A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 24. rész

Kedd
Lorena hétfőn találkozott egy, a netről megismert pasival, de mivel személyesen nem működött a kémia közöttük, így Lorena már a randi alatt tudta, hogy nem lesz folytatása a dolognak. A lánynak a kedd délutánja is szabad volt, ezért elhatározta, hogy aznap egy másik a sráccal fog összefutni, méghozzá azzal, akivel már több napja folytatott beszélgetést. A kiszemelt fiút Áronnak hívták, és viszonylag hamar elárulta, hogy leginkább csak a szex érdekli. Szerette a kétértelmű társalgást, illetve sűrűn dobott fel szexuális tartalmú vicceket. Lorena biztos volt benne, hogy Ő lesz a tökéletes választás munka utánra.
A lány a villamosmegállóban állva is meg volt elégedve Áronnal, aki egy fejjel lehetett magasabb tőle, barna haját elől felzselézve hordta, arcának pedig körszakállal adott keretet. A találkozást és a kötelező rövid csevegést követően, elindultak az egyik közelben lévő borozó irányába.
Két pohár vörösbor, illetve rengeteg jókedélyű beszélgetés-sztorizás után, sétálgatni kezdtek a belváros utcáin. A nő meg volt róla győződve, hogy a fiú a lakásán szeretné folytatni a randi további részét, így gondolta hamarosan a srác otthona elé érkeznek. Ezúttal sem kellett csalódnia a megérzéseiben, mivel Áron nem sokkal később egy, a főút mellett lévő házra mutatott, majd kijelentette, hogy ott lakik. Kedvesen, de szüntelenül próbálkozva próbálta felcsábítani Lorenát, aki szándékosan megint a nehezen kapható, jó kislány álarcát öltötte magára. Pár perc fűzögetés után természetesen beadta a derekát, aztán partnerével együtt célba vette a bejárati ajtót.
Belépve a lakásba Lorena levette a kabátját, viszont a bokacsizmáit direkt fennhagyta. A férfi elővarázsolt egy vörösborosüveget a konyhából, a nappaliban kibontotta, öntött belőle mindkettőjüknek, azután körbevezette a lányt az otthonában.
Kényelembe helyezték magukat a kanapén. Mikor a poharaik kiürültek, akkor a srác újratöltötte őket. A hangulat az alkoholnak köszönhetően még jobban feloldódott, így a fiú óvatosan, de határozottan bepróbálkozott. Lassan a lány szája felé közelített, aki nem húzódott el, hanem inkább lehunyta a szemeit, és élvezte ahogy Áron először a puha ajkait csókolgatja, majd ahogy finoman átdugja a nyelvét. A férfi elhúzódott, aztán mosolyogva közelről fürkészte a nő arcát.
- Tudod, Én még soha nem csináltam ilyet - játszotta tovább halkan a szerepét Lorena, és a poharára szegezett szemeit pár pillanatra a fiúra irányította.
- Nem baj, nem kell aggódnod - nyugtatta Áron, majd újra a lány arcához hajolt.
- Nem szoktam elsőre felmenni idegenekhez, és mi alig ismerjük egymást - mondta Lorena, gyengéden kitérve a csók elől.
- Ez nem igaz. Rengeteget beszéltünk már, és ma kiderült, hogy élőben is egy hullámhosszon vagyunk. Nincs ebben semmi rossz - puhította partnerét a srác, miközben simogatta a combját. Ismét megkísérelte lekapni a nőt, aki ezúttal hagyta magát. Amíg érzékien smároltak, addig Áron lassan végigsimította a lány karját, aztán áttért a combjára. Egyre hevesebben masszírozta nyelvével Lorena nyelvét, majd óvatosan felvezette kezét a bal mellére, amit a lila, hosszúujjú blúzon keresztül gyúrogatott. Később ugyanezt megismételte a jobb keblével, végül mindkét tenyerével partnerét csöcsörészte.
Pár gombot kigombolt, és szájával kezelésbe vette a lány nyakát, kezeit pedig a combjai közé, egyenesen a puncijára csúsztatta. Ajkaival már a kulcscsont környékén járt, míg ujjai megállás nélkül izgatták farmeren keresztül a nő vagináját. Áron teljesen kigombolta a blúzt, utána kicsatolta a melltartót. Megint gyúrni kezdte a kebleket, közben újra partnere szájába dugta a nyelvét. Kigombolta a nadrágot is, lehúzta a cipzárat, majd a bugyiba nyúlva ingerelte Lorena benedvesedett punciját. Elhalmozta csókjaival a melleit, aztán felváltva nyalta, szopta őket, illetve a hegyes bimbókat. Lorena lehunyt szemekkel, egyre hangosabban sóhajtozott, Áron meg ezen felbátorodva, erős, gyors pinadörzsölésre váltott át.
A lány magára húzva lesmárolta a férfit, aki a heves nyelvcsata alatt levette magáról a fekete kardigánját, utána elhúzódva partnere ajkaitól, lekapta az ingpólóját és a farmerét. Tovább csókolva Lorenát, megszabadította a többi ruhadarabjától is. Lehúzta magáról is a maradékot, majd belenyúlt a földön heverő nadrágja zsebébe, amiből óvszert vett elő. Farkára görgette, a nő széttárt lábai közé feküdt, aztán behatolt a nedves hüvelybe. Dákóját lassú mozdulatokkal ki-be járatta a finom punciban. Mikor meghallotta Lorena első kéjes sóhajait, akkor egy fokkal magasabb tempóra kapcsolt.
- Ezaz, kúrjál! - szólalt meg az előjátéktól meg a szextől teljesen felizgult lány. Áron a biztatásnak köszönhetően, még határozottabban lökdöste a lyukba a szerszámát, amitől a nő hangosan nyögdécselni kezdett. Lábait összekulcsolta a rajta fekvő férfi derekán, kezeit pedig a fenekére helyezte, belemarkolt és maga felé húzogatva, megdugatta magát a kemény szerszámmal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008
2018. 12. 22. szombat 09:00
Eléggé hosszú lett, ezért 8p lett Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 10. 31. szerda 20:47
Ez egy jóóó rész. Válaszolok rá!
#7 JakeAmazing
2018. 10. 31. szerda 11:56
„Aki ekkora kurva, annak miért okoz gondot, hogy lenyelje az anyagot?”

Mert ezt sok nő nem szereti, Ő meg még csak barátkozik a dologgal. Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 10. 31. szerda 07:14
Aki ekkora kurva, annak miért okoz gondot, hogy lenyelje az anyagot? Egyébként nem tetszik, mert száraz leírás, minden érzelmi háttér nélkül. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 10. 31. szerda 06:42
ez már jobb Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 10. 31. szerda 06:03
Jobb mint az előzőek! Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 10. 31. szerda 04:54
Végre nem az unalmas megszokott rész, így kellene folytatni. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 10. 31. szerda 04:05
Ez a rész tetszik.6P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 10. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!