A+ A-

Ha leomlanak a gátak... 2. rész

Anikó egy hatalmas négyszobás házban laktak a város szélén. Valamikor szép épület lehetett, de jelenlegi lakói nem nagyon törődtek vele. Mivel barátnőm szülei németben dolgoztak, testvérei meg nagyobbak voltak mint ő és a saját dolguk után jártak, legtöbbször egyedül volt otthon.
Bementünk a hátsó szobában, a redőny le volt húzva - szerintem már jó pár éve - így kellemes félhomály fogadott. Ittunk egy kis pálinkát, hogy bátorságot merítsünk belőle, levetkőztünk és barátnőm behívta a kutyáját. Wolfi gazdájához sietett, adott neki egy puszit, majd felém fordult és megszaglászott. Szétettem a lábam Anikó meg elkezdte paskolni a puncimat. A kutya már tudta mi fog következni, bedugta a fejét és elkezdet nyalni. Nagy, finom nyelve volt, ami nagyon nedves is volt, és élvezetes volt magamon érezni. Izegtem-mozogtam, cirógattam a fejét és mondogattam neki "jó kutya" és "okos Wolfi" míg o forgatta a fejét és nyaldosott. Anikó lábai közé bújt és elkezdte a farkát simogatni, nyalogatni. Furcsa, deja vu, érzés fogott el. Nem csak az élvezetről, volt szó, megtaláltam a helyem az életben. Mintha hazatértem volna.
És ebben a csodálatos pillanatban meglibbent az ajtó helyére akasztott lepedő és beléped Anita bátya egyik barátjával.
- Már megint a kutyával baszol? És - simogatta meg az arcomat - ki ez a kis édi baba itt? - Ha fasz kell miért nem egy pasival csinálod.
- Lehet, hogy még nem látott egy igazi faszt - jegyezte meg a barátja.
Ránéztem, hatalmas férfi volt, karjait más ember combnak is elfogadta volna. Öltözéke tetoválásokból, strandpapucsból, egy félkilós aranyláncból és egy rövidnadrágból állt, amit most sietve igyekezet letolni. - Na, nincs kedved szopogatni? - nyomta az arcomba a farkát. Anikó felállt megfogta Wolfi nyakörvét és kiment a szobából. Egyedül maradtam a két férfival. Testére is levetkőzött, leguggolt és elkezdte ujjazni a puncimat. Én meg megfogtam a másik farkát. Hatalmas volt, több mint 20 centi lehetett.
- Gyerünk kurva mire vársz - mondta és elkapta tarkómat az egyik kezével, a másik kezével pedig a faszát tartotta. A fasz elkezdett behatolni a számba, igazán nem volt nehéz befogadni. De a fiú tovább tolta előre. Éreztem, ahogy elcsúszik a nyelvem fölött és tovább halad lefelé a torkomon. Olyan erővel dugta belém, hogy majd megfulladtam. Öklendezni kezdtem, erre ö félig kihúzta, hogy levegőhöz jussak, majd egy fokkal finomabban folytatta. Ezalatt Peti - így hivták Anikó 21 éves bátyát - felállt és a puncimba irányította a farkát. Ez lett volna az első, de nem tudtam igazán ráfigyelni, mert elvarázsolt barátja hatalmas termete, erős combjai, kemény feneke.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.66 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 05. 30. kedd 11:56
Nekem nem tetszett.
#2 A57L 2014. 02. 26. szerda 04:32
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 07. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?