A vágyak éjszakája

Szavazás átlaga: 7.89 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 3.
Hossz: 31 776 karakter
Elolvasva: 865 alkalommal
Enikőnek és Adrienn-nek ajánlom. Remélem, hogy a vágyaitokból emlékek lettek!
A lüktető zene ütemére két lány táncol önfeledten. Karcsú, izmos testük könnyedén követik a hangfalakból áramló hiphop zene erőteljes basszusait. Azzal a könnyedséggel mozognak, ami a sportolókra jellemző és ami önfeledségük oka is részben. Mert vége az ifi röplabda világbajnokságnak és végre lazíthatnak, mert jó eredménnyel zárták a csapattal. És mindezt Miamiban tehetik meg, ahol az esemény zajlott és ahová pólyás koruk óta vágytak. A filmekből, klipekből és influenszerek videóiból ismert pálmafás, homokos óceánpartos mesevilágban.
 Az önfeledtségük másik oka egy izgalmas lehetőség, ami szintén régóta csiviteléseik témája s ábrándja. Ugyan nem pólyás korukhoz, hanem inkább az első tanga megvásárlásának idejeéhez köthető. Az első tudatos próbálkozásaik a szexualitásuk felfedezésében, az első kereséseik a weben tizenkét-három éves korukban valahogy mindig a fekete, izmos fiúkhoz vezetett. És amikor tizennégy évesen a szakközépben az első napon egy padba ültették őket már a nap végén egy akkor felkapott rapper kiszivárgott meztelen fotóját nézegették közösen a Twitteren. Ennél tovább nem is jutottak eddig, mert otthon, Magyarországon, elég szűkös a felhozatal sötétbőrű hímegyedből. Amikor tizenhat évesen elkezdtek klubokba járni egy-egy férfi felbukkant, de mind jóval idősebb volt náluk és hiába táncoltak közel hozzájuk, kamaszos vihogásuk legfeljebb megmosolyogtatta azokat. Viszont most nem vihognak és bármerre néznek itt ebben a Floridai szórakozóhelyen, ami pár méterre van a szállásuktól, körül veszik őket a velük egy idős fiúk. És minden bőrárnyalata a homo sapiens fajának, köztük az az ébenfekete is, amitől lúdbőrözni kezd a tarkójuk és bizseregni az ágyékuk.  
 Egy négy fős társaság az, ami felfigyel rájuk és telepszik a tánctér azon szélén található asztalhoz, ahol ők rázzák egyre átizzadtabb, falatnyi, testhez simuló ruhájukban. Huszonéves srácok mind, egységesen fehér trikó, fehér rövidgatya, fehér sportcipőben. Lazák és magabiztosak, pedig nem modell alkatok vagy sportkatalógusból előlépett titánok.  
 Egyikük, a legmagasabb odakiált valamit a többinek, akik felnevetnek és biztató bólogatással intenek neki. Az megissza a kezében tartott pohárnyi italt és a lányokhoz perdül. Tökéletes ritmussal érkezik Enikő mellé és csípőjével azonnal felveszi azt a ritmust, amit a lány feneke jár. De egyszer sem ér hozzá tolakodóan. Ezernyi hófehér fog villan fel, ahogyan rájuk vigyorog.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.89 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Álmoska5
2024. június 4. 00:08
#3
Eddigi legjobb, legbizsergetőbb érzést keltő, szendvicsbe tétel, amit valaha életemben olvastam!  10.P.

"Álmoska5"
1
Andreas6
2024. június 3. 06:42
#2
Tömény pornó.
1
T
Törté-Net
2024. június 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1