A+ A-

Jó szomszédok 1. rész

Márta és férje Ferenc pár hete költözött csak új lakásába. Ferenc fiatal vállalati menedzserként jól keresett, ezért nem akarta, hogy felesége dolgozzon. Hetente háromszor takarítónő járt hozzájuk, a vacsorát pedig legtöbbször étteremből rendelték. Így az asszonynak egész nap csak magával kellett foglalkoznia.
Szolárium barna testét naponta konditeremben edzette. Születésnapjára férjétől gyönyörű 90-es mellet kapott ajándékba. 90-60 90-es méreteivel, hosszú, feszes combjaival mindenkit le tudott venni a lábáról. De Ferenc az utóbbi időben túl elfoglalt, elhanyagolta az asszonyt. Márta gyakran unatkozott. Szerencsére a szomszéd lakásban is egy fiatal pár lakott, Vivien és István. István keresett ügyvéd, Vivien pedig tolmács. A két fiatal nő gyorsan összebarátkozott, gyakran jártak közösen vásárolni, vagy úszni.
Ezen a délelőttön Márta vásárolgatni szeretett volna a városban, gondolta Vivien is szívesen kimozdulna otthonról. Éppen csöngetni akart, amikor észrevette, hogy az ajtó résnyire nyitva van. Óvatosan benyitott, ekkor látta, hogy az ajtót belülről zárták mellé. Belépett és hangosan köszönt.-Hello Vivien, itthon vagy?- Amikor nem érkezett válasz, beljebb ment a lakásban. Mielőtt újra megszólalt volna, a hálószoba felöl hangokat hallott. Erőteljes férfihang volt, és az asszonynak úgy tűnt, hogy nem Istváné.
Lassan az ajtóhoz ment és belesett. A látvány megdöbbentette és felizgatta az asszonyt. Vivien pucéran feküdt, lábai felhúzva, talpa az ágyon nyugodott. Előtte egy középkorú férfi térdelt meztelenül, lankad- tan is hatalmas pénisze a combját, verdeste. Jobb keze már csuklóig a lány csupasz vaginájában járt.
A férfi csavart egy kicsit a karján, mire Vivien karcsú teste megfeszült, csípője elemelkedett az ágyról és vonaglani kezdett. Telt, vérvörös ajkai kiáltásra nyíltak, de csak egy halk, elhaló nyögés tört ki közűlük. Arcát a fájdalom és a kéj torzította el, smaragdzöld szemeiből pedig könnycsepp gördült végig a bársonyos bőrön .- Élvezed ribanc ? -kérdezte a férfi szája sarkában gúnyos vigyorral, miközben még beljebb nyomta izmos karját a törékeny asszonyi testbe. A lány ajkát szavak helyett csak egy erőtlen sikoly hagyta el, miközben teste természetellenes módon kicsavarodott. A férfi szabad bal kezét Vivien mellei közé tette, ágyhoz szorítva a vonagló asszonyt. - Kérdeztem valamit kurva.- mondta szenvtelen hangon, de a szemében elégedettség tükröződött. Vivien hangja erőtlen volt, és a kéjtől elgyötört
-Igen, élvezem, amikor valaki ennyire bennem van, egészen a méhemnél érezlek. Alig várom, hogy a hatalmas farkaddal felnyársalj.
Mártát sokkolta az, amit látott és hallott. A barátnője, akivel olyan jól megértették egymást, most egy vadidegen férfi karján vonaglik, miközben ő a szobába belesve nézi. Agya indulásra sarkalta, de kielégítetlen teste nem engedelmeskedett akaratának. A kéj maró fájdalomként nyilallt ágyékába, és ő ösztönösen szoknyája alá csúsztatta formás csuklóját. Piros csipke bugyija teljesen átnedvesedett a látványtól. A finom selymen keresztül lassú mozdulatokkal simogatni kezdte megduzzadt csiklóját. Másik kezével benyúlt a bugyi alá, és nedves szeméremajkai, közé dugta először egy, majd két ujját. Lábaiból kiszállt az erő, és ő a falnak támaszkodva a földre csúszott, de továbbra is megbabonázva nézte, mi történik a szobában.
A férfi kihúzta kezét Vivienből, majd az asszony hosszú, szőke haját karjára csavarva, fejét hatalmas farkához vonta. Vivien két kezébe fogta a méretes szerszámot és a csupasz herezacskóktól a lila makkig végig nyalta. A makkhoz érve megpróbálta ajkai közé fogadni az éledező húsdarabot, de csak alig harmadát tudta bekapni. A férfi két kezével megtartotta az asszony fejét, majd ütemesen dugni kezdte érzéki száját. Vivien két kézzel kezdte verni a méretes faszt, ami egyre inkább kezdte elérni valós méretét. Hatalmasra tátotta száját, hogy a méretes péniszt teljesen benyelhesse. A férfi engedett a szorításon, így saját ritmusában engedhette le a torkán. Centiről centire tűnt el ajkai között a farok, mígnem fitos orra a szőrös hasnak nem ütközött. Ekkor párpillanatig lent tartotta, majd fogait szorosabbra zárva visszaengedte az egészet. A férfi elégedetten bólintott - Eddig még senki sem tudta teljesen lenyelni mind a 25 cm-t.- Az asszony finoman harapdálni kezdte a makkot, melynek végén megjelentek az első gyönyörcseppek. Nyelvének finom mozdulataival terelte a férfi nedvét mohó ajkai közé, majd továbbkalandozott vele a duzzadó herezacskó felé. Érzékien nyalogatta, majd megpróbálta a szájába tömni. A férfi egész testében megremegett és elhúzódott tőle.- Még nem szolgáltad meg a jutalmad. Előbb keményen szétkúrlak, és ha elégedett leszek, benyelheted az összes gecit, amit az arcodra pumpálok.
Vivien a párna alá nyúlt és egy óvszert vett elő. Fogaival kibontotta a tasakot, majd az előtte meredező lila makkra helyezte. Szájával és kezével próbálta a gumit a helyére simítani, de az csak a hatalmas farok kétharmadáig ért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6
2018. 01. 14. vasárnap 08:11
A 60-90-60 természetesen elírás volt. Én is a tökéletes arányokat kedvelem, de inkább legyenek e mellek természetesek, és kisebbek. A szilikont utálom. Az írás viszont jó. Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2015. 01. 11. vasárnap 06:50
Egész jól sikerült! Válaszolok rá!
#7 A57L
2013. 12. 1. vasárnap 06:35
Nem rossz. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2012. 08. 17. péntek 14:58
Andreas, te nagyon perverz vagy!
Egy nő, akinek a mellbősége 60 cm, a dereka 90 cm, a csípője szintén 60 cm, legalábbis erre utal. Csak nehéz lehet ilyen nőt találni... Válaszolok rá!
#5 sarmos
2009. 10. 23. péntek 20:25
jo.. Válaszolok rá!
#4 Cave
2009. 02. 6. péntek 08:54
Gondolom vágod, hogy ez csak egy kitalált történet. Hasolóan más szexualitással foglalkozó szórakoztató termékhez, igyekeztem a legszélesebb közönség igényeit kielégíteni :). A többség nem zsíros hajra, lapos mellekre, rothadó, hiányos fogsorra vágyik. És ha valóban olvastad a történetet, akkor észre kellett volna venned, hogy a mell a szilikon beültetés után lettek 90-es :) Válaszolok rá!
#3 Andreas
2009. 02. 6. péntek 08:25
Természetesen 60-90-60 méretei vannak a nőnek. Biztosan a másiknak is. Világos, hogy a pasasnak óriási farka van. Ez már csak így szokott véletlenül összejönni. Ennyi tökéletesség mellett miért volt szüksége a csajnak szilikonra? Azért, hogy mégse legyen minden tökéletes? Válaszolok rá!
#2 banurr
2005. 11. 23. szerda 07:40
Gondolom hasonlóképp folytatódik...:) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2005. 11. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!