A+ A-

Gimnáziumi kalandozások 1. rész - Kis szöszkék

Fiktív, novella egy budapesti gimnázium diákjának elbeszélésében.
"Előtted a küzdés, előtted a pálya..." idézte az igazgató a híres, már-már közhelyessé vált Arany idézetet, de képtelen voltam a beszédre figyelni. Az érettségi bizonyítványok osztójának napján csak ültem a végzősök közt, és az emlékek egyre-másra rohamoztak meg. Nem tudtam elhinni, hogy ennyi volt, hogy a sok évnek, melyeket e gimnázium falai közt töltöttem, most vége. Már csak azért sem, mert ahogyan itt éltem, életformámmá vált. Ez pedig nem akármilyen életforma volt. Az ellenkező nem számára megnyerő természetem miatt mindig körülvettek a csajok, és bevallom férfiasan, ezt nem egyszer ki is használtam. Eleve közvetlenebbül viszonyultak hozzám, én is hozzájuk, és hát az ilyen kapcsolatok gyakran fejlődtek tovább még kellemesebb dolgokká. Így tulajdonképpen mindig volt egy popsi, amire rácsaphattam, vagy egy cickó, amit meggyúrhattam. Gimnazista éveim vége felé szabályszerűen pletykák kezdtek terjengeni rólam, kivel hogyan és mikor csináltam. De nem idegesített, hiszen így volt olyan lány, aki már csak kíváncsiságból is kikezdett velem. Ahogy gondoltam végig, hány pipivel is voltam, egy délután emléke merengett fel két kis szőkével.
Meleg áprilisi péntek volt, pont az az időszak, amikor a csajok kimerészkednek télikabátjukból, előkerülnek a szekrényből a miniszoknyák és a feszes pólók; vitathatatlanul a legszebb időszak. Aznapra már végeztem, nem volt több órám. A kihalt, második emeleti folyosóra fel kellett még mennem, volt egy kérdésem a spanyoltanárhoz. Visszafelé éppen elhaladtam két "csajom" terme előtt - eggyel jártak alám -, amikor halk sóhajokra lettem figyelmes. Egy darabig álltam és hallgatóztam, mi történhet odabenn, de nem bírtam sokáig, benyitottam. A két kis szöszi lány volt, akiknél nimfománabbat talán nem is tudtam volna mondani a gimiből. Még azelőttről ismertem őket, mielőtt nőcsábásszá váltam volna, de mint később kiderült, jól tudtak idomulni új szerepkörömhöz. Nem volt olyan hét, amikor ne sodródtunk volna össze egy kis huncutkodásra, hol egyiküknél, hol másikuknál, hol nálam, hol épp a suliban. Azért hívtam őket kis szöszkéknek, mert - az egyértelmű ténytől eltekintve, hogy szőkék voltak - egyikük sem volt magasabb 160-nál. De jól is állt nekik, mert emellé homokóra alakkal és nem kis mellbőséggel áldotta meg őket az Isten, egyikük sem lehetett 90 alatt. És melegben nem szégyellték kitenni, amijük van, ez pedig aznap sem volt másképp. Vanda a tanári asztalon ült, feje hátraszegve lógott, és láthatóan nagyon élvezte, ami történik. Babakék feszes farmere a padlón hevert, lába széles terpeszben volt, kezével a mellét markolászta a szűk, mélyen kivágott toppon keresztül. Bugyija elöl félre volt húzva, Lilla úgy nyalta az előtte lévő, már igencsak nedves puncit. Rajta még minden ruha fenn volt, de így sem takart sokat. Hogy teljesen barátnője lába közé férjen, rendesen bepucsított, amitől a rövid libbenős szoknya pont engedni látott mindent - a vékony és szintén babakék tangát, amely már sötétebb volt Lilla nedveitől, és egy kicsit be is vágott puncijába, így nagyajkai mindkét oldalon kilátszottak. Elég nagy volt a kísértés, hogy félrehúzzam azt a kis bugyit és tövig vágjam a farkam a kiscsajba, de az ilyet sosem szabad elkapkodni. Mivel szemmel láthatólag nem vették észre, hogy ott vagyok, leültem az ajtó melletti első padra és egy darabig csak csodáltam a látványt, ahogy Vanda formás combjai körülölelik Lilla fejét, amely ki-be jár a lábai közül, eközben a rövid, vékony szoknya minden mozdulattal fellibben és látni engedi a hamvas, nedvességtől csillogó puncit feneke két formás félgömbje közt. Kihámoztam a farkam a nadrágból, hiszen ezt neki is látnia kellett. Örült is a jelenetnek, azonnal ágaskodni kezdett, hogy többet lásson. Elkezdtem simogatni, amíg a lányok egymást kényeztették. Vanda egyre csak nyögött, a másik szöszi pedig rendíthetetlenül nyalta barátnője kelyhét. Egyre szaporábban kapkodta a levegőt, és eközben már a top alá nyúlva masszírozta cickóját, végül két kis sikoly mellett elélvezett, teste ütemesen lüktetett, ösztönösen lökdöste csípőjét előre Lilla felé.
- Miért nem ilyen volt a napközi általánosban? - szólaltam meg először, amióta beléptem a terembe. Mindketten ijedten fordultak felém, de ez csak addig tartott, amíg megállapították, kitől jött a hang.
- Hát te meg mióta leskelődsz itt mi? - kérdezték szinte egyszerre, színlelt haraggal.
- Elég régóta ahhoz, hogy megerősítsem: ti kis leszbi nimfomán csitrik vagytok - nevettem el magam.
- Te hogy mondhatsz ránk ilyet? - szállt le Vanda az asztalról és indult el felém még mindig félrecsúszott bugyival - Ezért megverlek.
- Szeretném azt látni - mondtam provokatívan.
Már mindketten ott álltak tőlem karnyújtásnyira, így hát ki is nyújtottam azt a kart. Bal kezemmel Vanda fenekébe markoltam, magamhoz húztam, és mélyen bedugtam a nyelvem a szájába. Hevesen visszacsókolt, keze pedig közben a farkamra tévedt, ettől csak még keményebb lett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia 2016. 07. 6. szerda 06:21
Nagyon jó!
#16 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 08:53
Drivit, nagyon jó íírás.
#15 listike 2014. 05. 25. vasárnap 06:06
Nagyon jó volt.
#14 A57L 2013. 11. 17. vasárnap 06:38
Elég jó.
#13 sikamika 2013. 06. 7. péntek 22:30
nekem nagyon tetszett. várom a folytatást smile
#12 sztbali 2013. 05. 29. szerda 17:28
Átlagos, de lehetne jobb is.
#11 trencsak 2013. 05. 25. szombat 16:40
Bocsi! Megvan, másik történetre vonatkozik, mégsem törölte senki.
#10 trencsak 2013. 05. 25. szombat 16:34
Kritizáltam a helyesírást(szerintem jogosan), de a hozzászólásomat eltávolították! Miért?
#9 genius33 2013. 05. 25. szombat 05:24
Nem is lett rossz.
#8 rockycellar 2013. 05. 23. csütörtök 18:18
Nem is olyan jó
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 23. csütörtök 11:41
Alig jobb egy átlagosnál.
#6 Bob__ 2013. 05. 23. csütörtök 08:58
Az ilyen történetet, miért nem ingyenesbe küldenek be???
#5 Rinaldo 2013. 05. 23. csütörtök 07:32
Jó kis történet.
#4 hairy_pussy 2013. 05. 23. csütörtök 06:13
tetszik
#3 papi 2013. 05. 23. csütörtök 05:12
Egész jó
#2 gaborthefirst 2013. 05. 23. csütörtök 02:36
Régi önmagamra emlékeztet, bár pont ilyen kalandom nem volt. Sajnos. smile Nagyon tetszik a stílusod Dryvit, élvezetesen írsz, 10 pont. Köszi, üdv!
#1 Törté-Net 2013. 05. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?