A+ A-

Drogüzlet

Marina két alapveto hibát követett el. Az egyik az volt, hogy nem figyelt oda, hogy mi kerül a kamerája elé, amikor New York - ban fényképezett. Ez azonban csak az egyik hiba volt, ami miatt, ha pechje van, akkor egyszeruen lelövik. A másik hiba azonban az volt, hogy reggel a hotelban elfelejtette, hogy elozo este kifogyott a film a gépbol, és nem tett bele újat.
Marina húszéves volt, egyetemista Arlingtonban, Texas államban. Eredetileg Olaszországban született, Rómában, olasz volt. Szülei jómódban éltek, magántanárt fogadtak mellé, és Marina hamar megtanulta az anyanyelve mellet igen jól az angol, francia és a német nyelvet is. A gimnázium elvégzése után megpályázott egy ösztöndíjat, és így került Arlingtonba, ahol angol irodalmat és építészetet tanult.
Az olasz lányok általában csinosak, és Marinával sem volt ez így másként. Nem volt túl magas, öt láb és hét hüvelyk (170cm) azonban elegendo volt egy lánynál. Marina dús keblu, kreol boru tipikus olasz lány volt hosszú fekete hajjal.
Lefényképezett - igaz film nélkül - egy drogügyletet. A drogárusok pedig kifejezetten utálják a nyilvánosságot, még akkor is, ha ez a nyilvánosság csak egy távoli turista fényképezogépét jelenti. Egyszerubb esetben csak elvették volna a fényképezogépét miután leütik, de Marina nem egy kábítószeres és egy dealer ügyletét fényképezte le, hanem egy egész kontingens átadását, úgy kb. tízmillió dollár értékben. Emiatt a résztvevo felek, bár alaptalanul, de feltételezték, hogy Marina nem közönséges turista,
hanem legalábbis FBI ügynök. Marina azonban nem volt az. Talán ha az, akkor megmenekül. Talán akkor hamarabb észreveszik az eltunését, és a nyomozóhatóságok is hamarabb megtalálják. Marina azonban nem volt sem FBI sem másmilyen ügynök, vagy nyomozó; utazni is egyedül utazott, így eltunése jó darabig nem tunt fel senkinek.
Marina nem vette észre, hogy mit fényképezett le. Amikor elkattintotta fényképezo gépét nyugodtan továbbsétált. Az út túloldalán lévo épületet akarta lefényképezni, és utána ment tovább. El is jutott a következo sarokig és onnan filmszakadás. Nem a fényképezogépben, mert ott nem volt film, hanem Marina emlékezetében. Leütötték, betuszkolták egy autóba, és elvitték.
Amikor magához tért egy földalatti garázsban volt egy székre kötözve. Kezei hátul a szék háttámlája mögött, lábai pedig a szék lábaihoz, kétoldalt hátrahúzva. Ez utóbbi muvelethez a szoknyáját felhúzták a combja közepéig, és a blúza is el volt elöl szakítva, hiányzott róla két gomb. A garázsban sötét volt, annyira, hogy Marina nem is tudta, hogy mekkora a helység, csak egy asztalt látott maga elott, amelyen egy lámpa világított és a lámpa alatt a fényképezogépe - nyitva, és a táskája kiborítva.
Marina elso reakcióként kiáltani próbált, de a szája be volt kötözve. Elég sokáig ült így, a kezei és a lábai egyre jobban zsibbadtak, és nem tudta, hogy mi történik vele, ki rabolta el, és miért. Azt gondolta, hogy gazdag szüleitol akarnak váltságdíjat érte. Talán órák is elteltek így.
Azután egyszer csak valami mozgás hallatszott a háta mögött, léptek közeledtek, és valaki kikötözte a szájából a pecket. Marina nagyot sóhajtott, és megpróbált megszólalni, de ez nem sikerült rögtön, mert a szája teljesen ki volt száradva, és a nyelve hozzáragadt a szájpadlásához. Köhögött, és eltartott egy ideig, amíg a szája újra megtelt nyállal annyira, hogy beszélni tudott.
Egy nagydarab fehér férfit látott maga elott, aki az asztal szélére ült a fényképezogép elé. A férfi arca félhomályban volt, és némiképp Marina elol is eltakarta a lámpa vakító sugarait:
- Gondolom tudja, hogy mit akarok kérdezni.
- Nem, nem tudom. - válaszolta Marina rémülten.
- A film. Hova tette a filmet?
- Milyen filmet? - kérdezte Marina, de a következo pillanatban rájött, hogy a fényképezogépérol kérdezik, és ebben a pillanatban az is eszébe jutott, hogy nem ezek vették ki a filmet a gépébol, hanem elfelejtette betenni reggel az új tekercset.
- A francba! - szaladt ki a száján. Arra gondolt, hogy majdnem egy teljes napot elvesztegetett az anyaggyujtésbol, és járhatja újra végig az épületeket, amelyeknek a homlokzatát le akarta fényképezni.
- Nos? - kérdezte a férfi türelmesen - Hol van a film. Tisztelem önt kisasszony, igazán profizmusra vall, hogy ilyen rövid ido alatt el tudta tüntetni a filmet. önnél nem találtuk meg. Azon a húsz méteren amit megtett a fényképezés után addig amíg az embereim el nem kapták nem találkozott senkivel, nem ment el senki mellett. Legalábbis az embereim ezt állítják. Ezt a területet végigkutattuk, a járda és a házfalak minden egyes centiméterét. Ez volt az oka annak is, hogy csak most tudtam jönni. A film nincs ott sem. Tehát hol van?
- Nincs. Elfelejtettem reggel betenni az új filmet. Magam is csak most jöttem rá, hogy kérdezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 deajk2008 2018. 02. 9. péntek 07:40
Tetszett... érdekes lett 8p tudtam adni rá
#12 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 08:10
-1 pont.
#11 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 08:11
Elmegy.
#10 IceHunter19 2013. 09. 15. vasárnap 08:58
Szuper ^^
#9 papi 2013. 05. 28. kedd 08:14
Nagyon durva, eggyáltalán nem idevaló.
#8 devilmanrobi 2012. 03. 27. kedd 10:56
1 potos tortenet nyes
#7 bigiboy 2008. 09. 28. vasárnap 15:58
ez,nem erotika hanem tömény abberráció
#6 ... 2005. 10. 19. szerda 11:34
ezt máskor ne!lécci...
#5 dinnye 2003. 04. 3. csütörtök 17:30
Nem kellett volna :((((((((((
#4 vallyforge 2002. 11. 13. szerda 10:28
anyira brutalis hogy azt kell mondanom elhinnem ha igaz lenne.
#3 Unit 2002. 08. 28. szerda 02:25
Hú bammeg eeez DURVA volt, még 1 ilyen és szomorú leszek.
#2 Trilke 2002. 08. 24. szombat 11:12
Nagyon durva.Ilyen még nem olvastam.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?