Izzó égőcsere

Szavazás átlaga: 7.32 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 27.
Hossz: 90 066 karakter
Elolvasva: 1 079 alkalommal
A szereplők kitaláltak, a valósághoz semmi közük a neveket is véletlenszerűen választottam. Az is csak véletlen, ha éppen egy ember gondolkodására, a vágyaira hasonlítanak meg az is, ha ennek ellenkezőjét tapasztalod.
Ha nem tolerálod a szexuális tartalmat, akkor kérlek ne olvasd el, mert olyan a legtöbb másik írásomban is fellelhető. Ezen kívül előfordulhat benne még erőszak, erotika, hedonizmus, romantika, drog, krimi és még sok más, de egyiknél sem írtam, hogy követendő példának tartanám. Akinek van esze az úgyis a saját életét éli és mindent azért olvas, hogy ennek alárendelje. 
Mindebből következően van olyan olvasó, aki a tudásért olvas, van aki pusztán a szórakozás miatt, és van olyan, akinek ez már életforma. Talán úgy, mint nekem az írás. Mindettől függetlenül nem vagyok író, éppen ezért, ne várj tőlem remekművet. Ha ilyenre vágysz, kérlek lapozd ezt át és keresd fel a közeledben levő könyvtárat. Tőlem ott nem fogsz találni semmit, így már meg is védted önmagad, tőlem.
Ha egy csoda folytán mégis tetszene, kérlek ne tartsd vissza magad, írj nekem valami szépet. 
Amennyiben olyan oldalon találod meg ezt – talán nem véletlenül – ahol lehetőség van pontozásra, akkor kizárólag 1 vagy 10–est adj. Utálom a középszerűséget és téged távolról se tartanálak annak.
Na, ha ezt kibírtad és nem untad meg, akkor valószínűleg tovább fogod olvasni. Vagy nem. :D
Férjem elhívta egy beosztottját és itthon folytatták a munkát. Én csendben maradtam. Tudtom, hogy ilyenkor nem szereti a drágám, a hangoskodást. Tv lekapcsolva, nem szabad ilyenkor zavarni azzal sem.
Miután megkötöttem a beígért sálat a kislányomnak, olvastam egy romantikus könyvet, azzal csak nem zavarom őket. Sajnos a könyv címe csalóka volt. Romantikusnak gondoltam, ehelyett szinte szex volt. Titkon a férfiak felé pillantottam. Láttam, hogy a férjemre ma már nem számíthatok szex vonalon. A beosztottja meg hiába fiatal, mert vékony. Egyáltalán nem erős, bár a pár szó amit váltottam vele azt mutatta, hogy kedves. De ő úgyis hazamegy, amint befejezték a munkát.  
Egyikük se figyelt rám. A könyvben a szereplők erősen romantikáztak, ami bennem is felkeltette a vágyat. Gondolatban saját magam képzeltem a főszereplő csaj helyébe, akinek nem egy, hanem két szerető férfi ölelése jutott éppen. Ráadásul egyikük még a fenekébe is berakta. Pffujj... Micsoda dolog az? Hát ezeknek a mostani írónőknek semmi sem elég? Az nem is arra való! Én biztosan nem engedném meg senkinek. Bármilyen kedves és izmos is legyen a pasas. Nos, ez a veszély nem fenyeget, mert az erős ma biztosan aludni fog a másik meg hazamegy, de ha maradna, akkor sem lenne jó semmire. Habár... A könyvben mintha lett volna orál?! Gyorsan visszalapoztam pár oldalt. Igen, itt is van. Ha mondjuk ez a srác maradna és a nyelvével kényeztetne, az ugye nem megcsalás? Hiszen nem történne semmi. Legfeljebb én is kipróbálnám rajta a nyelvelési technikám, ha akarná. Egyáltalán akarná? Na meg, nekem eddig nem igazán volt olyan tapasztalatom. Eddig csak kétszer próbáltam, de nem volt sikerem. Azért ez a gondolat még inkább felizgatott. Melegem lett. Kiszellőztettem egy kicsit az altestem, megemelgetve a ruhám alját. Senki sem figyel rám. Véletlenül megérintem magam. Ó, ez olyan jó...  
Rövid ideig figyelem őket és elképzelem, amint azok ketten velem foglalkoznak, mint a könyvben. Néha lassan végig simítom a ruhám. Mintha csak a gyűrődéseket akarnám lesimogatni. A férfiak úgyse tudhatják, hogy ez az anyag nem gyűrődik.  
Mielőtt nagyon belemerülnék, rám néz a drágám. Elgondolkodva. Vajon mi jár a fejében? Talán mégse alszik el ma gyorsan, mint az elmúlt három hónapban majdnem minden este?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 41 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. május 27. 21:33
#5
Nagyon kellemes, fordulatos és ötletes olvasnivalóval szolgáltál, köszönet érte. Természetesen ennek megfelelően értékeltem.
2
Álmoska5
2024. május 27. 12:10
#3
Én ennél többet írok, mint Andreas6 kollega.
Titti én bámulattal, nagy tisztelettel és tudatosan ragaszkodom írásaidhoz, mert a Szendvics és az Anál témában szerettem meg a stílusodat, meg piszkosú fiatal vagy hozzánk. Én kiírom, mert imádom amikor visszaszeretnek.  10.P

"Álmoska5"
3
Andreas6
2024. május 27. 10:38
#2
Köszönöm,kellemes  olvasnivalót adtál.Továbbra is a kedvenceim között vagy,kedves  Titti.
4
T
Törté-Net
2024. május 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1