A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 9. rész

Lorena Szabi ölében ült a konyhában, és a hűtőben talált ételekből eszegettek, miközben szinte végig ugratva viccelődtek egymással. A lány sokat nevetett, mint minden alkalommal, mikor találkozott a sráccal. Imádta a lazaságát, a humorát, az oltogatós stílusát, de még a bunkóbb beszólásait is.
Kis idő múlva felállt, töltött még egy pohár üdítőt magának, majd megkínálta vele Szabit is. Nem sokkal később a fiú is felegyenesedett, és elhelyezkedett Lorenával szemben. A lány a barna színű étkezőasztalnak dőlve, időnként csipkelődve flörtölt tovább a szeretőjével. Jobb keze a bútoron pihent, másikkal pedig hol a poharát ragadta meg, hol a srác felsőteste különböző pontjait érintette meg játékosan, de azért mégis izgatóan.
Mikor Lorena tenyere már egyre lejjebb járt, akkor Szabi fél kézzel átkarolta a derekát, aztán hirtelen közel húzta magához. Gyorsan egymás szájára tapadtak, és nyelveikkel heves csatát vívtak.
A fiú kezei fel-le jártak a lány hátán, majd végül a fenekén állapodtak meg. Eközben Lorena tenyerei is jó párszor végigszántottak a férfi felső testén. Szabi elkezdte a saját övét kilazítani. Mikor ezt Lorena megérezte, akkor elhúzódott a srác ajkaitól, a lágyéka felé pillantott, utána ismét a srác szemeibe nézett. Hirtelen elé guggolt, és lejjebb húzta a farmert, illetve a boxert. Kezébe vette a szeme előtt ágaskodó szerszámot, húzott rajta párat, aztán a szájába véve gyorsan szopni kezdte. Szabi hangosan sóhajtozott, ahogy a nő heves ütemben előre-hátra mozgatta a fejét a rúdon. Lorena letérdelt, miután kényelmetlenné vált számára a póz, és egyre mélyebben vette ajkai közé a kemény péniszt. Jobb tenyerével és az ujjaival masszírozta a golyókat, hogy még jobban rásegítsen a fiú élvezetére.
Szabi egy másik konyhabútorra pakolta a mellette lévő poharakat, illetve tányérokat, majd hirtelen felrántotta a lányt a karjainál fogva. Az asztalra ültette, lerángatta róla a farmerét, és gyorsan lehúzta a bugyiját is. Szájával a puncijára tapadt, amit vadul nyalni kezdett. Nyelvével gyorsan végigszántotta párszor a vaginát, aztán két ujját a forró lyukba dugta, a csiklót pedig az ajkai közé vette. Addig szívta hevesen a clitoriszt, és addig ujjazta sebesen a kéjbarlangot, amíg a lány hasa hangos nyögdécselések kíséretében, hullámzani nem kezdett. Lorena Szabi fejére szorított kezekkel és combokkal élvezte ki a rezgéseket.
Szabi ezúttal felkészült, mert egy óvszert varázsolt elő a zsebéből. Felhelyezte a gumit, a nő bejáratához illesztette a farkát, majd lassan, de határozottan tövig betolta, amitől a lány mélyen felsóhajtott. Újabb furcsa élmény volt ez a helyzet Lorenának: még soha nem nyalták ki, és még soha nem dugták meg egy étkezőasztalon, főleg nem azon, amelyiken Ő meg a nővére szokott enni. Tudta, hogy ilyen őrült szituációkra is csak Szabi képes rávenni.
A srác megragadta Lorena derekát, és közelebb húzta magához, majd hirtelen heves tempóra váltott. Kezeit a nő vádlijaira helyezte, széjjelebb tárta a lábait, aztán továbbra is gyorsan mozgatta péniszét a hüvelyben.
A fiú egy idő után elengedte partnere lábait, hogy két tenyerével előrenyúlhasson, illetve lejjebb húzhassa a lány fekete felsőjét, és a melltartóját. Mikor Lorena hasára csúsztak a ruhadarabok, akkor Szabi azonnal rátapadt az előbukkanó mellekre, amelyeket erősen gyúrni kezdett. Később föléjük hajolt, közéjük nyomta arcát, és vadul végignyalta őket. Visszafogta az iramot, majd lassabb, mélyebb lökésekkel kínozta a szüntelenül nyögdécselő nő kéjbarlangját, miközben a térdhajlatánál tartotta a levegőben lévő végtagjait.
Lorena az ajkába harapva élvezkedett az asztalon, de Szabi ismét elengedte a lábait, váratlanul a bordáira szorította a tenyereit, aztán újból őrült tempóra váltott, amitől Lorena hangosan felsikoltott. A srác farka hihetetlenül sebesen mozgott a lány hüvelyében, az asztal pedig mozgott a kefélő pár alatt. Szabiról egyre jobban folyt a víz, szemeit összeszorítva hangosan zihált, majd kirántotta péniszét a vaginából, lekapta az óvszert, és párat rántva rajta a lány hasára lövellt.
Mindketten kifújták magukat, utána Lorena leszállt az étkezőasztal tetejéről, zsebkendőt vett elő farmere zsebéből, és letisztogatta a hasát, miközben szemével leellenőrizte, hogy nem került-e ondó a bútorra.
-----------------------------------------
Lorena péntek este a sokadik pohár vörösbor után, egy akkor megismert pasival táncolt a Symbolban. Ő volt a második srác aznap éjjel, akivel flörtölni kezdett. Az elsőt szintén a tánctéren szúrta ki magának. A lány emlékezetében felidézte az előző fiúval folytatott, italpultnál történő beszélgetését, miközben az újjal összesimulva mozgott a tömeg közepén:
– „Pasizni akarok, de nem bepasizni – jelentette ki határozottan, boros poharával a kezében Lorena.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.09 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50
2017. 05. 27. szombat 21:28
kár hogy mínusz pont nincs Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2017. 05. 24. szerda 18:53
Ez akkora marhaság, hogy már kezd tetszeni... Válaszolok rá!
#6 veteran
2017. 05. 23. kedd 16:59
Ez már sok. Válaszolok rá!
#5 vakon54
2017. 05. 23. kedd 12:09
JakeAmazing netörődjél a fikázokkal folytazsdtovább. Válaszolok rá!
#4 listike
2017. 05. 23. kedd 05:37
Nem unod még ezt a marhaságot? Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2017. 05. 23. kedd 05:26
Számomra unalmas. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 05. 23. kedd 02:59
Továbbra is jó sorozat. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 05. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!