akkor mit akarsz venni? :D
- Harisnyát :P Neked se ártana…
- Minek? Van az is…
- És? Fehérneműből sosem elég, úgyhogy gyere! - szólította fel barátnőjét, aki pár perc után hagyta magát rábeszélni a közös shoppingolásra.
***
Az egyik ruhaüzletben állva, a különböző darabok között válogatva, Timi egy fekete, illetve egy testszínű, combfix típusú harisnya megvételére ösztönözte a lányt.
- Hidd el, minden szempontból jobb. Kényelmesebb, dögösebb és a kefélést is nagyban megkönnyíti - mondta, miután Lorena a megvásárlás mellett döntött.
- Remélem is, hogy így van. Néha elég fárasztó a hagyományossal szenvedni.
- Ezt nézd! - szólt Timi, majd a kezében tartott kisebb dobozt a másik nő kezébe dobta - Ilyened még úgysincsen - tette hozzá. Lorena ránézett a csomagra, amin egy halványfekete, kislyukú necc harisnyanadrág képe díszelgett.
- Na ne! Ez már túl…
- Milyen?... Kurvás? - kérdezte komolyan, közelebb hajolva Timi.
- Az - jelentette ki halkan Lorena.
- És? Pont az a jó benne. Ne legyél már álszent! A magassarkú is az, mégis felveszed - győzködte szigorúan barátnőjét a szőke lány - Úgyis mindjárt itt a húsvét. Jól fog menni a szettünkhöz - juttatta partnere eszébe, aki nem sokkal később, a kitartó unszolásnak köszönhetően elhatározta, hogy a harmadik terméket is megveszi magának.
Hétfő
Lorena kora délután, a kedvenc budapesti könyvtárának sötétkék, kényelmes foteljében ülve, egy regényt olvasgatott. A vele szemben lévő széles, világosbarna asztalnál egy fiatal, 25 év körüli, fekete hajú-szemű srác tette ugyanezt. A lány felpillantott a könyvből és észrevette, hogy a fiú rajta, de legfőképp a feljebb csúszott szoknyájának köszönhetően, a jól látható lábain legelteti tekintetét. Az érdeklődő illető amint lebukott, fejét lehajtva az előtte heverő irományra szegezte szemeit. A nő arcán enyhe mosoly szaladt végig. Reggel tudta, hogy jó választás lesz erre a napra az újonnan vásárolt, fekete combfixet felvennie, azt pedig csak remélte, hogy minél előbb, méltóképpen felavathatja. A küldetés érdekében elhatározta, belemegy a játékba…
A balon pihenő jobb combjára helyezte a kezét, majd lassan lejjebb csúsztatta, utána ugyanilyen tempóban visszasimította. Ezt a mozdulatsort ismételgette párszor, aminek természetesen nem maradt el a hatása: a férfi belső kézélét a homlokára téve, láthatóan felgyorsultabb légzéssel, sűrűn megleste a lány végtagjait. Lorena még több figyelmet akart, ezért emelte a tétet.
Jobb lábát a földre rakva, kissé kibújt régi, fekete, hegyesorrú magassarkú cipőjéből, aztán ismét keresztbe vetve a másikon, továbbra is olvasást színlelve, hintáztatni kezdte cipellőjét. Az idegen kipirult arccal, elkerekedett szemekkel szedte zavartan a levegőt. A nő minden gyors odasandítást követően, elmosolyodva bújta a sorokat. Izgatta a helyzet, meg az is, hogy egyszerű műsorával, milyen heves reakciót képes kiváltani az ismeretlen srácból.
Mikor úgy érezte eleget szórakozott, akkor a szemközti, tágas asztalon túli könyvespolchoz sétált. Elidőzve nézegette a címeket, néhánynak még az ismertetőjét is elolvasta. Amint szeme sarkából meglátta a mellé lépő, korábban Őt stírölő férfit, hosszasan nyújtózkodva visszarakta olvasmányát a helyére. Hagyta, hogy a srác alaposan szemügyre vegye derekát, közben egy újabb művet próbált leemelni.
- Bocsi! Segítenél? - fordult mosolyogva a fiú felé - Azt szeretném levenni -mondta a célra mutatva.
- Persze - felelte udvariasan az idegen, és segített a lánynak.
***
Lorena belépett az albérlet ajtaján a sráccal, akit Andrisnak hívtak. A könyvekről való beszélgetést követően, megittak egy kávét és egy gyümölcslevet a könyvtár közvetlen közelében lévő kávézó terasz részén, majd a fiú felhívta magához a lányt.
A környéken lévő, belvárosi lakást közel sem lehetett tágasnak nevezni: a hálószoba, amely leginkább egyetlen ágyat jelentett, a nappaliban volt berendezve, ahol még egy barna színű bőrkanapé, egy magazinokkal, illetve mindenféle papírral teleszórt kisasztal, valamint több szekrény foglalt helyet, ráadásul mindezek mellett még hatalmas rendezetlenség is uralkodott. Lorenát nem zavarta az egyedül élő férfi hanyagsága, ezért a kanapén ülve nyugodtan cseverészett vele.
Egy idő után Andris közelebb hajolt hozzá, a combjára helyezte egyik kezét, aztán gyengéden lesmárolta Őt. Viszonozta a csókot, ami egyre hevesebbé vált. A fiú bal tenyerét a lány lábai közé csúsztatta, azzal bugyin keresztül dörzsölni kezdte a meleg puncit. Kis idő múlva a textilbe nyúlva, a finom, nedvesdő szeméremajkakat vette kezelésbe. Lehúzta partneréről a szoknyát, utána pedig a bugyit is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.92 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2019. 01. 23. szerda 20:03
Egyre unalmasabb...
#9 cscsu50 2019. 01. 23. szerda 03:11
UNALMAS
#8 JakeAmazing 2019. 01. 22. kedd 16:20
Zsuzsika!

10 történettel ezelõtt is ezt ìrtad.
#7 zsuzsika 2019. 01. 22. kedd 16:05
Ezeket már el sem olvasom
#6 JakeAmazing 2019. 01. 22. kedd 09:05
Kivéve az ezt megelõzõt.
#5 Andreas6 2019. 01. 22. kedd 08:52
Ha egyet elolvastál, mindet ismered már.
#4 feherfabia 2019. 01. 22. kedd 07:03
Nem rossz!
#3 A57L 2019. 01. 22. kedd 04:05
Kezd egysíkú lenni.
#2 veteran 2019. 01. 22. kedd 03:38
Már nagyon unalmas.
#1 Törté-Net 2019. 01. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?