Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Feleségem kalandja a masszőrrel 2. részcímű történet fő kategóriája gruppen a családi helyett és a buli címke felesleges.
Tisztelt Törté-Net! A Szex a búzamezőncímű történetnél a dp/szendvics és a szabadban-természetben címke hiányzik; valamint a fő kategória gruppen a hetero helyett.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Az én sztorim 10. részcímű történetnél az anál, dp/szendvics, buli, swinger és a tánc/sztriptíz címke felesleges. A fő kategória pedig gruppen a s/m helyett. Ugyanakkor a korábbi részeknél hiányzik a tini címke.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Karácsonyi cuckold 3. részcímű történet fő kategiórája maszturbáció a hetero helyett. Álmoska 5-nek oedig igaz van a dp/szendvics tényleg felesleges a szintén ma felkerült Az én sztorim 8. rész című történetnél; ugyanakkor a biszex címke hiányzik.
A ma megjelent Az én sztorim 8.- rész történetnél a dp/szendvics FELESLEGES, mert ilyen esemény a történetben nem volt olvasható! Kérem vegyék le azt mert, félrevezető tájékoztatás.
Tisztelt Törté-Net! A Különös séta című történetnél a dp/szendvics, férj-feleség, közlekedés, szabadban-természetben, nyilvános helyen és a mélytorok címke hiányzik.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült A három muskétás című történetné, az anya, apa és anál címke felesleges, mert inkább csak említik mint megtörténik; valamint a szűz, szomszéd és a tini címke hinyzik
A ma felkerült Szerelem-házasság-rabság 3. részcímű történetnél a szörnyeteg címke felesleges.
A ma felkerült Feleségem kalandja a masszőrrel 2. részcímű történet fő kategóriája gruppen a családi helyett és a buli címke felesleges.
A ma felkerült Zsarolom a tanárnőmetcímű történetnél a MILF címke felesleges és a leskelődés címke hiányzik.
A ma felkerült Feleségem kalandja a masszőrrel 1. részcímű történetnél a buli és a swinger címke felesleges.
Ennél a történetnél az unokatestvérek és a szűz címke hiányzik.
https://www.torte-net.hu/tortenet/3540-Egy-csodalatos-ejszaka
A Balatoni élet című történetnél a biszex, munkatárs és a szabadban-természetben címke felesleges.
A ma felkerült Egy asszony a háromnapos konferencián 2. részcímű történetnél az anál címke hiányzik.
A Szex a búzamezőncímű történetnél a dp/szendvics és a szabadban-természetben címke hiányzik; valamint a fő kategória gruppen a hetero helyett.
A ma felkerült Az én sztorim 10. részcímű történetnél az anál, dp/szendvics, buli, swinger és a tánc/sztriptíz címke felesleges. A fő kategória pedig gruppen a s/m helyett. Ugyanakkor a korábbi részeknél hiányzik a tini címke.
Az ablak címűtörténetnél a leskelődés címke hiányzik.
A ma felkerült Mocskos ribancnak lennicímű történetnél a maszturbáció címke hiányzik.
A ma felkerült Az én sztorim 9. részcímű történetnél az anál címke hiányzik.
A ma felkerült A háremcímű történetnél a vibrátor és a fürdőszoba címke hiányzik.
A ma felkerült Karácsonyi cuckold 3. részcímű történet fő kategiórája maszturbáció a hetero helyett.
Álmoska 5-nek oedig igaz van a dp/szendvics tényleg felesleges a szintén ma felkerült Az én sztorim 8. rész című történetnél; ugyanakkor a biszex címke hiányzik.
A ma megjelent Az én sztorim 8.- rész történetnél a dp/szendvics FELESLEGES, mert ilyen esemény a történetben nem volt olvasható! Kérem vegyék le azt mert, félrevezető tájékoztatás.
"Álmoska5"
A ma felkerült Ítéletidőcímű történetnél a tini és a szűz címke hiányzik.
A Különös séta című történetnél a dp/szendvics, férj-feleség, közlekedés, szabadban-természetben, nyilvános helyen és a mélytorok címke hiányzik.
A ma felkerült A három muskétás című történetné, az anya, apa és anál címke felesleges, mert inkább csak említik mint megtörténik; valamint a szűz, szomszéd és a tini címke hinyzik
A ma felkerült Az én sztorim 7. rész című történetnél a tánc/sztriptíz címke felesleges.
Az Egy kicsit színesebben című történetél a leszbi és a biszex címke hiányzik.