A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 6. rész

Lorena a melleit simogatva hangosakat sóhajtozott, miközben a széttárt lábai között, Sanyi nyalta a punciját. A srác hason fekve, a lány combjaiba kapaszkodva kényeztette a partnerét. Lorena hálószobájában voltak, ahol a háttérben a számítógép hangszóróiból halk zene szűrődött ki. A lány hangosakat sóhajtozott, majd egyre közelebb került az orgazmushoz, mikor Sanyi nyelvével rátért a csiklójára, és szüntelenül ingerelte. A fiú jobbra-balra mozgatta fejét, aztán szájába vette a nő csiklóját, amit megállás nélkül szívni kezdett. Lorena még szaporábban vette a levegőt, utána néhány másodperc múlva erősebben szorította meg a melleit, és hangosan felnyögve elélvezett.
Mindketten feltérdeltek. Lorena tenyereit Sanyi mellkasára helyezte, és finoman hátrébb tolta a srácot. A fiú a háta mögött, a kinyújtott kezein támaszkodott, mikor a lány a lábai közé hajtotta a fejét, hogy a szájába vegye péniszét. Lorena párszor végignyalta a hímvesszőt, majd ismét a szájába véve bólogatni kezdett rajta. Lassan, szenvedélyesen, halkan cuppogva kényeztette partnere szerszámát, amire Sanyi mély sóhajokkal válaszolt. Lorena kivette ajka közül a srác farkát, újra végignyalta, aztán nyelvével sokáig elidőzött a golyóknál és a pénisz tövénél. Ezt a részt különösen szerette ingerelni. Tetszett neki, ahogy a fiút kirázza a hideg, és enyhén remegni kezd az érzéstől. A nő ezután újból a forró szájüregébe vette a faszt, és tovább folytatta a szopást.
Sanyi előrehajolt és óvszer után nyúlt. Lorena leszállva az ágyról a partnere mögé került, hogy csókolja, fogaival izgassa nyakát, amíg az felhelyezi a gumit. Néhány másodpercnyi finom nyakszívogatást követően, mikor Sanyi már teljesen a farkára görgette a kondomot, a lány óvatosan az ágyra döntötte a srácot. Lorena bal lábát lassan átvetette a fiún, majd még lassabban beleült Sanyi keményen ágaskodó péniszébe. Mikor tövig a hüvelyébe vezette a hímvesszőt, akkor megállt, szemeit lehunyva halkan sóhajtott egyet, aztán lehajolt, hogy szájon csókolja partnerét.
Lorena kezeit Sanyi mellkasára helyezte, és fel-le mozogni kezdett. Nem sietett, csak érzékien lovagolt. Lorena hálószobáját betöltötték a mély sóhajok, a lágy zenével együtt. Sanyi felült, megcsókolta a lányt, miközben markolta a melleit. Ezután kissé hátrébb döntötte a nőt, hogy szájába vehesse, és kényeztethesse a kemény bimbóit. Lorena halk nyögdécseléssel felelt a kebleit ért ingerekre. Nem sokkal később Sanyi előrenyúlt, majd a lány fenekére helyezte a tenyereit. Ismét közel húzta magához, aztán továbbra is erősen szorítva a lányt, megpróbált feltérdelni.
Lorena segítségével sikeresen pózt váltottak, utána nagyon lassan, de kéjesen mozogtak együtt. A nő a srác vállára hajtotta a fejét, a fiú pedig erősen markolászta a lány formás fenekét, mialatt gyengéden megpróbált minél mélyebbre hatolni a vaginában. Mikor tövig a hüvelyben volt, akkor csak aprókat mozdított a csípőjén. Lorenának ennyire érzéki szexben még sosem volt része. Még egy férfival sem csinálta ennyire szorosan összesimulva, és egy fasz lüktetését sem élvezte még ennyire.
Pár másodperc múlva meglett a hatása a puncijában munkálkodó kőkemény szerszámnak. Lorena légzése felgyorsult, becsukta a szemeit, és amennyire csak tudta magához ölelte a fiút. Halkan nyögdécselt, miközben a lábujjaitól kezdődően a feje tetejéig, egész testében remegett. Szűk pinája ütemesen pulzálni kezdett, így még jobban összeszorította a benne lévő hímvesszőt. Sanyi hamar követte partnerét, így szorosan összebújva, hosszan élveztek együtt. Mikor Lorena remegése megszűnt, és Sanyi lihegése is alábbhagyott, akkor a lány a fiúra emelte kábult tekintetét.
– De jó vagy... – lihegte kimerülten, majd egy erőtlen csókot adott neki. Sanyi a lány melleire hajtotta a fejét, Lorena pedig ismét átölte a srácot.
------------------------------------------------------------
Közeledett az október végi hosszú hétvége. Lorena még időben elintézte, hogy mind a három nap szabad lehessen. Barátnőivel úgy tervezték, a péntek estét pihenéssel töltik, de szombaton és vasárnap mindenképpen bulizni mennek. Tudták, hogy hétvégén leginkább beöltözős partyk lesznek szerte a városban. A lányok sem akarták kihagyni a lehetőséget, így elhatározták, hogy Ők is jelmezben jelennek meg egyik nap, az egyik szórakozóhelyen. Hosszas ötletelés után végül egy egyszerűbb, de egyforma szett mellett döntöttek. Vivinek már volt otthon egy ilyen szerelése, de Lorenáéknak még be kellett szerezniük egyet-egyet, így péntek délután újra vásárolni indultak.
A két lány hamar megtalálta és kosárba rakta a jelmezt alkotó kiegészítőket. Ezután Lorena ismét felsőket, valamint blúzokat szeretett volna nézni magának, de Timi addig könyörgött neki, amíg fel nem próbált és meg nem vásárolt egy fekete, combközépig érő, egyrészes miniruhát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 02. 21. kedd 05:07
Közepes lett.
#7 cscsu50 2017. 01. 19. csütörtök 22:20
sok hűhó semmiért
#6 sunyilo 2017. 01. 17. kedd 19:56
Elmegy.
#5 veteran 2017. 01. 17. kedd 17:42
Kárvolt az időért.
#4 vakon54 2017. 01. 17. kedd 12:27
JakeAmazing Jooó folytazsd.
#3 listike 2017. 01. 17. kedd 07:41
Kezdtem örülni, hogy abba hagytad.
#2 feherfabia 2017. 01. 17. kedd 06:29
Egész jó!
#1 Törté-Net 2017. 01. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?