A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 21. rész

- A múltkor átmentem Szabihoz… és nem szexeltünk, csak leszoptam - mondta Timinek Lorena, miközben a hazafelé tartottak az edzőteremből.
- És? - kérdezte Timi.
- És a számban ment el - fejezte be a lány - De ugyanezt csinálta a múltkori pasi is.
- És?
- Semmi, de Te hogy tudod lenyelni? - kérdezte felcsattanva Lorena., mire Timi hangosan felnevetett.
- Az a legjobb benne. A pasik eléggé ki tudnak akadni, ha nem nyeled le a végén cuccot.
- Jó, de Én nem tudom megcsinálni. Rosszul vagyok az ízétől, meg az állagától - ellenkezett Lorena.
- Az ananásztól meg az ananászlétől állítólag édesebb lesz. Erről nem tudok nyilatkozni, de itass velük édes üdítőt, meg etess velük csokit! Ezek nálam beváltak.
Lorena egész hasznosnak találta barátnője tanácsait, ezért elhatározta, hogy minél előbb kipróbálja őket. Elbúcsúzott Timitől, mivel megérkeztek a központba, ahonnan a lány busza indult, aztán továbbsétált egy másik megállóba, ahol előre megbeszélten megvárta Szabit.
Várakozás közben felidézte a hétvége eseményeit. Akárhányszor a péntek esti, vad kefélésre gondolt, mindig összehúzódott a gyomra. Így volt ez most is. Reggelente és esténként szintén eszébe jutott a mixerrel való dugás, amikor a tükörbe nézve megpillantotta a belilult szívást a nyakán, amelyet indulás előtt mindig púderrel tett láthatatlanná.
Képzelete egészen a Symbolig repítette. Szombat éjjel egy fiatal sráccal gabalyodott össze, és fél óra táncot követően, már forgott is a szájában a nyelve. Elbúcsúzott a fiútól, miután elváltak ajkaik, majd a női mosdó felé vette az irányt. A WC-ben összefutott Vivivel, akivel megbeszélték aktuális, vagyis az aznap esti pasi ügyeiket. Mikor kellően kibeszélték a férfiakat, akkor Lorena visszaindult a tömegbe, ahol hamarosan egy másik sráccal bonyolódott táncba, nem sokkal később pedig csókba. Korábban soha nem csinált olyat, hogy egy éjszaka alatt két pasival is smároljon. Meglepődött magán, ugyanakkor hihetetlenül izgalmasnak is találta a dolgot…
Elhessegette kellemes emlékeit, mivel szemei előtt megjelent Szabi autója, ami éppen felé igyekezett.
**********************
Szabi póló nélkül ült Lorena számítógépe előtt, amelyen zenéket válogatott. Lorena utcai ruháját le sem véve, keresztbe feküdt az ágyon, és figyelte ahogy a fiú a szájához emeli a poharát, majd beleiszik a Fantába, amivel a lány a szokásosnál sokkal többször kínálta meg. Lorena egyre jobban unta, hogy a srác egymás után hallgat bele a gépen lévő elektronikus számokba, melyek némelyikét hangosan kommentálja. Lorena hol keresztbe rakta, hol kinyújtotta fekete pamut harisnyanadrágba bújtatott lábait, végül pedig az egyiket a magasba emelte, és nézte ahogy lassan mozgatja lábfejét. Térdét maga felé húzva, elkezdte masszírozni a talpát.
- Megkefélsz végre? - kérdezte sürgetően, de enyhén mosolyogva Lorena.
- Mindjárt, csak még egy kettőt kiválasztok - mondta elnevetve magát Szabi. Pár dalt kijelölt, aztán rákattintott az összes lejátszására. Felállt a gép elől, az ágyhoz sétált, majd hirtelen elé térdelt. Kezeivel megragadta Lorena lábait, és maga elé húzta a nőt. Levarázsolta róla a fekete-fehér-szürke kockás, lenge miniszoknyát, lejjebb húzta harisnyáját a bugyijával együtt, utána kínzó lassúsággal végignyalta előbb a jobb, később a bal combjának belső oldalát. Nyelvét hozzáérintette a felforrósodott szeméremtesthez, és alulról fölfele haladva, párszor átsiklatta rajta a hegyét, majd sokszor az egész felületét. Szájába véve szopkodta a nedves szeméremajkakat, azután mutatóujját felnyomta a lágy hüvelybe. Rátapadt a megkeményedett csiklóra, amit hevesen szívogatni kezdett. Lorena hangos sóhajokkal nyugtázta a nemi szervét ért kényeztetést, de amikor partnere a középsőujját is feldugta a szűk járatba, akkor kéjes nyögdécselésbe csapott át. Szabi ki-be húzogatta ujjait, ajkaival pedig egyre erősebben szívta a csiklót, melynek hatására a lány pár percen belül remegve, illetve nyögve elélvezett.
A srác feltérdelt, óvszert görgetett a farkára, a lábainál fogva még közelebb húzta magához partnerét, aztán bevezette péniszét a nedves lyukba. Csípőjét előre-hátra mozgatva döfködte a hímtagját szorító pinát, miközben a kezeiben tartotta a nő vádlijait. Lelassított és gyors mozdulatokkal lehúzta a Lorenáról a harisnyát, illetve a bugyit, majd szaporán kefélni kezdte az előtte fekvő, teljesen meztelen nőt. A melleire borulva szívogatta a sötét, izgalomtól hegyes bimbókat, utána végigcsókolta a nyakát, végül követelőzve lesmárolta a lányt.
Szabi hanyatt feküdt az ágyon, Lorena pedig négykézláb a combjai közé mászott. A nő megragadta a hímvesszőt, oldalra fordította a fejét, és partnerére nézve, alulról felfele haladva, lassan végignyalta. Ezt a mozdulatot még megismételte párszor, aztán ajkai közé véve szopogatta az extra vékony gumiba csomagolt dákót. Fejét fel-le járatva bólogatott, majd lehunyt szemekkel a torkára engedte a rudat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.94 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008
2019. 01. 14. hétfő 09:19
Jó lett ez... 8p Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 07. 22. vasárnap 12:17
Volt már jobb is... Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 07. 19. csütörtök 07:16
nem az igazi Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 07. 18. szerda 06:03
Ez egy kicsit unalmasra sikeredett! Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 07. 18. szerda 05:48
Én is unom. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 18. szerda 04:28
Azért ez nem lett annyira rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!