Alvás? 1. rész

Szavazás átlaga: 8.36 pont (128 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 25.
Hossz: 32 994 karakter
Elolvasva: 3 079 alkalommal
Fordítás. Eredetije: Litherotica, Hornet: SLEEPING? CH. 1
Nem vérfertőzés, ha álom, ugye?
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Hosszú éjszakának néztünk elébe. Péntek este volt, és beadtuk a a kennelbe, hogy a házunkat fertőtlenítsék. Az a fránya bolhákkal fertőződött meg, és volt olyan kedves, hogy megosztotta őket a ház többi lakójával is. Mivel a fertőtlenítés alatt nem maradhattunk a házban, elmentünk egy helyi motelbe.
Amikor beléptünk a szobába és körülnéztem, felnyögtem , mert eléggé lepukkant volt, és csak egy ágyat láttam. Anyukám ránézett, és azt mondta: „Biztos valami félreértés történt, mindjárt visszajövök”. Pár perc múlva a homlokát ráncolva jött vissza.  

– Amikor azt mondták, hogy a szoba dupla ágyas, azt hittem, hogy két külön ágyra gondoltak, nem pedig egyetlen franciaágyra. Nem csoda, hogy olyan alacsony volt az ára. – Sóhajtott, majd folytatta.
– A két külön ágyért 20 dollár felárat kell fizetni egy éjszakára. – Rám nézett, és megkérdezte: – Kicsit pénzszűkében vagyunk, gondolod, hogy egyetlen éjszakára el tudnánk viselni egymást egy ágyban?  
– Persze, nem probléma – vágtam rá, de legbelül dühöngtem. Ha apám nem lépett volna le azzal a repedtsarkúval, nem lennénk ilyen pénzszűkében. Különösen, mióta már nem fizet gyerektartást sem.
Mindketten leültünk az ágyra, én pedig bekapcsoltam a tévét. A film felénél anyám elindult a fürdőszobába, és pizsamában jött vissza. Nem bírtam levenni róla a szemem. Egy világos rózsaszínű, vékony, pamut hálóinget viselt, ami a térdéig ért. Bár a hálóing nagyon konzervatív szabású volt, nem rejtette el azt a tényt, hogy nem viselt alatta melltartót. (Miért is viselt volna éjszakára? ) Nem tudtam megállni, hogy ne bámuljam a melleit, ahogy szabadon ringtak, és a mellbimbói szinte átszúrták a vékony anyagot. Amikor az ágyhoz ért, megállt, rám nézett, és azt mondta:

– Azt hiszem, hoznom kellett volna a köntösömet. Éreztem, hogy az arcom céklavörös lesz, ahogy elfordultam. „Ööö, én ööö” – dadogtam. derülve felnevetett.

– Jézusom Mike, lazíts egy kicsit, jó? – Körbenézett a kis szobában, és hozzátette:
– Lehet, hogy kicsit intimebb a helyzet a szokásosnál, de szerintem túléljük. Még jó, hogy közel állunk egymáshoz, igaz, kölyök? – Enyhén megütötte a vállamat, és leült az ágyra, a hátát a fejtámlának támasztva.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.36 pont (128 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2023. december 26. 06:46
#6
Kiváncsi vagyok a folytatásra!
1
Z
Zoy11
2023. december 25. 20:50
#4
Nagyon jó! 10p
1
plmyaq
2023. december 25. 18:19
#3
Jóóóó kis sztori. Folytasd. 🙂
1
nyki
2023. december 25. 09:32
#2
Nincs benne olyasmi, amit ne olvashattunk volna már tucatszor és nem is saját írás. Viszont rendes fordítás. Karácsonyra tekintettel 8 pont.
2
T
Törté-Net
2023. december 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1