Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 49. rész

Szavazás átlaga: 5.12 pont (26 szavazat)
Megjelenés: 2020. július 3.
Hossz: 18 657 karakter
Elolvasva: 340 alkalommal
Lorena hete megint izgalmasan indult. Hétfő délután átment Sanyihoz, akinél az ágyban smároltak, majd kényeztetni kezdték egymást. Először a fiú kinyalta a lány punciját, utána az leszopta partnere farkát, később pedig 69-es pózba fordulva folytatták az orálozást. Ezt követően lovagló, , végül misszionárius pozitúrában keféltek. A srác a csaj mellein fejezte be az aktust. Lorena izgatottan, hevesen dobogó szívvel lezuhanyzott, mivel aznapra még Szabihoz is hivatalos volt. A dupla randiról természetesen egyik szeretője sem tudott semmit...
Szabinál szintén csókcsatával indítottak, aztán a férfi megkérte, hogy egy kicsit táncoljon neki a számítógépe hangszóróiból áradó zenére. A nő egy darabig kérette magát, de később az elektronikus zenei dallamokra lassú, erotikus táncot lejtett neki, amelyből egy még izgatóbb sztriptíz kerekedett. A délutáni második szex ugyanabban az ütemben zajlott le, mint az előző, a különbség csupán annyi volt, hogy a számára újdonságnak számító vetkőzésnek, illetve a már ismerős, ledér helyzetnek köszönhetően, sokkal feltüzeltebbnek érezte magát, így az orgazmust is át tudta élni.
A kielégüléstől feldobódva, jobban kitárulkozott a fiú előtt, ezért kérdezősködésére elárulta, hogy négy szexkapcsolata van egyszerre, és csak az egyik pasit engedi magába gumi nélkül.

Szerda éjjel a három barátnő kiszállt a Dokk Beach jakuzzijából, hogy besétáljon a medencéjébe. Jókedvűen fürdőztek, úszkáltak, mígnem Lorena kiszúrta Enzót a vízparton. Odaúszott, s üdvözölte a már várt, fehér-bordó csíkos pólót meg világoskék farmert viselő férfit. Később kiült mellé a medence szélére, hogy a csevegést egybekösse a szárítkozással. Mikor eltűntek a testét borító vízcseppek, akkor felvette ruháit, aztán elfogadott szeretőjétől egy ugyanolyan kék színű , amilyet már ivott az este folyamán. Kis ideig táncoltak, azután a kijárat felé vették az irányt. Beszálltak a sportos kinézetű, bordó Mustangba, melyről a lány pontosan tudta, hogy bérelt, de nem zavarta, sőt lenyűgözte partnere stílusos választása, azzal elindultak a Gellért-hegy irányába.

A Citadelláról megnézték Budapest egy részének éjszakai látképét, közben az olasz férfi hátulról átölelte, nem sokkal később pedig érzékien megcsókolta a nőt, akinek ismét kielégítette elfojtott romantikus vágyait. Ezt követően visszamentek az autóhoz, amellyel egy elhagyatott tisztásig utaztak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.12 pont (26 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. május 11. 15:15
#6
Ez a Lorena egy igazán izgató csaj...
2
sunyilo
2020. július 4. 08:36
#5
Mint egy szappanopera. A rosszabbik fajtából...
0
veteran
2020. július 3. 07:50
#4
Már nagyon unalmas.
0
Andreas6
2020. július 3. 06:49
#3
Engem egyre jobban untat.
1
a
A57L
2020. július 3. 04:32
#2
Jó hosszú teleregény,de összességében nem rossz.
1
T
Törté-Net
2020. július 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1