Munka, szex, szerelem 1. rész

Szavazás átlaga: 8.42 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 10.
Hossz: 15 359 karakter
Elolvasva: 1 024 alkalommal
Balázs vagyok 22 éves, frissen végzett egyetemista. 190 cm. Magas, közel 100 kg. Ami szinte csak izmot jelentett rajtam, mert aktívan sportolok. Szőke rövid hajam, és kék szemem van. Közgazdaként végeztem, mellette angol, francia és német nyelvvizsgáim vannak. Szüleim vidéken élnek, mezőgazdasággal foglalkoznak. Az egyetem elvégzése után álláskeresésbe kezdtem. Budapesten a vasasban vízilabdáztam, ezért Pesten szerettem volna maradni. Felkeltette a figyelmemet egy ajánlat, Magyarország legnagyobb növényi termékeket feldolgozó üzemébe keresnek készletgazdálkodási vezető mellé asszisztenst, közgazdász végzettséggel.  
Elektronikus úton feltöltöttem a cég honlapjára az önéletrajzom, és pár nap múlva egy hölgy keresett, hogy a cég központjában másnap meg tudok jelenni állásinterjúra. Még aznap utána néztem a cégnek, és kiderült hogy egy családi vállalkozás keretében működő zrt.  Fő profilja a növényolajgyártás, több irodával, és telephellyel. Másnap a megbeszélt időpontban meg is jelentem. A tárgyalóban két férfivel találkoztam, István kb. 45 éves, ő volt a cég egyik tulajdonosa, illetve Márk 30 év körüli, ő mint készletgazdálkodási vezető mutatkozott be. Tulajdonképpen az ő asszisztensének az állására pályáztam. Szimpatikusnak tűntek, illetve én is a részükre, a beszélgetés során alkalmasnak találtak a munkára, ezért megegyeztünk, hogy akár másnap kezdhetek is. Pesten laktam, igy költöznöm sem kellett, ezért másnap munkához is kezdtem.   Márk mellett kaptam irodát, amely egy nagy tolóajtóval volt elválasztva, igy akár egy irodaként is tud működni.
Hetek óta dolgoztam Márkkal, baráti viszony alakult ki közöttünk. Márk feladata volt az üzemek alapanyaggal való ellátása, mármint a gabonafélék beszerzése, szállítása, és a késztermék elszállítása is. Ez tulajdonképpen beszerzést, logisztikát, és fuvarszervezést  jelentette. Mindenben részt kellett vennem, de mivel vidéken a mezőgazdaságban nőttem fel, sok gazdával volt ismeretségem, ezért több időt a beszerzéssel, és szállitással foglalkoztam.  
Barátnőm nem volt, több alkalommal is egy belvárosi pubban töltöttem az időmet, ahol  finom kézműves árultak, a meggyes volt a kedvencem. Általában a pultnál fogyasztottam, egy pohárral csak az íze kedvéért, közben a pultossal beszélgettem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.42 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!