A+ A-

Szingli pörgés 9. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena fél egy körül ébredt fel másnaposan, továbbra is zúgó fejjel. Lezuhanyozott, rendbe tette magát, ivott egy kávét, és a gép elé ült. Látta, hogy mindkét barátnője üzenetet küldött neki. Party cicának, bulikirálynőnek, és szexbombának nevezték. Eszébe jutott, hogy az izgató tánca szóba sem jött a hazaút során, mivel alig szóltak egymáshoz kimerültségük miatt.
A két lány pontosan tudta, hogy merre járt és mit csinált Lorena az eltűnése alatt, és azt is látták rajta éjjel, hogy jól szórakozott, de attól még kíváncsiak voltak a részletekre. Lorena beszámolt nekik arról, hogy újra sikerült elmennie, megint seggbe dugták, és hogy anál szex közben is elélvezett a csiklóján keresztül. Ezután belépett a blogjára, és ott is elmesélte élményeit.
Lorena szabadnapját kizárólag pihenéssel töltötte. Barátnői is mondták neki, hogy egy ilyen kiadós bulinál nem csak rákészülés, hanem az utána való regenerálódás is fontos.
A lány a következő napokban is nagy hangsúlyt fektetett a pihenésre, amikor ép nem dolgozott. A bulizás egy darabig sem nála, sem pedig a csajoknál nem merült fel ötletként.
Legközelebb csak szeptemberben tértek vissza a Rioba egy retro partyra, amelyen két külföldi sztárvendég is koncertet adott. Lazább, visszafogottabb este volt, pont olyan, mint amilyenre a lányoknak szükségük volt.
Egy héttel később a szezonzáróra mentek végleges búcsút venni kedvenc szórakozóhelyüktől, mivel arról szóltak a hírek, hogy a következő nyáron már nem nyitja ki a kapuit a klub.
Az utolsó ott töltött bulijukon végig a jól ismert, egész nyáron játszott slágerek szóltak. Tudták, hogy ez a buli is majd éjjel egy óra körül fog jobban beindulni.
Egy fél órás táncot követően a lányok megcélozták az italpultot. Lorena nem akart alkoholt fogyasztani, mert 20.-a után megfogadta, hogy egy időre szünetelteti az ivászatot. Kért magának egy üdítőt, és körbenézett. Végigjáratta szemeit a közelükben állókon, aztán az ismeretlenek között, valahol a pult előtt, egy ismerős szempáron akadt meg a tekintete...
Lorena szemei elkerekedtek, érezte ahogy arca kipirul, lábai remegni kezdenek. Már régóta nem jött ennyire zavarba.
Az illető Márk volt az, akivel legutóbb kavart a mosdóban. Lorenának hevesen vert a szíve a jelenlététől, attól meg még jobban, hogy a srác is észre vette Őt.
Nem járt még így soha. Az egyik legnagyobb félelme vált valóra azzal, hogy összefutott egy olyan fiúval, aki már korábban megdugta Őt egy buliban. Nagy zavarában mégis kikért magának egy jaigert, hogy azzal oldja a feszültséget, és hogy úgy tegyen, mintha fel sem tűnt volna neki Márk. Barátnői meglátták, hogy mit iszik, és azt is, hogy valószínűleg valami baj van.
– Mi történt? – kérdezte Vivi.
– Itt van Márk – felelte ijedt szemekkel Lorena.
– Milyen Márk?
– Akivel múltkor kavartam a WC-ben.
– Aki seggbe dugott? – kérdezte meglepetten Vivi.
– Igen az – válaszolta szemeit forgatva Lorena. Vivi és Timi a srác irányába néztek, és hamar meg is pillantották Őt.
– Ez téged néz – jelentette ki boldogan Timi.
– Ne nézzétek már! – mondta felháborodott tekintettel Lorena – Így is elég ciki az egész.
– Miért lenne az? Én a helyedben kefélnék vele még egyszer – vallotta be Timi.
– Ez egy jel – állapította meg kacsintva Vivi – Menj oda hozzá!
– Mi? Dehogy megyek! Megőrültetek? – idegeskedett Lorena, majd újra a fiú felé fordult, aki lassú léptekkel, utat törve magának, megindult a három lány felé...
Lorenának esze ágában sem volt oda menni, de azt sem akarta, hogy a srác jöjjön hozzájuk, ezért inkább hirtelen megragadta üdítőjét, és Márkhoz hasonlóan előre igyekezett, hogy félúton szembetalálkozzanak. Jobb ötletnek tűnt, mint mondjuk elmenekülni, vagy éppen a barátnői előtt beszélgetni...
Lorena szíve még szaporábban vert, és egyre kínosabbá vált számára a helyzet. Fogalma sem volt arról, hogy mit mondjon, vagy mit kérdezzen. Már csak a múltkori táncuk után sem szívesen nézne a szemébe, de Ők az erotikus táncnál sokkal durvább dolgokat is csináltak együtt...
Miközben Lorena az embereket kerülgette, eszébe jutott, mi van akkor, ha ez az egész mégis egy jel? El sem merte képzelni, hogy bármi komolyabb legyen kettőjük között. Tudta, hogy egy éjszakás kaland után ritkán fordul elő ilyesmi, de ha mégis, akkor általában egy romantikusabb estét követően, ami a fiúnál, vagy a lánynál zajlott. Ők kicsit másképp indítottak: ittasan, érzelmek nélkül szexeltek a férfi mosdóban, ráadásul a lány még seggbe is dugatta magát az ismeretlen sráccal...
Ahogy a fiú elé ért zavartan ránézett. Márk csak kedvesen mosolygott, majd köszönt és közel hajolt, hogy két puszit adjon a lánynak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 10. 19. szerda 06:48
olyan mint a többi jóóó 7p
#7 veteran 2016. 08. 24. szerda 08:56
Nagyon gyengének sikerült.
#6 zsuzsika 2016. 08. 24. szerda 07:02
Vontatott.
#5 Andreas6 2016. 08. 24. szerda 06:49
Unalmas, de nem a legrosszabb az itteni kínálatban.
#4 listike 2016. 08. 24. szerda 06:42
Az egész semmit nem ér.
#3 A57L 2016. 08. 24. szerda 04:38
Ez nem tetszett annyira.
#2 sunyilo 2016. 08. 24. szerda 00:11
Ez ojan, mint a többi rész. Lyóóó!
#1 Törté-Net 2016. 08. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?