Tiltott fantázia 1. rész

Szavazás átlaga: 8.31 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 30.
Hossz: 14 497 karakter
Elolvasva: 674 alkalommal
Felsőkategóriás escortlányként az elmúlt két évben rengeteg szokatlan kérést kaptam ügyfeleimtől. Volt olyan férfi, akik csak azt akarta, hogy olvassak fel neki. Mások arra vágytak, hogy fenekeljem el őket, vagy rájuk – ezt nem voltam hajlandó megtenni, mert undorítónak tartom – esetleg öltözzek apácának, ápolónőnek, tanárnak. Részemről rendben van. Csak a munka része.
Nemrég azonban belekeveredtem pályafutásom legfurcsább helyzetébe. Felhívott egy nő (ami önmagában még nem furcsa; gyakoribb, mint gondolnák az emberek), és valami nagyon különlegest kért. Azért választott, mert egy nagyon fiatal lányt akart. Általában azért kapom meg az ügyfeleimet, mert igaz hogy valójában 19 vagyok, de jóval fiatalabbnak nézek ki. Szóval, amikor beszéltem a nővel, és megkérdezte, tudnék-e úgy tenni, mintha egy fiatal lány lennék, mondtam, hogy persze, semmi gond. Vékony és könnyű vagyok. A melleim kicsik, a combom és a csípőm pedig meglehetősen keskeny. Világos bőröm van, néhány szeplővel és szinte testszőrzet nélkül. Még a szeméremszőrzetem is – amit egyébként gyantázok – nagyon világos. Láthatólag pont ez volt, amit a nő keresett.
Két nappal később, este kilenckor találkoztunk a lakásában. Nagyon vonzó volt, és ez megkönnyebbüléssel töltött el. Soha nem lehet tudni, hogy mire számíthatsz, de természetesen meg kell maradnod a karakteredben, akárhogy is néz ki a másik. Az az igazság, hogy jobban szeretem a nőket, így amikor kinyitotta az ajtót, és láttam, milyen csinos és milyen szép alakja van, elmosolyodtam.
egy kis borral, amit elfogadtam. Miután töltött két pohárral, leültünk a nappalijában ismerkedni. Nóra a harmincas évei elején járt. Vékony alkata, sápadt bőre, vállig érő gesztenyebarna haja és gyönyörű kék szeme volt. Egy rövid, ujjatlan, elől mélyen dekoltált elefántcsont színű ruhát viselt. Ahogy ült a kanapén és keresztbe tette a lábát, hosszú, sima, karcsú combot láttam. Telt ajkai arra késztetettek, hogy azonnal megcsókoljam, de vártam, hogy megtudjam, pontosan mit is akar tőlem, és hogyan tudnám a legjobban kielégíteni.
Pár percet beszélgettünk, ahogy az ilyen helyzetekre jellemző. Az első alkalommal igénybe vevők gyakran tartózkodóak, különösen akkor, ha kérésük valami szokatlan. Szóval miután elbeszélgettünk az időjárásról, és megdicsértem a szép otthonát, úgy döntöttem, hogy egy kicsit előrébb lépek, és megkérdeztem tőle, volt-e már valaha nővel.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.31 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
h
hairy_pussy
2024. február 2. 13:15
#7
igéretes történet
1
t
tibee72
2024. január 31. 14:10
#6
Jól indul. Gondolom nem itt volt a vége.
1
Waderlaci
2024. január 30. 19:10
#5
Hmmm... Kicsit elvágott lett, de sok mindent sejtet egyelőre.
1
sztbali
2024. január 30. 19:00
#4
Jó kezdés; de nem illik így félbehagyni.
1
veteran
2024. január 30. 14:49
#3
Kezdésnek jó.
1
T
Törté-Net
2024. január 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1