A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 15. rész

Lorena a szex és az orgazmusai után, felpörgött hangulatban végigbulizta az éjszakát. Reggel hatig maradt a szórakozóhelyen. Hazaérve szinte egyből az ágyába dőlt, aztán csak délután kettő körül ébredt fel. A kávétól kissé magához tért ugyan, de fáradtan és másnaposan töltötte el Újév napját.
***************************
Hétfő
Lorena délután, az éjfekete ég alatt sietősen lépkedett Sanyi háza felé. Kinyitotta a kiskaput, majd belépett az ajtón, és levette kabátját meg a cipőjét. A lépcső felé haladva megpillantotta Sanyi szüleit, akik néhány ismerősükkel beszélgettek a lenti nappaliban. Rájuk köszönt, aztán elindult a lépcsőn keresztül a felső szint irányába. Bekopogott a srác szobájának ajtaján, utána óvatosan benyitott. Sanyi a számítógépe előtt ült a fekete színű, forgó karosszékében. A sötét szobában a világító monitor adta az egyetlen fényforrást, a gép hangszóróiból pedig halk zene szűrődött ki.
Lorena becsukta maga mögött az ajtót, majd elfordította a zárban a kulcsot. Sanyi meglepetten nézett rá, miután a hangok irányába fordult.
– Szia! – köszönt a fiú. A lány megállt előtte, lehúzta kardigánja cipzárját, kibújt belőle, majd az ágyra hajította. Közelebb lépett a sráchoz, lassan átvetette rajta előbb a bal, aztán meg a jobb combját, és szemből az ölébe ült.
– Boldog Újévet! – mondta vigyorogva, és csókolgatni kezdte partnere ajkait – Jöhet az év első kefélése? – kérdezte halkan, huncut mosollyal az arcán. Mielőtt Sanyi bármit válaszolhatott volna, Lorena újra a szájára tapadt, és nem sokkal később átdugta neki a nyelvét. Smárolás közben lassú öltáncot adott a srácnak. Alfelét gyengéden, de határozottan a duzzadó farkához dörzsölte. Elvált az ajkaitól, utána rátapadt a nyakára. Egyik kezével lenyúlt, hogy azzal izgassa tovább partnere szerszámát a nadrágján keresztül.
Lorena elhúzódott Sanyitól, benyúlt a fekete színű sport melegítőjébe, és előhalászta a farkát. Köré fonta ujjait, majd fel-le járatta rajta a markát. Amíg szüntelenül verte a dákót, addig újra lesmárolta a fiút.
Leszállt róla, farmere zsebéből óvszert vett elő, amit a srác kezébe nyomott. A lány kigombolta a nadrágját, lehúzta a bugyijával együtt, majd kibújt belőle. Újból Sanyi ölébe ült, aki már kibontotta és a farkára helyezte a gumit. A lány megragadta a merev péniszt, a puncijához illesztette, aztán lassan rácsúszott. Sanyi vállára hajtva a fejét sóhajtozott, ahogy fel-le mozgatta alfelét. A srác eközben a nő kemény fenekén tartotta mindkét tenyerét.
Nem sokkal később Lorena felegyenesedett, és hol zihálva, hol nyögdécselve előre-hátra mozgatta a csípőjét, amivel időnként szünetet tartva körözött párat. Folytatta a fel-le ugrálást, egyre gyorsuló ütemben, melynek hatására feneke hangosan hozzácsapódott Sanyi combjaihoz. Kéjhangjai még intenzívebbé váltak, és nem foglalkozott azzal, hogy a lentiek esetleg meghallhatják. Még hevesebb tempóra kapcsolt, majd amikor a csúcsra ért, akkor tövig beleült a férfi péniszébe. Hüvelye pulzálva összeszorította a benne lévő hímvesszőt, ami szintén lüktetni kezdett.
Lorena partneréhez simulva, annak vállára hajtva homlokát pihent pár percet a halk zenét hallgatva, aztán felegyenesedett.
– Köszi az újévi baszást! – mondta mosolyogva, utána egy csókot nyomot a srác ajkaira. Kiszállt az öléből, és magára kapkodta a ruháit. Menni készült, mivel csak egy gyors menetre, meg egy orgazmusra vágyott, és mindkettőt maximálisan megkapta. Sanyi egy ideig győzködte, végül sikerült maradásra bírnia. Üdítőt, illetve poharakat hozott fel, a lány pedig helyett foglalt a fiú foteljében. Egy darabig nála maradt beszélgetni.
Kedd
Lorena, hogy beváltsa magának és barátnőinek tett ígéretét, regisztrált egy internetes társkeresőre. Feltöltött magáról egy jobban sikerült igazolványképet, valamint két egész alakos fotót. Írt egy egyszerűbb bemutatkozót, majd gyorsan körbenézett az oldalon. Készülődni kezdett, miután megtekintette a felhozatalt. Barátnőivel megbeszélte, hogy egy darabig szüneteltetik a bulizást, mivel a legutóbbi éjszakájuk igen vadra sikeredett. Viszont egyet értettek abban, hogy ettől függetlenül tarthatnak csajos délutánokat-estéket, és elmehetnek „beülős helyek”-re iszogatni, dumálgatni.
Lorena Timivel együtt célba vett egy budapesti, hangulatos pubot, amit direkt azért választottak, mert a vasútállomáshoz viszonylag közel helyezkedett el. Mivel a vonat út oda-vissza húsz perc, így kényelmesen össze tudták hozni ezt a délutáni programot.
Vivi a megállótól nem messze, a téren várta őket, majd miután találkoztak vele, hármasban elindultak a pub irányába.
– Tudok egy pasit a számodra – jelentette ki Vivi, miközben az egyik asztalnál ülve vörösboros kóláztak – Lacinak hívják, jól néz ki, ki van sportolva, ráadásul masszőr – mondta, majd átadta Lorenának a telefonját. A lány a kijelzőre nézve egy pár milliméteresre nyírt hajú, markáns arcú, fekete szemű, valóban izmos srácot pillantott meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2018. 01. 13. szombat 07:04
Ez tetszett... 8p lett
#5 A57L 2018. 01. 6. szombat 05:29
Jó hosszú sorozat és már kezd kifutni.
#4 cscsu50 2017. 11. 22. szerda 05:23
nem tetszett
#3 vakon54 2017. 11. 17. péntek 12:44
Folytaaazsd.
#2 Andreas6 2017. 11. 17. péntek 06:26
Sivár egy csaj. Egyszer nagyon egyedül fog maradni.
#1 Törté-Net 2017. 11. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?