A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 2. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Péntek este, ahogy a lányok tervezték, lementek az egyik újon kinézett szórakozóhelyre. Az Up!-ot élőben még szebbnek találták, és meg kellett győződniük arról, hogy sokkal színvonalasabb, mint a Rio. Az igényes dizájn, valamint a tágas tánctér ellenére a hangulat már korántsem nyűgözte le Őket annyira. A buli csak nagyon lassan indult be, és szinte kizárólag az egész nyáron játszott slágerek szóltak.
Másnap fáradtabban ugyan, de bevállalták a másik helyet is. Lorena sosem bulizott végig két egymást követő éjjelt, de már mindenképp ki szerette volna próbálni.
A Mix hasonlóan elegáns stílust képviselt, de ott újabb és minőségibb zenék szóltak, ezért a lányok a második klubban érezték jobban magukat. Az odajáró nők életkora 18-tól egészen 30 év felettig terjedt, és úgy tűnt a legtöbbjük vadászni jár oda, így Lorena megállapította, hogy a diszkóban hatalmas lesz a konkurencia...
A következő hét egyik délutánján ismét vásárolni indult a központba, ahol ezúttal felsőket nézett magának. Lorena nem bírt ellenállni a kísértésnek, így végül az új, imádott szerzeményét húzta a lábára. Magabiztosan, nőiesen lépkedett az aszfalton, és élvezte ahogy a környezetében lévő, s a vele szembejövő férfiak vágyakozva végignéznek rajta.
A boltban állva a toppok között válogatott, miközben Vivivel beszélt telefonon. Mikor magához próbálta a ruhadarabokat, akkor feltűnt neki, hogy egy magas, sötétbarna hajú, elegánsabban öltözött srác többször is lopva felé pillant a férfi részleg felől, vagyis csupán néhány méterről.
Lorena nem sokkal később lerakta a telefont, és tovább nézegette a felsőket, de azért párszor óvatosan szemügyre vette a fiút.
Lorena a szeme sarkából látta, ahogy az ismeretlen srác az Ő irányába indul a férfi ingek elől. A lány erre idegesen játszani kezdett a hajával, és erősen ügyelt arra, hogy az előtte lévő ruhákra szegezze a tekintetét, de amikor a fiú elhaladt az állvány előtt, Lorena nem bírta megállni, hogy ne emelje rá a pillantását.
– Az a másik fekete jobban néz ki – mutatott rá a srác az egyik felsőre.
– Melyik? Ez? – kérdezte zavarát leplezve Lorena, és magasabbra emelte az egyik keze ügyében lévő toppot.
– Igen. Én is szeretem az ilyen ezüstös feliratos felsőket, főleg a feketét – mondta mosolyogva, miközben közelebb lépett a lányhoz. Lorena rövid távolságból is meg volt elégedve a fiúval, aki két fejjel lehetett magasabb nála, és akinek szemei mogyoróbarna színűek voltak.
– Akkor hasonló az ízlésünk – mosolygott vissza Lorena – Divatosak, jól néznek ki, és még elegánsak is. Viszont én nem csak a feketét kedvelem. Az volt a tervem, hogy veszek egy fekete és egy fehér feliratosat, de tetszik ez a két mintás is.
– Komoly gondok ezek – szemtelenkedett a srác, továbbra is mosolyogva – Én a helyedben megvenném mind a négyet. Két fekete, az egyik feliratos, a másik mintás, és ugyanez fehérben. Nem baj, ha több van.
Miután a fiúnak sikerült meggyőznie Lorenát, a két fiatal bemutatkozott egymásnak. Mikor a srác elárulta, hogy Istvánnak hívják, akkor átfutott a lány fején, hogy egyszer már kavart egy ugyanilyen nevű pasival, valamikor március környékén.
István a pénztárhoz kísérte Lorenát. A nő kifizette a felsőket, majd kettesben távoztak az üzletből.
Kilépve az ajtón megálltak a bolt kirakata előtt, és ott folytatták tovább a beszélgetést. A fiú nem akart lelépni, egyre inkább úgy tűnt, hogy komolyan gondolja az ismerkedést. Egy idő után felvetette, hogy szívesen meginna valamit a lánnyal. Lorena ettől megijedt, ezért kifogásokat kezdett el gyártani. Tetszett neki a srác, és bár belement a flörtbe, de ennél többet nem szeretett volna egy valószínűleg helybélitől. Meg volt róla győződve, hogy István szintén a környék egyik lakója. Mivel a fiú megállás nélkül fűzte, ezért úgy döntött, óvatosan kipuhatolja, hogy merre fele lakik...
Nagy kő esett le a szívéről, amikor meghallotta, hogy két várossal arrébb. Lorena ekkor örömmel elhatározta, hogy megiszik valamit a sráccal, és ha továbbra is ilyen jól halad az ismerkedésük, akkor akár még valami mással is feldobhatja a délutánját...
A lány végül igent mondott a fiú unszolására, és elindultak az egyik kávézó irányába.
Megittak egy kólát, közben szüntelenül beszélgettek, flörtöltek. Lorenának egyre szimpatikusabbá vált a srác. Szóba került, hogy István nem rég vette meg az autóját, azzal is érkezett, és többször célzott rá, hogy szívesen megmutatná a lánynak akár belülről is. Mivel a fiú kellően felkeltette a lány érdeklődését, így fél órával később Lorena már kíváncsian várta, hogy végre megnézhesse a járgányt.
Pár perc múlva kiértek a parkolóba, ahol Lorena szemügyre vehette az ezüst színű Mitsubishi Lancert. István felajánlotta a lánynak, hogy haza, vagy ha máshova szeretne menni, akkor odaviszi, de felvetette a sima kocsikázás lehetőségét is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.79 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon54 2016. 10. 26. szerda 15:24
Andreás te nyelvtanárvagyol?
#13 listike 2016. 10. 22. szombat 07:31
A lehető legrosszabb sorozat.
#12 sunyilo 2016. 10. 19. szerda 21:48
Van összefüggés: Andreas6, te fikázni szeretsz, a többiek olvasni. A hejesírással meg netörőggy...
#11 Andreas6 2016. 10. 19. szerda 18:40
Elnézést az offolásért, de nem bírom magamban tartani: Az egyetlen, aki folytatást szeretne, és "fikázóknak" minősíti a többséget, akiknek kevésbé, illetve nem tetszett, három szóban két vaskos helyesírási hibát vétett... (Ne törődjél külön írandó, folytazsd nincs, csak folytasd - csak az ő kedvéért, a többiek tudják).
Lehet, hogy van valami összefüggés?
#10 vakon54 2016. 10. 19. szerda 13:01
Netörődjél a fikázókkal Folytazsd!
#9 veteran 2016. 10. 19. szerda 09:23
Remélem ez volt a befejező rész.
#8 zsuzsika 2016. 10. 19. szerda 08:49
Unalmas volt.
#7 gyuri0926 2016. 10. 19. szerda 07:21
Befejezhetnéd ......
#6 deajk2008 2016. 10. 19. szerda 06:46
mindenesetre érdekes egy történet lett 7p
#5 Andreas6 2016. 10. 19. szerda 06:08
Untam...
#4 feherfabia 2016. 10. 19. szerda 05:35
Közepes!
#3 Pavlov 2016. 10. 19. szerda 04:30
Kicsit életszerűtlenek voltak a karakterek.
#2 A57L 2016. 10. 19. szerda 03:48
Jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2016. 10. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?